Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Omladinci izgubili 0:2 od IMT. Jako sedmo mesto na tabeli trenutno. 
 
Ne moze talentovani Milijas nista da uradi jebiga. Covek zna, ali ima samo 15 reprezentativaca, plus brdo 2005 igraca koji igraju vec drugu godinu ligu. Stvarno mu nisu izasli u susret.
 
No dobro, posle Mikija, mislim da bi Vujadin Giska Savic trebalo da se oproba u ulozi trenera omladinaca, pravi naslednik. 
Meni je taj rad sa omladinskim pogonom u zvezdi paradigma npr sistema obrazovanja u našoj zemlji, loši kadrovi, zaduženi za proizvodnju talentovane dece. Recept za molotovljev koktel koji ti eksplodira u facu.

Sent from my A063 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

U periodu dok su se igraci dokazivali novom treneru i dok je pristup bio pravi sve je delovalo idilicno bas zbog tog pristupa. Ipak nije ni sve do toga, jer mislim da bi Bahar sa svojim vidjenjem nase igre mogao da ima dosta kikseva. Nekada se izlazi dosta potcenjivacki, i postavkom i pristupom. Nadam se samo da to nece biti iskoriceno, bar u domacim okvirima. Cak i u ovakvom stanju komsije ocigledno imaju odlicnu "logistiku". Nadam se da nema potrebe dokazivati, posle ovih silnih "preokreta".

 

Sto se pristupa u LS tice, on je konacno ponovo bio pravi, ali to opet proistice iz cinjenice kakav je protivnik. Kao sto vec rekoh, ne mislim da je samo do pristupa igraca. Neke domace utakmice su lose spremljene, tim je lose motivisan.

 

Da se nadamo da se greska uvidela i da je potcenjivanje i biranje meceva proslost.

 

Sto se tice sastava za derbi ...

Rodic je moj omiljeni igrac iz one ere 2017. Sada vec poslednji mohikanac. Po meni ne slucajno. Vecito bez zamene, zbog toga cesto rovit, ali se u sve velike meceve debelo ugradio kao jedan od kljucnih. I to je tako, bez obzira koliko neki pokusavali da relativizuju njegov doprinos. Ali u sadasnjosti njemu nakon onakvog meca u Mancesteru treba 10 dana oporavka i mislim da nece izgledati najbolje ako bude u 11, a verovatno ce biti. Sledeci pojedinac kog cu pomenuti je Kraso. Iskreno, ako ne popravi pristup, meni ne bi pocinjao u 11. Sto se napada tice, malo bih tu izrotirao. Ostavio bih Olainku u 11 ali bih ga stavio na sadasnje Mitrovicevo mesto, a njga bih pomerio desno i mislim da bi on tu puno produktivniji. Bukarija bih priblizio golu jel je ocigledno golgeterski najraspolozeniji.

 

Dakle:

Glazer

Micko Dragovic Djiga

Mitrovic Stamenic Hvang Olainka

Ivanic

Bukari Serif

Edited by Firga
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ima Baharu sta da se zameri, ali mislim da promocija mladih nije jedna od njih.

 

Novi je trener, nova formacija i dosta novih lica. Trebalo je malo uigrati prvih 13-14 igraca koji ce izneti LS. Igrali su i Nedeljkovic, i Mijatovic i Sljivic vise nego sto su klinci igrali kod svih prethodnih trenera, da ne ulazimo u kvalitet predjasnjih i sadasnjih mladih igraca. Ne ulaze vise Krsticici, Srnic, Gobeljici i Rakonjci. Mislim da nam je povreda Ivanica dosta sjebala planove u tom smislu, nije stavljanje Krasoa u vezu proslo bas najsrecnije.

 

Meni je ovo prvi put posle dugo vremena da jedva cekam derbi. 

Link to comment
Share on other sites

Baharu svaka cast sto je oterao Srnica i Gobeljica, ali je cinjenica da mu klinci, sem sto su na pripremama odusevili sve, ne igraju. Osim sto Lucica sumanuto forsira, ostali igraju za Graficar. 

 

Iz njemu znanog razloga je zategao obruc na 13, 14 igraca. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Pripreme i sluze da se svima da šansa i da se vidi ko koliko može. Uostalom, pripreme su jedno, a takmicarske utakmice sasvim drugo. Svaki klub skrati  spisak kada krenu zvanicne utakmice , da se iskristalise prvi tim.

Sasvim je normalno da uz iskusnije igrače poput Dragovica, Krasoa, Hvanga ubaciš 2-3 mlada igrača, u ovom slucaju (Mitrovic,Lučic,) i njih guraš . 

Nismo mi Fk Mega pa da ocekujes 11 mladih a pri tom i da imaš rezultate .

Sasvim dovoljno se guraju mladi,...lucic je standardan, Mitrovic takodje, Mijatovic ulazi u igru, protiv Čukaričkog Nedeljkovic je poceo meč od prvog minuta. 

 

Zvezda mora da ima prvi tim, i da se opredeli što se mladih tiče ko ima najviše potencijala i njega da forsira. Davanje sanse gomili igrača , da bi se reklo eto igraju mladi, ne znači nista ako oni nemaju kvalitet.Zato sluzi omladinska skola i skautung služba ,da se odabere pravi potencijal, a ne da se vodimo logikom ubaci ih što više , pa cemo pogoditi sa nekim. 

Edited by No name
Link to comment
Share on other sites

Najavljivale se neke tendencije kako želimo da postanemo faktor u Evropi,a i dalje se služimo pilićarskim stvarima kao što je ovo saopštenje.

Čuj kao nećemo igrati ako sudi Jovanović.

Maksimalno su dosadili sa ovim stvarima.

Terzić se kao po običaju sakrio u mišju rupu,nema više bahatih izjava kako napadamo drugo mesto u LŠ,kako smo moćni i slično.

Nego isturi nesrećnog Mrkelu ili svoju podguznu muvu Muljana Miloševića da baljezgaju u javnosti.

 

Edited by Polivalentni Stevica
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Miki28 said:

Ma vise su dojadili i jedni i drugi. Samo kukaju na sva zvona i izvoljevaju

 

Tačno tako. Registracija 3-0, dodatno odbijanje bodova i kazna za funkcionera koji je doneo tu odluku od minimum 5 godina progona iz sporta. Pa da vidim ko če sledeči da se usudi da ne igra.

 

Pazi ti, ne odgovara im sudija. Pa zar nije taj Jovanović najbolje ocenjeni naš sudija trenutno u UEFA? 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...