Drug Crni Posted January 24, 2023 Author Share Posted January 24, 2023 Svim sam uz Donu Vekic. Kad se pogleda taj famozni h2h protiv Sabalenke (Dona vodi 5-1),mnogi bi (sa pravom) mozda rekli kako vecina pobeda potice iz perioda kada Sabalenka nije bila ovakav "faktor" na WTA turu,ali zapravo Osijecanka ima dve pobede na betonu koje datiraju iz 2021. i 2022. godine. Dakle, mislim da Dona ima svoju priliku. Beloruskinja je veliki favorit by the bookies,ali navijam za "komsinicu". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 43 minutes ago, Milutinov Tata said: Ostapenko citav mec u "svadji" sa hawk eye-om, prvih par puta je gledala u sudiju, posle ka svom boksu u neverici. Pokazivala je aute od 20 i 20 cm i sve sa grimasama... Al, ko što rekoh, vrlo sportski meč. I opet, za devojku koja je ( po BMI) skoro pretila, fantastično se kreće. Ja ću navijati za Sabalenku, a onda za Ribakinu.Bilo bi mi drago da jedna od njih dve osvoje turnir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ne volim Sabalenkinu igru nikako, i Ribakina je udaračica ali opet mi deluje da manje samo lupa po loptici, ume i da je plasira kad je potrebno. Doduše priznajem Sabalenki da se dosta popravila u tom pogledu u poslednje vreme, ali meni je njen tenis generalno siledžijski, naspram recimo tenisa Azarenke, koji mi je kad je bila u prajmu omiljena varijanta WTA tenisa. Šteta što joj je servis uvek bio slaba tačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ribakina i Ostapenko su danas imale klasican revolveraski obracun, tu nikakvog cekanja i plasiranja nije bilo. Ili servis ili ritern je odmah pravio razliku, ako je bilo potrebno naredni udarac je bio realizacija. Nisam siguran da je bilo 5 razmena u citavom mecu. Opet protiv Svjontek je odigrala nesto drugacije, tako da se moze reci da Ribakina ume da se dobro prilagodi protivnici pa ne sumnjam da ce i za Azarenku imati spremnu taktiku. Pegula je danas bila losa, a u svojim servis gemovima je prolazila kroz pravu golgotu. Protiv Ribakine nece imati Azarenka tu komociju da pravi brejk kad god joj je potreban. Sabalenka je poslednja dva meca protiv Mertens i Benciceve odigrala maestralno, tako da bez obzira na los skor protiv Vekiceve, ona je sigurno favorit veceras. Igra mnogo zrelije, a servis je odlicno sluzi i bice mnogo tesko za Vekic nocas, morace dobro da servira i da pokusa da dugim loptama oduzima inicijativu Beloruskinji, ali u kontinuitetu ce to tesko prolaziti. meni je zao sto ipak nije Fruhvirtova prosla da je vidimo protiv jedne top teniserke. Pliskova vreba iza ugla, mislim da ne bi smela da propusti priliku da ode u polufinale. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Kako sad već počelo četvrtfinale, zadnjih par dana su me navikli da neće pre pola tri-tri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Ehhh moja Pliškova... Kad se setim da je Serenu dobijala na ovom terenu (I'm a poet and i know it ) Ništa - najbolje na pivo posle ovoga .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Ceronja-decojka je postala pravi vernik. Vernik u svoja dela Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Linet ima dobar plan igre, doduše počešće joj fali završnica, ali u prvom setu je igrala protiv uobičajenog GS izdanja Pliškove pa ne smeta. Videćemo hoće li se Čehinja probuditi u ovom setu, ali nisam ni najmanje iznenađena trenutnim rezultatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Previse gresaka Pliskove, uz dosta los servis u pocetku meca dovoljno da Poljakinja vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 (edited) 19 minutes ago, Helena said: Ceronja-decojka je postala pravi vernik. Vernik u svoja dela Nije to ništa gore nego kad za igrača koji ne pravi greške kažu da je bezgrešan Ako se Pliškova iz ovoga izvuče, Sabalenka će je pojesti za doručak. Edited January 25, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Veljović sudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Koji dosadan tenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Will you please shut the fuck up ? Besni Nole - me like 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Naaaaaajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Jedan 45-minutni čas tenisa u prvom setu, može 🤝 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Kako mu je i ovaj jedan gem uzeo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Baćuška prso 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Zvali su ga David Ferer nove generacije, pretpostavljajuci da ce biti konstantan ali da nece dolaziti do najvecih titula. Da ne pricamo o tenisu, gde Fereru moze da se doda jedno de u sredini u poredjenju sa Rubljovim, samo njegovo srce je nesto sto Rus nikad nece imati. Pateticno do srzi. A Djokovicu svaka cast. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Nema spuštanja noge s gasa, Noleeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Dvočas tenisa. Kao neka mini školica za mlade nade, besplatan i ulaz. Dok se Novak dere na Ivaniševića, Marko hvata šmug iz lože 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Nole gazi, Kirjosu raste ego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Nivo u dva poslednja meča je zastrašujuć. Nedostaju mi ova dvojica, ovo je samo pokazna vežba koliko će tenis izgubiti odlaskom velike trojke... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Ne zna Rus šta ga je snašlo 😬 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Lakši trening... Više ga je Kirjos namučio na treningu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 43 minutes ago, McLeod said: Da ne pricamo o tenisu, gde Fereru moze da se doda jedno de u sredini u poredjenju sa Rubljovim, samo njegovo srce je nesto sto Rus nikad nece imati. Jako je malo tenisera u istoriji koji mogu da izađu na crtu Fereru kad je srce u pitanju. Još jedna poruka poslata. Nek se spremi Tomi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts