Jump to content

Game of Thrones - Izbori u FSS

Ko mislite da treba da bude novi predsednik FSS?  

69 members have voted

1. 1. Ko mislite da treba da bude novi predsednik FSS?

• Nemanja Vidić
      58
    • Dragan Džajić
      1
    • Nedimović
      1
    • Nenad Bjeković
      0
    • Neko drugi
      1
    • Ne zanimaju me izbori
      8

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Don Juan said:

Neće Piksi da pobegne, ali posle kraja kvalifikacija ili posle EP, potpisujem da ćemo tražiti novog selektora.

Garantujem da neće, niti je Piksi naivan niti poštenjaković. 

• Like 1
Posted

Kakvi su to rent-a- likovi, jebote. Toliko sve to jeftino izgleda, toliko bijedno..Razmisljam o Bajceticu malom. Šatro borimo se za njega. I mozes ti misliti kad malog pozove Nedimovic, kaze ja sam taj i taj, zovem te zato i zato. Znaci, apsolutni sporednjak. Sa druge strane, zovne ga Vidic, poprica sa njim..Vjerovatno ne bi ni tada rekao "hoću" ali znam da bi bar znao sa kim prica i siguno bi ga bar zagolicala prica..Samo to kad uzmes u obzir, vidi se nemjerljiva razlika. Ali ovo je vec gotovo, Vidara ce samo sebi navuci hrpu neprijatelja i to je to. Šta reci o Dzaji, jadnom i tuznom?! Dragi Dragane, pokenja se ti na sve sto si u zivotu napravio. 

• Like 1
Posted
Kakvi su to rent-a- likovi, jebote. Toliko sve to jeftino izgleda, toliko bijedno..Razmisljam o Bajceticu malom. Šatro borimo se za njega. I mozes ti misliti kad malog pozove Nedimovic, kaze ja sam taj i taj, zovem te zato i zato. Znaci, apsolutni sporednjak. Sa druge strane, zovne ga Vidic, poprica sa njim..Vjerovatno ne bi ni tada rekao "hoću" ali znam da bi bar znao sa kim prica i siguno bi ga bar zagolicala prica..Samo to kad uzmes u obzir, vidi se nemjerljiva razlika. Ali ovo je vec gotovo, Vidara ce samo sebi navuci hrpu neprijatelja i to je to. Šta reci o Dzaji, jadnom i tuznom?! Dragi Dragane, pokenja se ti na sve sto si u zivotu napravio. 

Bajcetic ce igrati za Spaniju.
Posted
30 minutes ago, Dragan Mićić said:

Ja samo ne razumem otkud sada ovoliko iznenadjenje zbog Dzajica. Covek je pokazao pravo lice vec jedno 10 puta u poslednjih 20 godina. Jedino sto nije zasluzio je onakvo hapsenje.

nije on zaslužio jedino puštanje iz apsane