Stefi88 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ako cemo vecito kalkulisati od timova, rasporeda, Sudija, bolje i da ne igramo ovo... Najbolje uvek sve da nam se poklopi... Nek igraju fudbal, placeni su lepo za to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Idealan raspored. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Nekako ne smem da gledam protiv Sitija. Ta viktorija ubija, deprimira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ako ništa drugi 04.10. Marakana sa Young Boys, zagrevanje za 05.10. i Arenu da grmi na otvaranju EL. 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Kod Engleskih timova su stoperi uvek dva krupna buzdovana, spora, ima tu mesta da se prodje. Hebeno bi bilo da smo izvukli Deportivo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 (edited) Ni ja nisam oduševljen sto je prva sa Man-city i to tamo. Mi kao navijači imamo nerealna ocekivanja, pa u slučaju poraza sto je izvesno, moze da se baci drvlje i kamenje na ekipu, a nama nije ni strano da potonemo jos niže... Ono sto brine to je raspored pre svega nakon toga. Dakle pre Engleske, derbi sa Čukarickim...a onda u povratku derbi sa Partizanom. Nama nije strano da nakon LŠ ( Napoli) izgledamo kao probušen balon , i da otaljavamo. Ako Partizan dobije zaostalu utakmicu bice ispred nas, i ceka nas koji standardno jajarimo na Jna, gde oni traže spas i iskupljenje za katastrofu do sad.... Doduše nije bio ovaj trener i 90 % su novi igraci, ali opet....ne možes da zaboravis i da se prešaltaš tek tako , kad znaš kako smo izgledali tamo pod vodjstvom dva Milojevica i Stankovicem. Edited September 2, 2023 by No name 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Mene uopste ne zanima prva utakmica. Mnogo je bitnije da Lajpcig dobije Jang Bojs u gostima (igra se u 18:45, a mi sa Sitijem u 21:00). Nama su kljucne utakmice sa Jang Bojsom. Ako tu izvucemo 4 boda moze Siti da nas nabije i sa 20-0 (a nece). Ne ocekujte veliku rotaciju u Sitiju, cini mi se da im je spisak igraca smanjen u odnosu na prosle godine. De Brujne propusta celu prvu fazu (mada kakve smo srece, vratice se protiv nas na Marakani 😁) Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 U poslednjem kolu dobijamo Sitijeve rezerve i prolazimo dalje kao drugi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Inače sve utakmice igramo od 21h osim poslednje kod kuće sa Man. Sitijem. Nju igramo od 18.45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Znači finiš prelaznog roka započinjemo sa novim štoperom. Aj dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Naser Djiga iz Bazela novo pojačanje na poziciji štopera ... Dečkonja je 2002 godište i ima ozbiljnih utakmica u nogama otprilike kao Andrej Djurić ... 'bem li ga,valjda Marin zna šta radi .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 22 minutes ago, Dragan Mićić said: Kod Engleskih timova su stoperi uvek dva krupna buzdovana, spora, ima tu mesta da se prodje. Hebeno bi bilo da smo izvukli Deportivo. To je treci krug Dragane, mi pricamo o prvom i drugom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Znači finiš prelaznog roka započinjemo sa novim štoperom. Aj dalje. Hvala Bogu. Ali mi ne uliva neko poverenje. Prošle sezone standardni štoper u 2 francuskoj ligi gde mu je ekipa ispala u 3 ligu i gde su primili 66 golova. Onda se vraća u Bazel gde dobija na kašičici minute i odmah ga daju na pozajmicu (što mi najviše volimo, samo da ne platimo). On da nešto vredi Bazel ga ne bi davao tek tako. