Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?šŸ†

Recommended Posts

Posted

Meni je ovo skroz korektno. To je Liga sampiona, ne mozes puno bolje od ovog da prodjes, a setimo se da smo pre par godina iz 1. i 2. sesira dobijali Liverpul, PSZ, Bajern i Totenhem, te Napoli iz treceg. To su doslovno sve jace ekipe od Lajpciga koji je dobar, ali nije neko s kim ne moze da se igra. Siti sumnjam da ce na 200 posto da igra protiv nas, pogotovo u gostima, a od YB bi trebalo da smo bolji.

Ā 

Tako da, moze da se igra, treba nam stoper pod obavezno.Ā 

• Like 10
Posted

Meni je srce bilo puno kad je Đorđo Marketi ne samo podsetio na 1991.godinu,već kasnije kroz Å”aljivi razgovor sa Džo Kolom rekao neÅ”to: "what a glorious club" :heart:

• Like 9
  • Love 15
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Drug Crni said:

Meni je srce bilo puno kad je Đorđo Marketi ne samo podsetio na 1991.godinu,već kasnije kroz Å”aljivi razgovor sa Džo Kolom rekao neÅ”to: "what a glorious club" :heart:

"You chose the easy way.Ā But we have to do the job right. Crvena zvezda is the name of this magnificent club who won this trophy in 1991."

• Like 5
  • Love 16
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Drug Crni said:

Sinjor Đorđo Marketi već godinama evocira '91-u, istoriju i insistira na pravilnom izgovoru - Crvena zvezda a ne samo Red Star. Å to je, znamo, za bilo kog stranca jezivo teÅ”ko. Veliko poÅ”tovanje za tu lafčinu, nadam se da je klub zahvalio na bilo kakav simboličan način.Ā 

• Like 19
Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Velike patriote, serem im se na kompletno kafansko srbovanje

Ā 

Taj ce sutra prvi da ti sere o patriotizmu.

• WOW 1
Posted (edited)

Dobro,ja mislim da UEFA insistira na tome da se imena klubova izovaraju autentično..bar njihovi zvaničnici to slede.
Ne čudim se;to je jedan od vidova inkluzije na kojima njihova druŔtva počivaju.

Edit: nije morao da doda to magnificent..na tome mu stvarno hvala..veoma mi je prijalo,priznajem

Edited by Drug Crni
  • Like 4
Posted

Dobro je... pogodio sam 2/3 ( Leipzig & YB ) šŸ˜, mada je prognoza bila vodjenja udaljenoscu stadiona od polazne tačkeĀ :classic_biggrin:

Ā 

Sada, bice jbno doci do karte za YB, 'ebo ih stadion od 32KĀ :wink2:

Ā 

3 hours ago, Miki28 said:

Mislim da nisi gledao LajpcigšŸ˜€

Ā 

3 hours ago, Š”Š°Š¼Š¾Š¢Šø3 said:

Š›Š°Ń˜ŠæцŠøŠ³ уŠ½ŠøштŠøŠ¾ Š‘Š°Ń˜ŠµŃ€Š½ у суŠæŠµŃ€ŠŗуŠæу 3:0. ŠžŠ½Šø су Š½ŠµŠ°Ń‚Ń€Š°ŠŗтŠøŠ²Š°Š½ ŠæрŠ¾Ń‚ŠøŠ²Š½ŠøŠŗ Š·Š° ŠøŠ·Š±ŠµŠ³Š°Š²Š°ŃšŠµ.Ā 

Ā 

Gledao sam ja sve tri šŸ˜

Ā 

Jeste Leipzig uniÅ”tio Bayern, ali je takodjeĀ  Stuttgart bio dosta bolji u Ip ( u drugom pukli zahvaljujući kiksevima golmana i odbrane) , dok je Leverkuzen mogao da ima da jos 2-3 u prvom pol... napadacki potentna , ali po bokovima i sa formom koja varira ekipa.

Ā 

Svakako , na Mari moze da se igra sa njima, samo koncetracija mora biti na max svih 90, sposobni su da razbiju protivnika bukvalno za 5-10minuta.

Ā 

Kako do karti za YBĀ :classic_biggrin:??

• Like 1
Posted (edited)

Vidim ovaj Diamonde koji je standardan u Norselijandu danas nije ni ulazio u igru a doÅ”ao sa ekipom. Mi beÅ”e bili zainteresovani za njega? Možda se ne vraća sa ekipom nazad. šŸ˜„

Edited by Čočo
Posted
12 hours ago, John Terry said:

Å ipkaÅ”i nas opet blamiraju u Leskovcu navijajući za Olimpijakos.

I trebaju da navijaju za olimpijakos

• Ha-ha 2
Posted

Skroz korektna grupa. Prejak iz prvog, dobar iz drugog, idealan iz četvrtog Å”eÅ”ira.Ā 

Ā 

Nama treba da Siti ne prosipa bodove kao Å”to bi neka Barsa ili Real moguće radili u grupnoj fazi. Nego da izgaze i Lajpcig i YB x2. Onda mogu i nas, nije frka :s_d:

Ā 

Dobili smo protivnike po meri, da se igra, gubi ali i dobija.

Daj tog stopera i napadaca i da se kidamo.

Ā 

I daj Stevu Glogovca iz penzije, neko mora da izlomi Halanda.Ā 

• Like 1
Posted

Ala su mamlazcine u nasem klubu. Sto godina znamo da cemo igrati ovu ligu sampiona i jos uvek nisu doveli centarfora i Å”topera. Stvarno zasluzujemo Kulibalija,Ā  VLP, Dionija...

Posted
5 minutes ago, berti said:

Ala su mamlazcine u nasem klubu. Sto godina znamo da cemo igrati ovu ligu sampiona i jos uvek nisu doveli centarfora i Å”topera. Stvarno zasluzujemo Kulibalija,Ā  VLP, Dionija...

Ā 

Pakuj!

Posted
2 minutes ago, mare80 said:

Ali da se oni natežu sa Sočijem mesecima oko onog Slovenca.. kao da im Rusi traže 30 a ne 3 miliona evra ... :smiley26:

Ā 

Ā 

Traze vise od 3 miliona. Menadzer Drkusica je javno izjavio da je razocaran sto mu Soci nije dozvolio odlazak u Nant ili Zvezdu. Svakako nece doci do tog transfera.

Posted
14 hours ago, Don Dusko said:

Sa Young Boys-ima mozemo. Njih smo izbacili na golove.

Ā 

Onda kada je Žigara umeo da ga da ali i da ga primi.

Posted

City i Lajpcig su igrali u 1/8 finala prosle godine 7:0 i 1:1.Ā 

Ā 

Lajpcig nije toliko atraktivno ime kao npr Inter/Atletiko iz drugog sesira, ali imam utaisak da bi lakse sa njima nego sa Nemcima zbog stila igre koji gaji Lajpcig.

Ā 

Oni popiju sedmicu od Citya sledecu napadnu jos jace. Ne menjaju stil igre, i ako mogu pune do vrha.Ā 

Ā 

S druge strane, njihova filozofija je da raspordaju sve najbolje igrace sto su i ove godine uradili....nadam se da im selekcija pojacanja bas ove godine nije najbolja.Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Posted (edited)

Kao Å”to rekoh juče plaÅ”im se da je to to, posle onakve izjave Terzića. Svakim danom jedno pojačanje manje. Imamo 3 dana da dovedemo tri pojačanja. Mrka kapa. Opet Å”ibicarenje jer se ne ganja neÅ”to viÅ”e već je ovo Å”to imamo dovoljno za 3.mesto a to će nam se naravno obiti o glavu.Ā 

Edited by Čočo
Posted

Nama je najbitnije da smo dobro prosli sa 4. sesirom, sa klubovima iz prvog i drugog svakako nemamo sanse, ko god da nam je dosao, sa te strane odlican zreb.

• Like 1