Markoss Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Meni je ovo skroz korektno. To je Liga sampiona, ne mozes puno bolje od ovog da prodjes, a setimo se da smo pre par godina iz 1. i 2. sesira dobijali Liverpul, PSZ, Bajern i Totenhem, te Napoli iz treceg. To su doslovno sve jace ekipe od Lajpciga koji je dobar, ali nije neko s kim ne moze da se igra. Siti sumnjam da ce na 200 posto da igra protiv nas, pogotovo u gostima, a od YB bi trebalo da smo bolji. Ā Tako da, moze da se igra, treba nam stoper pod obavezno.Ā 10
Drug Crni Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Meni je srce bilo puno kad je ÄorÄo Marketi ne samo podsetio na 1991.godinu,veÄ kasnije kroz Å”aljivi razgovor sa Džo Kolom rekao neÅ”to: "what a glorious club" 9 15 1
Kosjan WillaviÄ Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 2 hours ago, John Terry said: Å ipkaÅ”i nas opet blamiraju u Leskovcu navijajuÄi za Olimpijakos. Velike patriote, serem im se na kompletno kafansko srbovanje 2 1
Stanko1997 Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 5 minutes ago, Drug Crni said: Meni je srce bilo puno kad je ÄorÄo Marketi ne samo podsetio na 1991.godinu,veÄ kasnije kroz Å”aljivi razgovor sa Džo Kolom rekao neÅ”to: "what a glorious club" "You chose the easy way.Ā But we have to do the job right. Crvena zvezda is the name of this magnificent club who won this trophy in 1991." 5 16 1
Molina23 Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 6 minutes ago, Drug Crni said: Meni je srce bilo puno kad je ÄorÄo Marketi ne samo podsetio na 1991.godinu,veÄ kasnije kroz Å”aljivi razgovor sa Džo Kolom rekao neÅ”to: "what a glorious club" Sinjor ÄorÄo Marketi veÄ godinama evocira '91-u, istoriju i insistira na pravilnom izgovoru - Crvena zvezda a ne samo Red Star. Å to je, znamo, za bilo kog stranca jezivo teÅ”ko. Veliko poÅ”tovanje za tu lafÄinu, nadam se da je klub zahvalio na bilo kakav simboliÄan naÄin.Ā 19
JPM Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 5 minutes ago, Kosjan WillaviÄ said: Velike patriote, serem im se na kompletno kafansko srbovanje Ā Taj ce sutra prvi da ti sere o patriotizmu. 1
Drug Crni Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 (edited) Dobro,ja mislim da UEFA insistira na tome da se imena klubova izovaraju autentiÄno..bar njihovi zvaniÄnici to slede. Ne Äudim se;to je jedan od vidova inkluzije na kojima njihova druÅ”tva poÄivaju. Edit: nije morao da doda to magnificent..na tome mu stvarno hvala..veoma mi je prijalo,priznajem Edited August 31, 2023 by Drug Crni 4
Dropkick Murphys Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 50 minutes ago, ÄoÄo said: Nismo. Imamo joÅ” jednu, možda dve sa njima.Ā Voždovcu sleduju 5 komada na Mari. MoraÄu da odigram to. Verujem da Äe motivacija biti na max, kao u LÅ .Ā
Dzabe smo krecili Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Dobro je... pogodio sam 2/3 ( Leipzig & YB ) š, mada je prognoza bila vodjenja udaljenoscu stadiona od polazne taÄkeĀ Ā Sada, bice jbno doci do karte za YB, 'ebo ih stadion od 32KĀ Ā 3 hours ago, Miki28 said: Mislim da nisi gledao Lajpcigš Ā 3 hours ago, Š”Š°Š¼Š¾Š¢Šø3 said: ŠŠ°ŃŠæŃŠøŠ³ ŃŠ½ŠøŃŃŠøŠ¾ ŠŠ°ŃŠµŃŠ½ Ń ŃŃŠæŠµŃŠŗŃŠæŃ 3:0. ŠŠ½Šø ŃŃ Š½ŠµŠ°ŃŃŠ°ŠŗŃŠøŠ²Š°Š½ ŠæŃŠ¾ŃŠøŠ²Š½ŠøŠŗ Š·Š° ŠøŠ·Š±ŠµŠ³Š°Š²Š°ŃŠµ.Ā Ā Gledao sam ja sve tri š Ā Jeste Leipzig uniÅ”tio Bayern, ali je takodjeĀ Stuttgart bio dosta bolji u Ip ( u drugom pukli zahvaljujuÄi kiksevima golmana i odbrane) , dok je Leverkuzen mogao da ima da jos 2-3 u prvom pol... napadacki potentna , ali po bokovima i sa formom koja varira ekipa. Ā Svakako , na Mari moze da se igra sa njima, samo koncetracija mora biti na max svih 90, sposobni su da razbiju protivnika bukvalno za 5-10minuta. Ā Kako do karti za YBĀ ?? 1
ÄoÄo Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 (edited) Vidim ovaj Diamonde koji je standardan u Norselijandu danas nije ni ulazio u igru a doÅ”ao sa ekipom. Mi beÅ”e bili zainteresovani za njega? Možda se ne vraÄa sa ekipom nazad. š Edited August 31, 2023 by ÄoÄo
Constantin Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 2 hours ago, Fat Zadd said: Dobro je... pogodio sam 2/3 ( Leipzig & YB ) š, Pogodio si 3/4Ā
muzipoz Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 12 hours ago, John Terry said: Å ipkaÅ”i nas opet blamiraju u Leskovcu navijajuÄi za Olimpijakos. I trebaju da navijaju za olimpijakos 2
NMX Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Skroz korektna grupa. Prejak iz prvog, dobar iz drugog, idealan iz Äetvrtog Å”eÅ”ira.Ā Ā Nama treba da Siti ne prosipa bodove kao Å”to bi neka Barsa ili Real moguÄe radili u grupnoj fazi. Nego da izgaze i Lajpcig i YB x2. Onda mogu i nas, nije frka Ā Dobili smo protivnike po meri, da se igra, gubi ali i dobija. Daj tog stopera i napadaca i da se kidamo. Ā I daj Stevu Glogovca iz penzije, neko mora da izlomi Halanda.Ā 1
Milko Miller Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Grupa je dobra i za mlade. Jang Bojs i Lajpcig nemaju bas najbolje omladince.
berti Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Ala su mamlazcine u nasem klubu. Sto godina znamo da cemo igrati ovu ligu sampiona i jos uvek nisu doveli centarfora i Å”topera. Stvarno zasluzujemo Kulibalija,Ā VLP, Dionija...
Ävarkov Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 5 minutes ago, berti said: Ala su mamlazcine u nasem klubu. Sto godina znamo da cemo igrati ovu ligu sampiona i jos uvek nisu doveli centarfora i Å”topera. Stvarno zasluzujemo Kulibalija,Ā VLP, Dionija... Ā Pakuj!
mare80 Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Ali da se oni natežu sa SoÄijem mesecima oko onog Slovenca.. kao da im Rusi traže 30 a ne 3 miliona evra ... Ā Ā
Milko Miller Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 2 minutes ago, mare80 said: Ali da se oni natežu sa SoÄijem mesecima oko onog Slovenca.. kao da im Rusi traže 30 a ne 3 miliona evra ... Ā Ā Traze vise od 3 miliona. Menadzer Drkusica je javno izjavio da je razocaran sto mu Soci nije dozvolio odlazak u Nant ili Zvezdu. Svakako nece doci do tog transfera.
berti Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 17 minutes ago, Ävarkov said: Ā Pakuj! Gazprom valjda saradjuje sa Å”eicima, neka kombinacija... 1
JPM Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 14 hours ago, Don Dusko said: Sa Young Boys-ima mozemo. Njih smo izbacili na golove. Ā Onda kada je Žigara umeo da ga da ali i da ga primi.
Admiral Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 City i Lajpcig su igrali u 1/8 finala prosle godine 7:0 i 1:1.Ā Ā Lajpcig nije toliko atraktivno ime kao npr Inter/Atletiko iz drugog sesira, ali imam utaisak da bi lakse sa njima nego sa Nemcima zbog stila igre koji gaji Lajpcig. Ā Oni popiju sedmicu od Citya sledecu napadnu jos jace. Ne menjaju stil igre, i ako mogu pune do vrha.Ā Ā S druge strane, njihova filozofija je da raspordaju sve najbolje igrace sto su i ove godine uradili....nadam se da im selekcija pojacanja bas ove godine nije najbolja.Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā
ÄoÄo Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 (edited) Kao Å”to rekoh juÄe plaÅ”im se da je to to, posle onakve izjave TerziÄa. Svakim danom jedno pojaÄanje manje. Imamo 3 dana da dovedemo tri pojaÄanja. Mrka kapa. Opet Å”ibicarenje jer se ne ganja neÅ”to viÅ”e veÄ je ovo Å”to imamo dovoljno za 3.mesto a to Äe nam se naravno obiti o glavu.Ā Edited September 1, 2023 by ÄoÄo
Zvezdan Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Nama je najbitnije da smo dobro prosli sa 4. sesirom, sa klubovima iz prvog i drugog svakako nemamo sanse, ko god da nam je dosao, sa te strane odlican zreb. 1
mare80 Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 LekoviÄ otputovao u Å paniju na preglede ... Pozajmica u Viljareal ...
Milko Miller Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 19 minutes ago, mare80 said: LekoviÄ otputovao u Å paniju na preglede ... Pozajmica u Viljareal ... Placena pozajmica, igrace drugu spansku ligu. Ok posao 1
Recommended Posts