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Nadam se da će biti kao kod Stamenica gde sam bar ja sumnjao da on ovde može imati bitnu ulogu direktno kad je imao samo ulogu rezerviste u Kopenhagenu pa ovde direktno bio jedan od najboljih. Idealno bi bilo da možemo da dovedemo Djiga i Isidora na pozajmicu i onda obeštećenje koje smo planirali za Lata damo na ozbiljnog veznog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 (edited) 4 minutes ago, Milko Miller said: Nadam se da će biti kao kod Stamenica gde sam bar ja sumnjao da on ovde može imati bitnu ulogu direktno kad je imao samo ulogu rezerviste u Kopenhagenu pa ovde direktno bio jedan od najboljih. Idealno bi bilo da možemo da dovedemo Djiga i Isidora na pozajmicu i onda obeštećenje koje smo planirali za Lata damo na ozbiljnog veznog igrača. Ove godine mi je malo lakše da podnesem ovakva pojačanja kao što je ovaj štoper jer znam da ga je radio Marin. Da je ovaj mladić iz perioda Mrkele sve bi nam bilo jasno. Ne mogu ovaj mladić i Stamenić da se porede. Stamenić je na nekim utakmicama (Man. Siti) imao i po 90min za Kopenhagen u LŠ. Ovaj je igrao 2 francusku ligu i ispao i iz nje. Ali da se nadamo da ima neki ozbiljan potencijal s obzorom da je baš mlad. Edited September 2, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 53 minutes ago, Čočo said: Pa i nije baš da nije bitno, kad uz sve okolnosti ti još tu ubace i Man. Siti u gostima. Mi ćemo u narednom periodu u 11 dana da igramo sa 16.09.Čukaričkim, 19.09 Man. Sitijem, 23.09 TSC i 27.09 Partizan. Ne daj Bože da se u ovih 5 utakmica desi nešto nepredviđeno( katastrofa u Mančesteru i gubljenje bodova u ligi). U kakvoj ćeš timskoj atmosferi i sa kakvim samopouzdanjem ćeš da dočekaš taj Young Boys? Pad samopouzdanja i pritisak samo takav je neizbežan. A onda ko preživi. Morala je prva u LŠ da bude sve samo ne gostovanje Mančesteru. I za kraj kad će sigurno mnogo toga da se odlučuje da igramo baš sa njima kod kuće. Ni Partizan nam ovakav raspored ne bi napravio. Da urgiramo kod ovih naših da naprave novi raspored u ligi i da nam protivnici u septembru budu: Surdulica, Lučani i Pančevo i da sve tri igramo kod kuće, jer... Teško e 🤷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ovaj ima smisla jedino za Graficar. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 17 minutes ago, Duh koji lebdi said: To je treci krug Dragane, mi pricamo o prvom i drugom. Nemamo mi vise krugove. Mi idemo po kvadratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Kakav potez covece, znali smo da cemo igrati LS direktno pre godinu dana i sad u poslednja dva dana jurimo 3 igraca.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Opoku mi se vise svidja od ovog Djige. 197cm, levonog, ume sa loptom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 (edited) 27 minutes ago, Azazelkg said: Da urgiramo kod ovih naših da naprave novi raspored u ligi i da nam protivnici u septembru budu: Surdulica, Lučani i Pančevo i da sve tri igramo kod kuće, jer... Teško e 🤷 Naravno da je teško. Ja samo izražavam svoje mišljenje da je raspored najgori koji je mogao da bude. I imam pravo na to. Drugima se raspored svidja i to je okej. A ti ako možeš da urgiraš, značilo bi nam. Hvala ti unapred svakako i ako ne možeš. Edited September 2, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ne mogu nešto mnogo da zameram ni ovima iz kluba, nije baš lako ubediti igrače da pored drugih ponuda dođu kod nas. Jeste da je tu velika prednost 6 utakmica u LŠ, nadam se i više u Evropi, ali tu je i većina utakmica po onim livadama i blatu u ovoj presmešnoj ligi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 1 hour ago, Čočo said: Inače sve utakmice igramo od 21h osim poslednje kod kuće sa Man. Sitijem. Nju igramo od 18.45. 18:45, marakana, engleski klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 6 minutes ago, Duh koji lebdi said: Opoku mi se vise svidja od ovog Djige. 197cm, levonog, ume sa loptom. Ali Opokua moraš da platiš i to poprilično obeštećenje,a uprava počinje da se jajari iako se ima para za dobrog igrača na rizičnoj poziciji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 2 minutes ago, CuaTheTime said: 18:45, marakana, engleski klub? 2:0 za nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts