Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Pobeda koja gura probleme pod tepih.

Bahar je i dalje u fazonu, bitna je pobeda,  pisu se tri boda itd. Jeste majstore, tako ces da se šlepaš dok te neko ne otrese, pa ces onda da se češeš. Misliš da možes iz kola u kolo da se provlačiš.

U zadnja dva kola 5 golova smo primili.

Ovo je teska sramota. Ja mogu da shvatim da te jednu utakmicu nece, da ne ide, ali da te svako kolo nece, to ne mogu da razumem, pogoto sto je razmera u kvalitetu i ceni ogromna.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ocekivana utakmica, ovo traje od avgusta, ako neko ocekuju da u novembru mesecu krene uspon, ne znam sta da vam kazem. Krcag ide na vodu dok se ne razbije. Nekad se stvari ne poklope, kao sa Dusko recimo. 

Cak i to 1/2 nista posebno, igrali smo protiv ultra bunkerice bez namere da krene napred, u 2/2 cim su presli centar dva puta, dali dva gola, sramotna postavka Micka kod prvog i Djige kod drugog, a i Glazer je mozda mogao da istrci kod drugog, da je pratio vise akciju i bio malo blize liniji od 16m 

 

I ne samo to, na 2 2 nista nisam video po govoru tela da su se uzbudili, totalna ravnodusnost. A onda na 3 2 Javor ti se seta po 16m i petercu kao da su Sity i u 94 min sprecavs i cuvas gace da ne spadnu. 

 

Protiv Lajpziga, bolje da se ne gleda. 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Posle prvog gola (je..o ga Micko u dupe* vise) niko nije stao, i medju igracima i u publici nije bilo straha, nekako se znalo da cemo opet da povedemo. Ali posle drugog... Kuku i lele. Lepo je sto je Mijatovic dao gol za pobedu.

 

Nasa odbrana muku muci kad god je u spicu protivnika neka mrga, bez obzira sto ne zna nista.

 

Hvang se u jednom trenutku sapleo i krenuo da sepa, nadam se da nije nista ozbiljno. Bicemo dobri protiv Lajpciga, nemam pojma za sta ce nam to biti dovoljno.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Da izdržimo do zime i prelatnog roka. Trebaju nam dva štopera, levi i desni bek. Ovo što igramo je trenutno maksimum ove ekipe. Za svojih tridest i kusur godina nisam video ovakvu odbranu kakvu mi igramo. Nama ko god pređe pola ima 70% šanse da da gol. 

Link to comment
Share on other sites

                       Olanjika   

Ivanic             Kraso          Bukari 

     Stamenic             Hvang

 

Degenek- Dragovic-Djiga- Nedeljkovic

 

Ovo je po mom misljenju najbolji tim, koji bi trebalo uvek da počinje. 

E sad posto kod nas ne igraju najbolji, nego se igrači biraju po nekom sistemu koji tesko da je nekom poznat, onda ce uvek biti u timu gomila igraca kojima se daje neka šansa, gde se izvlače sa klupe zaboravljeni asovi, itd.

 

 

Link to comment
Share on other sites

ak0 ne nadje mesta barem za jedn0 p0luvreme za mal0g k0ji mu je spasa0 bulju 0nda je gluplji neg0 st0 sam misli0, ist0 tak0 ak0 se d0br0 secam na pripremama je Sljivic(mislim da se radi 0 njemu bi0 sasvim k0rektan, daj ga nagradi mal0 daj mu v0lju da radi dalje, terena nije deck0 vide0, mada ima i d0 t0ga da nak0n prvih par utakmica sve je bil0 cepaj k0sulju krpi gace

Link to comment
Share on other sites

Od ovoga nista dobro nema da ispadne, ne znam samo kako pojedinci mogu da pisu da je titula sigurna, da tu problema nema.

Ne moze normalno da se privede dom tekma kraju, klinac (koji mora imati vise minuta) vadi kestenje iz vatre, vrluda i taktika sa sve odbranom koja je porozna na ovim livadama, a sta nas ceka u Lajpcigu...

Lose i cemerno sve deluje nakon velikih ocekivanja letos.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Markoss said:

 

Apsolutno, ali u danasnjem sportu je to neminovnost, gotovo da je bitnije od toga kakav si trener. Moras prosto da hendlujes ljude, svlacionicu, evo Baharu se isto desava sto i Ivanovicu, i nece se ni to drugacije zavrsiti. 

 

Pre desetak dana sam napisao da je napravio fantastičan potez teranjem Borjana i Gobeljića, ali je napravio krucialno grešku što nije rasterao sve gardiste u kompletu. To če ga na kraju i koštati

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Milko Miller said:

A zbog čega? Ne vidim kako je to povezano. 

 

Kao, neprijatno mu je da komentariše tako trivijalne stvari poput fudbalskih utakmica dok mu narod gine. Budalaština. Ajde jednom, ali sad već postaje bullshit.

 

Elem, vidim da je Tvorza poručio "najskuplji, a loše igrate" pesmicu kod šipkaša, znači Baharu se definitivno sprema svilen gajtan.

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Pre desetak dana sam napisao da je napravio fantastičan potez teranjem Borjana i Gobeljića, ali je napravio krucialno grešku što nije rasterao sve gardiste u kompletu. To če ga na kraju i koštati

Koje vise gardiste? Samo neka opravdanja, ne znam ko mu sad smeta. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Bahar ne zna gde udara. Ovo izbegavanje konferencija tobož zbog stanja u Izraelu je glupost. Iskoristio foru da ne izlazi pred novinare jer bi morao da odgovori na mnoga pitanja. Bila bi greška oterati ga dok ne sastavi kompletan tim. I pitanje je koliko je ovakav izgled tima i u kojoj meri njegova greska. Nije on prodao Erakovića. A odatle je sve krenulo. Da vidimo zimski prelazni rok. Mora da se pojača odbrana pa da onda gradi neki sistem. Ovako, ne može ništa izgraditi kad napad mu može dati 3 a odbrana primiti 4 gola. Po meču. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prodaja Erakovica jeste uticala, ali nije presudna. Erakovic je dobar igrac, ali nije supermen. Mi imamo kratere pozadi, odbrana puca po bokovima jer bekove nemamo, a nemamo ni prave ving bekove. Nema sanse da bi Erakovic sve to pokrpio, prosto fizicki nije moguce da pokrije toliki prostor.

 

Ali bi svakako bilo lakse da imamo recimo onog Drkusica, a ne Djigu, koji ima seniorskog fudbala u nogama koliko i klinci iz Graficara. Ali mi smo umesto 3 miliona za Drkusica, dali 4 za Serifa.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...