erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Podesećam da je preko 5 miliona Ukrajinaca tuđom voljom rasuto po Evropi u poslednja 3 meseca, naravno da nisu imali ništa pametnije da rade večeras nego da glasaju za svoju zemlju. Edited May 14, 2022 by erwin 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Publika u sali je na proglašenje pobednika odreagovala nemo. Kao da su shvatili da su prisutovali procesiji. Čak su napustili svoja mesta pre pobedničke pesme. Pobednik koji je odneo pobedu na takmičenju bez takmičenja. Sramota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Nek grmi jako said: Treći smo po televotingu. Ukrajina, Moldavja, pa Srbija. Ali kakva razlika između glasova publike i žirija, pa to je komedija. Slično je bilo i prošle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) 7 minutes ago, Barkley#34 said: Zar nije i MOldavija osvojila više glasova publike od Konstrakte? Ne znam, ali i da jeste bilo bi zasluženo. Konstrakta podbacila malo u nastupu, ispala joj bubica izgleda...Moldavci pokidali . Neka je pobedila Ukrajina, da se i ti ljudi nečemu makar malo obraduju. Edited May 14, 2022 by implant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Ljudi, opustite se, pa nije ovo San Remo. Ovo je bas onako kako je decenijama unazad - zabava. Nekada iskoci neki kvalitet i odnese pobedu, nekada je pobednik neko ko ima "vic", mnoge pesme koje pobede padnu u zaborav za par meseci a neke koje su lose prosle zapravo budu mnogo slusane i godinama posle. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Drago said: Publika u sali je na proglašenje pobednika odreagovala nemo. Kao da su shvatili da su prisutovali procesiji. Čak su napustili svoja mesta pre pobedničke pesme. Pobednik koji je odneo pobedu na takmičenju bez takmičenja. Sramota... To se nije desilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Realno, nije pesma Ukrajine uopšte nezanimljiva (da ne kažem loša) ali je daleko od toga da je za pobedu a još manje sa ovakvom razlikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Da, sad sam video, i Španija je od publike dobila više od nas - 228. Znači da smo bili četvrti u televotingu. Edited May 14, 2022 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Ja ne razumem koji k….. i glasa ziri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 2 minutes ago, Nek grmi jako said: Treći smo po televotingu. Ukrajina, Moldavija, pa Srbija. Ali kakva razlika između glasova publike i žirija, pa to je komedija. Sada sam vratio da pogledam i jeste Španija dobila 3 boda više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 3 minutes ago, Nek grmi jako said: Treći smo po televotingu. Ukrajina, Moldavija, pa Srbija. Ali kakva razlika između glasova publike i žirija, pa to je komedija. Publika voli ekonomske tigrove ( tri zvanicno najsiromasnijs zemlje finala, fun fact 🙂 ) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Don Juan said: Sada sam vratio da pogledam i jeste Španija dobila 3 boda više I ja sam vratio da pogledam Spaniju. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Milos said: Ja ne razumem koji k….. i glasa ziri Zato što je tendencija bila da Evrovizija neće mrdati iz istočne Evrope. Možda na izlet 😁. 5 minutes ago, dali_man said: Mislim da je Moldavija dobila nesto manje od nas Nije i to sam vratio. Ukrajina, moldavija, Španija, Srbija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Just now, Nicklord said: To se nije desilo Jbg ja nisam čuo erupciju uzbuđenja na proglašenju pobednika kao prethodnih godina, više neki pozorišni aplauz. Muzički gledano prošlogodišnja pesma iz Ukrajine šije ovogodišnju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Hrvatska publika nama dala 12 poena, dakle i oni su zakinuli Ukrajince 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Najmanja neizvesnost oko pobednika otkako je Evrovizija ustanovljena - a ponajmanje zbog pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Ok tako je kako je, Ukrajina realno nije bila najbolja, ali verovatno im više znači ova pobeda nego bilo kome danas i neka bude tako. Da je drugačije i da su glasovi drugačije raspoređeni, možda ne bi bili prvi, ali tu među tri. Nataknem stručni žiri na onu stvar. Izvinite na rečniku. Naša pesma je dobila nagradu ovde (jedna od tri), i ignorisanje od strane nekih žirija je dno dna. Ko ih jebe - Umetnica mora biti zdrava 😁. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Odlican nas nastup. Posle godina brljavljenja sa etno glupostima i ostalim vidovdanima, katastrofa sa gologuzim krestalicama i cega sve ne, konacno smo imali nesto novo, drugacije, sveže... Izdvojio bih devojku iz Litvanije sa sjajnim kompletnim nastupom. Ukrajina je ocekivano pobedila i to nije iznenadjenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Očekivano, po meni ne i zasluženo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 6 minutes ago, Don Juan said: Nije i to sam vratio. Ukrajina, moldavija, Španija, Srbija. Realno dobijeni glasovi publike. Moldavija na vic, Spanija na sise i gola dupeta, Konstrakta na orginalnost, Ukrajina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 4 minutes ago, Don Juan said: Ok tako je kako je, Ukrajina realno nije bila najbolja, ali verovatno im više znači ova pobeda nego bilo kome danas i neka bude tako. Da je drugačije i da su glasovi drugačije raspoređeni, možda ne bi bili prvi, ali tu među tri. Nataknem stručni žiri na onu stvar. Izvinite na rečniku. Naša pesma je dobila nagradu ovde (jedna od tri), i ignorisanje od strane nekih žirija je dno dna. Ko ih jebe - Umetnica mora biti zdrava 😁. Nadam se da ce ih Skotska i Poljska pustiti na SP u fudbalu, tamo isto da se nastavi ovo, sto da ne? Najvise im znaci sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Pa nismo mi loše prošli kod žirija. 11. mesto je realno, možda smo ovde u regionu izgubili 20 poena koje smo trebali dobiti i to je maksimum. No Grci nas kao i svake godine zakinuli, malo i SLO i MKD i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 10 minutes ago, Martin Mystere said: Realno, nije pesma Ukrajine uopšte nezanimljiva (da ne kažem loša) ali je daleko od toga da je za pobedu a još manje sa ovakvom razlikom. Bolje oni nego UK. Ukinuti strucni ziri, narocito srpski, jbt 12 poena Azerbejdzanu, dal je moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) Nije isključeno da je iskeširao brat Alijev, bilo je ranijih godina priča o tome da Azeri kupuju žirije. Edited May 14, 2022 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts