Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

18 minutes ago, Miki28 said:

Hvang je bas ocajan vcrs

 

Oh dear, žali bože utrošenog vremena na gledanje utakmice.

 

Korejac je bukvalno klasa, ako ne i dve iznad ostatka tima, svaki potez rutinski i adekvatan, svako trčanje sa razmišljanjem i kapiranjem šta će Siti da odigra, jedini igrač koji može da igra makar približno na ovom nivou.

 

Od Ić-eva Ivanić je dobar (mada daleko od bilo čega ozbiljnog), Stamenić vrlo energičan i sa mnogo trčanja, Mitrović i Rodić su zonska liga, bukvalno mozgovi rade za 50% sporije, pokreti sporiji, kao na igrici kad krš igrači ulete na pro level.

 

Sve u svemu, bolje od očekivanog. Šteta za onaj drugi golmanov gol.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

bas los Hwang, zna ponesto ali vrlo dekoncentrisan I neozbiljan
odlican posao Olija, bas da vidim kako I kome cemo u buducnosti da izvucemo 5 milke za njega
Dečko je pretrčao maraton, svuda ga je bilo. Pobegao mu igrač par puta pa jbg to je Siti, najbolje da je zakrpio sve rupe protiv Sitija..
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Више него добар приступ вечерас. Мени се Ђига не свиђа нешто. Мада пребрзи су играчи Ситија. Тако да ће морати на још пар мечева да се докаже Ђига да би коначан суд о њему донео. Прва два гола су наше грешке, трећи дали заслужено😄 Ако овакап приступ буде и у наставку Лиге има чему да се надамо. 

Красо лош. Олањика такође. Хван одличан. Родић не тако лош. Глазер мачка.Мислим да је борјан пратио меч и у себи размишљао шта би могао од овог што је Глазер скинуо да и сам одбрани. 

Букари је ушао у бележнице скаута из лига петице вечерас. 

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Markoss said:

Pobegao mu je igrac kod prvog gola

 

Zakasnijo sam bio prvi gol, pa nisam mogao odma da odgovorim, pre nego što pogledam snimak.

 

Jeste mu pobegao, ali ne iz neke dekoncentracija ili ljenštine. Trčao je uz njega, ali je ovaj jednostavno bio brži. Isto tako, po mom mišljenju taj prostor nije ni smeo da bude upražnjen. Rodić tamo bez ikakve potrebe stoji ko tele i gleda u igrača koji ne predstavlja nikakvu opasnost, umesto da se vrati na svoje mesto. I da se on pravovremeno tu pozicionirao, on bi mogao da preuzme Alvareza i/ili da zasmeta na liniji dodavanja.

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jedino sto sam se nadao je da se ne obrukamo, a mi smo vodili na poluvremenu i na kraju izgubili samo 3:1. Jesu nas razbili i statistika je stvarno neverovatna, ali nismo se mi tu mogli previse pitati. Iako su i u prvom poluvremenu imali velike sanse mislim da smo dosta bolji bili u odnosu na drugo poluvreme gde smo verovatno pali jer smo odmah primili izjednacujuci gol. Deluje mi da smo prvo poluvreme odigrali dosta koncentrisanije i agresivnije, u drugom smo ih pustili da se setaju sa loptom kroz nasu odbranu i ubacuju nam se iza ledja. Ofanzivno nismo mogli vise od ovoga realno, a raduje me sto smo iz jedne sanse dali jedan gol. Na ovom nivou moras da koristis sanse jer ces ih retko imati. Bukari je jedini koji trkacki moze da parira cak i ovakvim protivnicima, ali mu je drugo poluvreme stav bio ocajan, ne znam da li je ostao bez snage. Djiga je bio odlican s obzirom da mu je prva utakmica, ali stoperi generalno u ovim bunker varijantama izgledaju bolji nego sto jesu, tako da njega treba ocenjivati na drugim utakmicama. Hvang je kvalitet, nije imao puno prilike da pokaze sta zna, ali ovo malo je sve bilo jako dobro i jedva cekam da ga vidim u derbiju i protiv Jang Bojsa. 
 

Bitna stvar je da je Lajpcig pobedio Jang Bojs u gostima, sto ostavlja minimalan prostor za Svajcarce da uzmu neke bodove osim u mecevima sa nama. Verovatno ce samo bolji medjusobni skor od njih biti dovoljan za trece mesto.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Markoss said:

Ovaj Djiga mora da se istrpi. Klinac je, deluje da ima stofa, dobro je gradjen, pokretljiv, visok. Svakako nemamo dobre stopere, tako da treba mu dati ozbiljniju priliku da stasa uz Dragovica. 

Djiga mi je bukvalno otkrovenje utakmice, naravno da je pravio izvesne greske, ali da je bio Spajic umesto njega poraz bi bio prilicno ubedljiviji.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...