Pangea Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 2 minutes ago, suptil said: Ovaj Novakov pad nije karakteristican za njega. Ne secam se kad je izgubio dva vezana servis gema. Na 5-1 pomislih cekaj jel je ovo prva nedelja turnira ili polufinale. Nole je p[regrmeo istorijsku nekonstantnost na AO u ovom prvom setu koji je dobio. Prosao je usko grlo. Sada ide gas 🙂 Ajmo, Nole!!! Srdjan dobio ribanje, nije u lozi? Ima gore, rekao da će da gleda kući, da ne smeta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Šta se ovo događa? Na poslu sam, samo mi stižu notifikacije. Kakvi ste vi buržuji s televizorima po kancelarijama Očekivala sam neki ovakav rezultat prvog seta, ali ne posle 5:1, zabrinuh se da nije reaktivirao povredu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Just now, suptil said: Ovaj Novakov pad nije karakteristican za njega. Ne secam se kad je izgubio dva vezana servis gema. Na 5-1 pomislih cekaj jel je ovo prva nedelja turnira ili polufinale. Nole je p[regrmeo istorijsku nekonstantnost na AO u ovom prvom setu koji je dobio. Prosao je usko grlo. Sada ide gas 🙂 Ajmo, Nole!!! Srdjan dobio ribanje, nije u lozi? Ima ih koliko hoces. Skoro i da je karakteristicno za njega da kad treba da osvoji set, raspadne se. Dobro sto je uspeo da prebrodi krizu i osvoji prvi set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) Ma samo neki trenutni pad sto se iznervirao, pad koncentracije. Pol ima sanse da mu uzme set otprilike kao ja, mozda moze da uzme 1 od 30. Ne moze covek bez bekhenda da mu uzme set. Edited January 27, 2023 by McLeod 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Servis mu je loš danas, baš. Sreća pa igra protiv Tomi Pola, a ne nekog ozbiljnijeg igrača Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ovo će izgleda baš potrajati Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 15 minutes ago, Čvarkov said: Šef već mesecima obećava neki tv u kancelariji. Nikako da dočekamo. 😔 Ne veruje izgleda da ću biti produktivniji. Kolega u kancelariji pustio na telefonu, mislim da ću preći kod njega jer inače mogu samo live da pratim rezultat 🥺 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ima Djokovic fizicku krizu, dobro je sto rezultat ne trpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ima Novak krizu, 4:0 u drugom setu. 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 1 minute ago, unagi said: Ima Djokovic fizicku krizu, dobro je sto rezultat ne trpi. Kakva fizicka kriza, samo je toliko spustio svoj nivo da bi predstavio da se Amer bavi istim sportom. Jos jedino da pocne lijevom rukom da igra pa da Amer nesrecni uspije odigrat nesto 5 minutes ago, DameTime said: Kolega u kancelariji pustio na telefonu, mislim da ću preći kod njega jer inače mogu samo live da pratim rezultat 🥺 Uzbudljivije ti je pratiti rezultat, vjeruj mi😀 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Samo plod nervoze, samim tim gubitak koncetracije, ništa alarmantno s obzirom na ogromnu razliku u kvalitetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 12 minutes ago, alcesta said: Ovo će izgleda baš potrajati Šta ovo bi, napisala sam ovo kad je spasavao brejk lopte na 2:0, kad pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ne znam kako se ovakvi prašinari uopšte dovuku do 1/2 grend slema 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 20 minutes ago, alcesta said: Šta se ovo događa? Na poslu sam, samo mi stižu notifikacije. Kakvi ste vi buržuji s televizorima po kancelarijama Očekivala sam neki ovakav rezultat prvog seta, ali ne posle 5:1, zabrinuh se da nije reaktivirao povredu. EON je zakon... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Sreća što su slemovi samo četiri puta godišnje pa u međuvremenu valjda neko nešto i radi na poslu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) 5:1 Najopasniji rezultat... Edited January 27, 2023 by Pangea 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Valjalo bi zadnii set sa krompirom da ga isprati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 27, 2023 Author Share Posted January 27, 2023 Ovaj Tommy Paul je Taylor Fritz za sirotinju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Idu pravoslavna finala, Srki u ekstazi. 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 7 minutes ago, LazarusMNE said: Valjalo bi zadnii set sa krompirom da ga isprati A kad bude intervju na terenu da stavi kačket na glavu, onako naopako. I kad ga pitaju što je tolko ubio protivnika da kaže zato što je tako hteo... Ko razume razumeće 🙂 1 minute ago, Drug Crni said: Ovaj Tommy Paul je Taylor Fritz za sirotinju Istina... Ali original Fric nema SF slema, pa ti vidi ko je ovde sirotinja 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Skoro nije bio neki ovakav tutuban u polufinalu gs-a. Novak ravno na 17% danas Sledeći je suvlaki 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Po statistici mi izgleda da mu je ovo najgori meč na turniru. Valjda je danas isoucao kvotu neiznuđenih i žutih minuta, ne bi valjalo da ih prenese u finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 17 minutes ago, LazarusMNE said: Valjalo bi zadnii set sa krompirom da ga isprati Šteta, šteta, šteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Bolje za Novaka što je bilo malo cimanja u 1. setu, nego da je ušao u finale sa 3 vezana meča gde protivnicima daje 4-5 gemova. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Okej, ovaj nije sad nešto specijalno, ali kakve poene igra Novak u drugom i trećem setu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts