Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Bahar je stao na žulj fudbalskoj mafiji koja je naravno spletkarila i lobirala svuda po savezu i ostalim klubovima da ne bude popusta, sklanjalica, sudijske pomoći i svega što je bilo u doba oba Milojevića i Dekija građevinca. Tribina koja ćuti na sve pizdarije AV i na sve lopovluke i kombinacije terzića i mrkele sad je zaboravila na podršku ekipi i jedinstvo i krenula protiv Bahara, slučajnost da se sve podurara sa naručenim tekstovima "bure novinara". Nike da je neočekivano, mnogi su dolaskom Bahara ostali bez prihoda od kreve muzare FKCZ a to se u Srbiji ne prašta. Dovešće sad nekog "lalata" srediće par sudija i par sklanjalica i pevaće se pesma ponovo na Marakani kojoj nikako da se vrate sjajni dani, samo sjajni dani i šibicari i secikese nikad nisu išli zajedno.

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Da, da. Sve što valja, Baharova je zasluga, a za ono što ne valja je odgovoran neko drugi.
Sinoćnja utakmica je bila važnija od one u Lajpcigu, a možda je i najgora partija u njegovom mandatu. Nije čak bilo ni šansi, pa da kažeš da su se ispromašivali. Toliko insistirati na centaršutevima s krila u situaciji da je pola TSC u petercu i oko njega mi je nepojmljivo. Umesto da ih razvlači po po boku i tako probijaju ili da tim razvlačenjem ostave prostora za šut iz sredine.
Atmosfera u klubu i generalno u srpskom fudbalu je takva i neće se skorije menjati, ali ne može da bude opravdanje za sve, pa i to da raspali klub sa polutrenerom beži pest bodava na početku novembra.
Voleo bih baš da znam šta je pozadina za Viga. Taj dečko zna lopte i dalje je najbolji desni bek u ovom timu, pa i među boljim igračima celog tima. Van svake logike je da je precrtan ako su samo fudbalske stvari u pitanju. Uz njegovu tehniku, Bukarijevu brzinu i još jednog koji zna s loptom bio bi to jak desni bok u napadu. Bolje da su njega otkupili nego dali onolke pare za Šerifa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja svakako stojim iza onoga da nismo toliko lose igrali, problem je kao i uvek do sada bila realizacija imali smo mi sasvim dovoljno sansi da postignemo barem 3 gola + smo osteceni za penal i drugi zuti u prvom poluvremenu.

Nismo igrali protiv treceligasa nego protiv top3 ekipe u ligi a stvorili su 3 sanse za celu utakmicu pa i mi smo Sitiju toliko stvorili i postigli gol a mnogo je veca razlika u kvalitetu izmedju nas i Sitija nego izmedju nas i TSC-a.

Vrlo lako smo ulazili u 16 njihovih, problem je samo sto smo to uglavnom radili preko leve strane gde se nalazi Lucic koji ne bi resio 1v1 situaciju da se igra 1000 minuta ni protiv mene.

Bahar to mora da shvati da je Lucic ocajan i da jedino moze da bude koristan kad udje sa klupe tipa zadnjih 20 minuta.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Мени само није јасно куд се деде трчање, пресинг и савршена игра од пре само три месеца. Како је могуће да се онакав скуп наоштрених, мотивисаних и набријаних спортиста претворио у ову гомилу крпа и безвезњака без сајбије? Знамо сви ко нам води клуб и знамо шта треба да се деси, од тога, наравно, нема ништа, али ми је просто социолошки занимљиво да је могуће толико пропасти, као да су претрпели крађу талента у Спејс џему.

Pa kud se dade? Zamisli prodjes pripreme sa ekipom, svi se sklntate, sve ide kao podmazano i odjednom se pojavljuje Magistar i tera dete kluba u RUSIJU.  Koje je pritom jedva čekalo da sa istim igra Lš i koje je bitan i uigran deo odbrane. Ajde bezi u Rusiji gde ne mozes ni jedno jedino takmicenje da igras izvan ruske lige. Bukvalno mu zajebes karijeru. I to gleda i vidi ceo tim. I kako posle da trce? Pa ja od tad ne gledam jer mi se GADI a mogu misliti kako je njima koji su bliski svemu tome

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Može Miki Marlboro. Taman da odstrani pola zlih stranaca, vrati ovlašćenja osakaćenim gardistima a što da ne opet malo Borjana i Pešića na zimu recimo. 

 

Upakovaće to "lastiš boy" u emotivne tekstiće, padaće suze niz lica a Barak radosno proteran u pojas Gaze. Samo da nam generalni preživi i ove teške krize. 

 

 

Edited by Molina23
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Kakav tekst ovog sto je preskakao fizicko 😂😂 😂

 

Cuj on prica o postavci i taktici kod primljenog gola. Tacno je da je onde Dragovic napravio gresku sto je on otiso na skok umesto Djige i ostavio livadu iza sebe ali nema Bahar dzojstik pa da upravlja svim igracima na terenu. A ni to ne bi bila tolika greska da je Dragovic imao beka koji mu cuva ledja i moze da potrci.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja pretpostavljam da ce se sa Baharom sacekati dok ne zavrsi LS, osim ako ne kiksne jos neke utakmice u prvenstvu, ali nece valjda. Ako ne bude bar treci u grupi LS verujem da onda ide otkaz i dolazak na klupu nekog strucnjaka poput Sime Krunica, povratak domacih igraca (Borjan, Pesic, Srnic, Pavkov) radi jacanja atmosfere u svlacionici i juris na titulu svim silama.

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, pentatonika said:

Nije čak bilo ni šansi, pa da kažeš da su se ispromašivali. Toliko insistirati na centaršutevima s krila u situaciji da je pola TSC u petercu i oko njega mi je nepojmljivo. Umesto da ih razvlači po po boku i tako probijaju ili da tim razvlačenjem ostave prostora za šut iz sredine.

 

Da, a ovi iz TSC-ja su vesla sisali... Ono juče je bilo slično košarkaškoj taktici, kada se strpaš u reket, jer protivnik ima bekove koji nemogu vola da ubodu iza linije 6,75. Eto, isto tako je TSC sjeo golmanu u krilo, jer ih je baš bolelo dupe šta če Lučić i Rodić da izmuljaju na levoj out liniji.

 

Zato mi nije najjasnije što se čekalo na Krasa do 65. minute, pa čak i Kataia. Jer su bili potrebni igrači koji imaju lucidnost, šut i dobru kontrolu lopte na malom prostoru

 

30 minutes ago, Nele said:

Tacno je da je onde Dragovic napravio gresku sto je on otiso na skok umesto Djige i ostavio livadu iza sebe

 

Po mom mišljenju, nije ni toliko bitno ko od ovih iza izlazi na taj skok. Važno je da ovi što ostanu, ne spavaju, več da se prerasporede i bolje anticipiraju šta če da se desi. Ali sa Rodićem, teška je to priča...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

https://www.danas.rs/sport/delije-bahar-igraci-zvezde-svlacionica/

 

Quote

Maltretiranje u svlačionici je prema nezvaničnim podacima najteže palo treneru Baraku Baharu koji je najavio da će slučaj prijaviti nadležnima u UEFA i FIFA, a od kluba je tražio da incident prijavi policiji. Izraelcu je ovih dana inače „kraći fitilj“ jer paralelno sa vođenjem Zvezde brine i o porodici koja se nalazi u Izraelu i koja je po njegovim rečima već jednom morala da beži od bombi Hamasa.

 

Quote

Odmah posle skandala alarmirani su čelnici Crvene zvezde koji su pokušali da umire trenera i objasne mu da kako je u Srbiji normalno da navijači maltretiraju fudbalere i trenera ako nisu zadovoljni rezultatima.

 

Bold ...znaci show !!!!

  • Like 2
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

Da brate zna brate zli Jevrej (vladaju svetom mamu im jebem) gde je dosao brate, da mu ne bi mi objasnjavali brate, jer smo mi brate spremni i na radikalnije poteze brate

 

Jer svi brate odlaze i dolaze i odlaze a mi smo tu brate! Ima da stoji u stavu mirno kad mu pricamo brate, kakva kurac uefa (mafija) brate? 

  • Like 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Slegli su mi se utisci sa stadiona juče i najveći mi je da se smrzo kao pička. Zahlednelo i još pičio neki vetar. 

Što se tiče utakmice, jbg i ja sam razočaran rezultatom otišao ali ne i generalno celim dešavanjem. Svidja mi se što su Lučić i Nedeljković počeli, u napadu smo istina bili bezidejni ali i TSC se odlično postavljao i branio. 
 

Ovo bi bila baš zanimljiva i upečatljiva utakmica da nismo primili onaj mlitav gol. Nisam video da se ljudi toliko raduju nekom superligaškom golu kao juče dugo vremena, a sezonac sam. Nažalost nakon gola se nekako osećalo da ćemo ga primiti i da smo skroz nesigurni pozadi. To je najveći problem ove ekipe. Moram da se stvari utegnu što pre pozadi i da se više energije unese u tim i igru. Mnogo mlitavo krećemo i tako nastavljamo kroz celu utakmicu.
 

Ja sam još za to da Bahar ostane i dalje verujem u njega. 

Edited by Мџе
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, ras kass said:

Al’ pazi kad Danas zna sta su celnici kluba rekli Baharu, pa mu i objasnili kako je maltretiranje normalno… Jbt kakav sljam, taman sa Terzicem u isti kazamat da ce ih stavis. Dno dna, zlo i naopako. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, ras kass said:

 

Au jbt. Normalno je biti maltretiran, Msm da je tek sad Barak shvata u kakvu drzavu i drustvo je dosao. I ovo je jedan od razloga sto nijedan strani trener nece nikada uspeti u ovom nasem blatu.

1 minute ago, mille plateaux said:

Al’ pazi kad Danas zna sta su celnici kluba rekli Baharu, pa mu i objasnili kako je maltretiranje normalno… Jbt kakav sljam, taman sa Terzicem u isti kazamat da ce ih stavis. Dno dna, zlo i naopako. 

Hoces da kazes da nije istina? I da je normalno da navijaci ulaze u svlacionicu da drze pridike igracima i treneru?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

"Uprava Crvene zvezde prema saznanju Danasa nije znala za plan huligana, a nezvanično se tvrdi da su delije iskoristile odsustvo i nepažnju direktora Zvezdana Terzića koji ovih dana ne stiže da u klubu vuče sve konce jer je rastrzan privatnim problemima (sinovi su mu privedeni zbog sumnje da su pretkuli fudbalskog menadžera Uroša Jankovića)."

 

 

Vidiš ti to. Jadni Terza na sve strane rešava probleme i oni tako da iskoriste njegovu muku i nepažnju. cccc

  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Utorak Lajpcig presudan. Pobedom se donekle ostaje u zivotu, diže se elan, i poljuljano poverenje, i mozda udjemo u mirnije vide, pa na osnovu te pobede zaigramo bolje i sigurnije.

Poraz ce definitivno prelitu casu. Bahar nema sanse da prezivi i ostane. Prvo sto je delimicno pogubio konce, jednistavno ne vlada situacijom. Drugo i najbitnije nema rezultate. Kiksevi se redjaju, igre nema, poverenje gubi i ne verujem da ce se dugo zadrzati.

Sreca njegova jer je izbor nakon njega nikakav i ne vidi se neko sigurnije resenje. Sa druge strane dosta mu se i gleda kroz prste, upravo jer je stranac. Da je na njegovom mestu neki domaci trener odavno bi bio bivši.

 

Sve u svemu nezavidno. U ovo su nas uvalili pre svih Terzic i Mrkela, a odmah za njima i Bahar. 

Ranije smo bar po JLS bili na nivou, ovako nesto da nas svi trpaju se nije desavao godinama unazad. Sad svaka šuša šilji patku. Pogledajte izjavu ovog iz TSC, oni osteceni??? Sudija navlacio? Ovakve smo ispracali sa 4-5 komada. 

Sad ni ti igramo bilo sta u ligu, ni ti u Evropi, a ulozili smo kao nikada do sad. 

Edited by No name
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Perkos2 said:

Bahar je stao na žulj fudbalskoj mafiji koja je naravno spletkarila i lobirala svuda po savezu i ostalim klubovima da ne bude popusta, sklanjalica, sudijske pomoći i svega što je bilo u doba oba Milojevića i Dekija građevinca. Tribina koja ćuti na sve pizdarije AV i na sve lopovluke i kombinacije terzića i mrkele sad je zaboravila na podršku ekipi i jedinstvo i krenula protiv Bahara, slučajnost da se sve podurara sa naručenim tekstovima "bure novinara". Nike da je neočekivano, mnogi su dolaskom Bahara ostali bez prihoda od kreve muzare FKCZ a to se u Srbiji ne prašta. Dovešće sad nekog "lalata" srediće par sudija i par sklanjalica i pevaće se pesma ponovo na Marakani kojoj nikako da se vrate sjajni dani, samo sjajni dani i šibicari i secikese nikad nisu išli zajedno.


I što je najgore, sve smo to već prošli sa Bajevićem (s kojim smo takođe odlično izgledali na pripremama) i Zemanom.

Link to comment
Share on other sites

Ајде да пробам да анализирам само примљени гол. Извршено је свих пет измена и у вези и напред су све били играчи офанзивних карактеристика јер нам је требао гол, тако да нам је на позицији задњег везног остао Хванг који свакако не пршти од снаге и дефанзиве. Уз то одбрана је и овако прилично бушна и несигурна.

 

Иако нема потребе да екипа изађе високо у 91-ом минуту, те се само делимично покрило. Шериф излази на лопту, Мијатовић покрива кратак пас на њихову десну, Катаи и Лучић унутра, Красо такође, али ту је проблем направио Хванг који остаје на ничијој земљи а треба да прати Ђаковца у таквој поставци. Јер он као задњи везни у тренутном саставу треба то да покрије. На крају погледај Хвангову кретњу до гола. Да је Хванг покрио играча, за Родића који је био ка спољњем играчу би могло да се каже да је још и ок постављен мада је и тада требао још да скупи. Овако је остала превелика ширина између Драговића и Родића коју Родић ни пре пет година не би успео да покрије трком јер је у корекцији био лоше постављен.

Штопери су океј скупили ка нападачу, али Драговић ту губи дуел а Ђига не може то да затвори јер лопта не иде на његову страну или иза већ супротно од њега. Ђаковац утрчава у тај простор и решава.

 

Не треба да се гледа она слика коју су ставили на моцарту кад је лопта скоро стигла до нападача већ тренутак кад њихов штопер шаље дугу лопту (то је негде на минут на снимку).

 

Што се саме игре, стања у клубу и осталог тиче, ту сте већ доста рекли па да не понављам исто.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...