LazarusMNE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) On 1/25/2023 at 12:18 PM, Boxy said: Pokusava da dobije Fedove fanove na svoju stranu, provaljen je Samo da mu ne uzme onu penziju u koju ga je posla' posle onog razmontiranja na W 2019-te 😄 Edited January 27, 2023 by LazarusMNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Inače, kakav horor od kretnje Cicipasa protiv Rusa, ako prodje u finale sa Djovakom, manje gemova će mu uzet' nego Rublev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Dobro je što se nisam budila u pola 5 da ovo gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Postaje interesantno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Dobar mec 1/2. Da vidimo kasnjje i drugi polufinalni par, vjerujem da ce biti sjajan mec. Turnir fenomenalan. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Bravooo, ipak ce trajati ova poslastica. Odlican mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Kakva krađa seta Kačanova 😮 Ajmo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Kako je Hačanov ovo izvukao pojma nemam. U stvari znam, gađao linije pa ako uđe uđe ali ne može tako da ulazi još dva seta. Kako god, makar nije skroz rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Just now, Miki28 said: Bravooo, ipak ce trajati ova poslastica. Odlican mec Znam da si ironičan - ali može biti da bude bolji sad... Odoh da skuham kahvu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Just now, Besni lala said: Znam da si ironičan - ali može biti da bude bolji sad... Odoh da skuham kahvu... Ne, nisam. U 3 setu se igrao dobar tenis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: Ne, nisam. U 3 setu se igrao dobar tenis. To jeste fakat. 16 minutes ago, Besni lala said: ...ali može biti da bude bolji sad... Još kad se Rus ne bi kretao kao ja... Strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ne može Kačanov, realno je klasa ispod. I SF je odličan rezultat za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ovo mu je drugo polufinale zaredom, tako da i više nego odličan rezultat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 51 minutes ago, Miki28 said: Dobar mec 1/2. Da vidimo kasnjje i drugi polufinalni par, vjerujem da ce biti sjajan mec. Turnir fenomenalan. Samo sa tebe Miki sam postavila poslasticu od finala 2012. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Meh - mislio sam da će hrabrije da odigra... Nego šta će sad naš Srećko sa nepoznatim amerom? Ne verujem da će biti baš tako lak meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Kako dosadan meč, pratio sam samo što sam čeka >3,5 seta, smarando. Djovak čisti Amera sa 3-0, a Cici ako se bude ovako vuka u finalu, ako uzme ukupno gemova da može sastavit jedan set od njih, sve nogom u dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 7 minutes ago, DameTime said: Samo sa tebe Miki sam postavila poslasticu od finala 2012. 😎 Vec ti je McL odgovorio, jedino zbog trajanja meca inace jedno od losijih njihovih finala sto se tice kvaliteta tenisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 6 minutes ago, Besni lala said: Meh - mislio sam da će hrabrije da odigra... Nego šta će sad naš Srećko sa nepoznatim amerom? Ne verujem da će biti baš tako lak meč. Nole in 4. Vrlo moguće da izgubi baš prvi set, jer - Novak. Just now, Miki28 said: Vec ti je McL odgovorio, jedino zbog trajanja meca inace jedno od losijih njihovih finala sto se tice kvaliteta tenisa. Slažem se, bolje je ono finale gde ga je Nole dobio sa 3:0 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) Kako li je Rafinim fanovima. Ako Novak osvoji titulu, Nadal nema sta vise da stavi na svoju stranu da je bolji teniser. Nema nedelje, zavrsni masters, manje masterasa. Kako se trubilo o tome da je Rafa GOAT posle RG, a ja sam jos onda rekao da je to na klimavim nogama. Novak ce vrlo verovatno da bude kao Bron, da pegla jako do 40. godine. Sto je vec neko napisao, Novak nikad nece zaboraviti godinu 2022. ima da samelje sve na ATP. Pa cak i da ne osvoji AO, razbije ga danas Amer ili u nedelju Cicipas, on ce se opet vratiti sa istim ciljem i dobrom igrom vec na RG. Novak bi i prosli RG osvojio da mu Rafa nije stajao na putu. Edited January 27, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ok, sad me već plašiš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 15 minutes ago, Dracarys said: Kako li je Rafinim fanovima. Ako Novak osvoji titulu, Nadal nema sta vise da stavi na svoju stranu da je bolji teniser. Nema nedelje, zavrsni masters, manje masterasa. Kako se trubilo o tome da je Rafa GOAT posle RG, a ja sam jos onda rekao da je to na klimavim nogama. Novak ce vrlo verovatno da bude kao Bron, da pegla jako do 40. godine. Sto je vec neko napisao, Novak nikad nece zaboraviti godinu 2022. ima da samelje sve na ATP. Pa cak i da ne osvoji AO, razbije ga danas Amer ili u nedelju Cicipas, on ce se opet vratiti sa istim ciljem i dobrom igrom vec na RG. Novak bi i prosli RG osvojio da mu Rafa nije stajao na putu. To grofe👍 Odlicna ti i ova paralela Lebron-Novak, obojica zeljni da ih vole kao Federera/Nadala odnosno MJ. Jedino sto je Noletu doslo iz dupeta u glavu pa ga posle 15 godina boli ona stvar da se dodvorava i salje srca itd itd. A sto se tice RG, pa osvojili bi ga mnogi da Rafa nije tu u poslednjih 18 godina🤣 Inace, vrijeme i zdravlje jeste na Novakovoj strani ali ne otpisuj Rafu na RG. Vec na ostalim GS je Novak vs amateri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 14 minutes ago, Miki28 said: A sto se tice RG, pa osvojili bi ga mnogi da Rafa nije tu u poslednjih 18 godina🤣 Realno, namestio se na zicer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 35 minutes ago, Dracarys said: Kako li je Rafinim fanovima. Ako Novak osvoji titulu, Nadal nema sta vise da stavi na svoju stranu da je bolji teniser. Nema nedelje, zavrsni masters, manje masterasa. Kako se trubilo o tome da je Rafa GOAT posle RG, a ja sam jos onda rekao da je to na klimavim nogama. Novak ce vrlo verovatno da bude kao Bron, da pegla jako do 40. godine. Sto je vec neko napisao, Novak nikad nece zaboraviti godinu 2022. ima da samelje sve na ATP. Pa cak i da ne osvoji AO, razbije ga danas Amer ili u nedelju Cicipas, on ce se opet vratiti sa istim ciljem i dobrom igrom vec na RG. Novak bi i prosli RG osvojio da mu Rafa nije stajao na putu. Ima ljepšu i normalniju ženu, znači GOAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 I sestru koja lici na Sakiru znaci GOATcina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Dje je Srdjan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts