Jump to content

El Professoren

Član foruma
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by El Professoren

  1. Ko je njih dvojicu izjednacio? Sem sto sam rekao da obojica imaju 16 godina
  2. Slazem se! Za fizikaliju kao sto si rekao ona ce da nadolazi vremenom jer decko ima tek 16 godina. U Septemru puni 17. On je kadetski reprezentativac, a u Omladinskoj ligi bez problema izlazi na kraj sa starijim igracima jer je dosta krupan za njegove godine. Sigurno, da je nejak za seniorski fudbal, ali……koliko to godina ima Jamal u Barseloni? Isto 16 godina, pa eto igra seniorski fudbal. Mozda je trenutno i najbolji Barsin fudbaler! PSG poslao ponudu od 200.000.000 € za njega!
  3. Decko je rom, ako aludiras na nesto drugo! Inace je veoma talentovan i ima sve karakteristike modernog beka! Odgledao sam par utakmica, i ja sam ocekivao, da ce da bude nagradjen na leto, pa da ga prikljuce prvom timu. Vidim da je vec sad prikljucen. Mali je bolji bek i od Koste Nedeljkovica. Nadam se samo da ce se zadrzati kod nas duze od Koste!
  4. https://sport.alo.rs/fudbal/vesti/74842/novo-pojacanje-na-marakani-zvezda-dogovorila-dolazak-reprezentativca-kanade/vest
  5. https://telesport.rs/saznajemo-nedeljkovic-se-seli-u-englesku/ Gde pise da je pozajmica 2 miliona??
  6. Pa desilo se to, sto i njega kao i vecini ostalim igracima trener te menjao mesta, te igrali svaku trecu utakmicu. Izgubio decko kontinuitet i ne igranje na prirodnoj poziciji. Poguban je bio i u Kopenhagenu, kada je morao da krpi pozadi i igra stopera!
  7. И то је питање! Да га је тражио, играо би барем на овим нашим ораницама!
  8. Ja se samo iskreno nadam, da ova postava nije tacna! Ako je tako, dzaba smo krecili….
  9. Hteo covek broj 55 ali zauzet! Jel to Srnic definitivno dobija nov ugovor, posto njemu 30 Juna istice!?
  10. Pa problem je u tome sto nasi novinari njega vec udali, i zna se i za koliko https://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-fradi-probio-limit-zbog-silje-a-dobro-je-profitirala-i-zvezda-443613/ https://www.zurnal.rs/scc/clanak/155983/fudbal/zvezda/zvezdin-golgeter-ponovo-napusta-marakanu da ne idem dalje. A sto se tice njihove zvanicne stranice, ne vidim sto ne bi i ovo oko Pesica pisali, kad vec tamo objavljuju koga su sve potpisali…hocu da kazem, da nasi novinari samo pisu, da bi nesto napisali! To donekle i potvrdjuje Pesicevo sprdanje na Instagramu!
  11. Bojimse da ce da pricekas Ferenc nigde nije objavio da su cak ni blizu potpisa sa Siljom https://www.fradi.hu/en/football/men-s/news
  12. @berti Posle zvucnog signala, ostavite poruku…tut-tut…..
  13. Ma da na Ratkova mislim. Steta ako ide odma preko, posto mi ne mozemo da dovedemo mladog i boljeg spica od njega. Mijatovic ni blizu drugog spica. Njemu se i dalje trazi pozicija, posto i meni on nije devetka! Svi smo juce videli, da ne moze da dobije ni 10min da odigra. Treba se zapitati zasto je to tako?! Rakonjac moze da dobaci do kvaliteta ala Pavkov i nista vise, ali svakako bi pre njega zadrzao nego Pesica.
  14. Petar Radanov je mnogo bolji! Ja bi njega doveo i tu zver za LS kao prvog napadaca.
  15. Ljudi su se smejali Mustafi, ali ako cemo realno, nista produktivniji nije Silja od njega na mesto napadaca. Kao krilo isto moze da se meri i sa Mitrovicem, jedino eto sto njega smo uvalili Lasku, a za Mitrovica je zaineresovana Barselona! 🤣🤣
  16. Ako Mitrovic ide u Barselonu, onda definitivno ja sam duduk za fudbal i ne razumem ovu igru!
  17. Izgleda da je propao transfer Kulibalija u Francuskoj!
  18. Naravno da ce da bude on! Jebo ih on vise….. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-tim-za-trabzon-milojevic-brzinom-gusi-hamsika-i-bakasetasa/434456
  19. Kako ko ? Pa ti. Vidis da ce oni uvek da orive Kangu koji se okliznuo na 30 metara od gola i Borjan prima go po stedini bez da neko uleti u blok!
  20. Prelazi se sa tri pozadi! Sanogo-Dragovic- Erakovic
  21. Jel zna neko kad se ocekuje promocija novog dresa?
×
×
  • Create New...