Drug Crni Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Utorak, 13.12.2022. Argentina - Hrvatska 20.00hSreda, 14.12.2022. Francuska - Maroko 20.00h 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Francuska osvaja i bice mi drago zbog legende Zirua Ko kod dobije iz duela Argentina Hrvatska nema apsolutne nikakve sanse protiv Francuske 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Hrvatska ima velikih sansi a mozda i u finalu budu penali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 20 minutes ago, Mile1 said: Francuska osvaja i bice mi drago zbog legende Zirua Ko kod dobije iz duela Argentina Hrvatska nema apsolutne nikakve sanse protiv Francuske Na žalost, vrlo vjerojatno si u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Ja ću navijati za HRV i MAR. U finalu za MAR ako moji timovi prođu. ARG nije zaslužila ni 1/2 a kamoli da osvoji, dok FRA jesu zaslužili, verovatno i najviše ali znam da ću navijati za Maroko da se nastavi ta bajka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Samo mi reci zasto Argentinci nisu zasluzili, a primera radi Hrvati jesu gde su dobili samo Kanadu u regularnom delu a sve ostalo bilo nereseno i dobijeno na penale. Koja je tvoja skala za procenu ko je zasluzio proci 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Nikakva igra, prljavi do zla boga, ovo što su uradili posle penala protiv Holanđana je za izbacivanje sa turnira. Tim im je očajan, praktično sve zavisi od Mesija, ostali statiraju u Kukuruzu. Hrvati imaju dobar tim koji je doduše na zalasku, ali njihova sredina terena igra fenomenalno i zaslužili su da se nađu u 1/2. Jesu imali sreće sa protivnicima ali i sreća je deo fudbala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ko je u 1/2 taj je i zasluzio. Hrvatska vs Francuska finale.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qqruz Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Hrvatska i Maroko, prošli grupu i evo ih u polufinale. Izgleda, ta grupa je bila "grupa smrti", a ne one smijurije sa Španijom i Njemačkom 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Francuska u polufinalu uz prikazanu najbolju igru i to bez pet igrača prve postave (Benzema, Kante, Pogba, Lukas Hernandez, Kimpembe). Stvarno za divljenje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Argentina imala najlaksi put ubedljivo i nista nisu odigrali. Iz pola grupa ne bi izasli, a eto ih u polufinalu. Nadam se da ce ih Hrvati dobiti. Ovamo bi bilo lepo da Maroko nastavi bajku ali objektivno gledano, Francuzi ce ih rutinirati. Izbacili su dve ekipe koje igraju sporo i na posed, mrljave, Francuzi su vrlo direktni i prebrzi za onu odbranu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 2 hours ago, Devil In My Pants said: Ko je u 1/2 taj je i zasluzio. Bas tako, nije niko ostecen u njihovu korist pa da se kaze nezasluzeno. Mozemo mi u prdnjavu, ovaj prosao ovako, ovaj onako, ali nijedna od ove cetiri ekipe nije nezasluzeno tu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ne mogu da shvatim kako je moguće da neko nadigra sve svoje protivnike i opet se nađu genijalci da pričaju kako nešto nije zasluženo. Hrvatska imala sreće protiv Belgije i provukli se kroz iglene uši protiv Brazila, Maroko bunkeriše kao lud, a Francuze nadigrali Englezi. Najbolje je da izaberemo nove 4 ekipe za polufinale, neke koje su zaslužile više. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Po meni ova 5,5 kvota na Hrvate je smejurija. Hendikep da nece izgubiti sa vise od 1 razlike laganica ulazi, a moje misljenje je da ce Hr njih u 90 minuta dobiti. Vezni red apsolutno na strani Hr, bekovi takodje gde ce Argentina imati problema zbog kartona. Stoperi Hr su pokazali klasu, pre svega Lovren je pokazao da nije za staro gvozdje, a Gvardiol je vec sada klasetina. Livakovic uz Bonua najbolji golman mada i Martinez je dobar.Gore ce biti problema za Hr, ali mislim da Bruno moze dosta duela dobiti i da radi nesto sto je radio za Dinamo u Ls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Hrvati tesko daju gol...Argentinci imaju Mesija koji jednim potezom resi mec..Morace malo brze igrati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 4 hours ago, Klotzen said: Nikakva igra, prljavi do zla boga, ovo što su uradili posle penala protiv Holanđana je za izbacivanje sa turnira. Tim im je očajan, praktično sve zavisi od Mesija, ostali statiraju u Kukuruzu. Hrvati imaju dobar tim koji je doduše na zalasku, ali njihova sredina terena igra fenomenalno i zaslužili su da se nađu u 1/2. Jesu imali sreće sa protivnicima ali i sreća je deo fudbala. Imas na tviteru snimke gde su i holandjani itekako provocirali za vreme izvodjenja penala, uostalom sta je to toliko strasno sto su se provocirali pa to je sastavni deo fudbala. Sto se tice ovog dela o Argentini da li shvatas koliko si kontradiktoran? Hrvati su zasluzili srecu a Argentinci nisu zato sto su prljavi i imaju ocajan tim. Sta sve necu procitati ovde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 hour ago, OnionKnight said: Ne mogu da shvatim kako je moguće da neko nadigra sve svoje protivnike i opet se nađu genijalci da pričaju kako nešto nije zasluženo. Hrvatska imala sreće protiv Belgije i provukli se kroz iglene uši protiv Brazila, Maroko bunkeriše kao lud, a Francuze nadigrali Englezi. Najbolje je da izaberemo nove 4 ekipe za polufinale, neke koje su zaslužile više. Upravo to. Da li je Brazil igrački jači od Hrvatske? Verovatno jeste i to značajno. Da li bi u narednih deset utakmica odigrali onako sporo i jalovo, čekajući da se stvari same dese? Verovatno ne, ali kad je trebalo nisu bili na nivou pa više sreće i pameti sledeći put. Isto važi i za sve ostale koji su izvisili pa se sad prenemažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Argentinske fudbalere poslati u njihovu Zadrugu, uklopice se super. Kakve alfa seljacine. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Otamendi, Paredes i De Paul prije svih su teski cobani neovisno igraju li za reprezentaciju ili za klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Kvote za Francuska - Maroko: 1,05 na 1000+ zapaljenih automobila u sjevernim predgrađima Pariza i Marseja 😬 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 4 hours ago, Klotzen said: Nikakva igra, prljavi do zla boga, ovo što su uradili posle penala protiv Holanđana je za izbacivanje sa turnira. Sreca da su se Nizozemci samoizbacili posle onoga sto su radili Argentincima tokom izvodjenja penala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ljudi, sad izgleda kao da se u ostalim ekipama čita Dostojevski na pauzi a samo Argentina ima čobane. 🙄 Mislim da će Argentina dobiti "branitelje" pa u finale... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Argentina je ispustila 2 gola prednosti, izjednacujuci gol su primili bukvalno u poslednjoj sekundi. Potom su se potpuno otvorili u drugom produzetku, omasili nekoliko mrtvih sansi i dopustili da utakmica u kojoj su generalno bili primetno bolji od protivnika ode u penale. Cini mi se da u 99% ovakvih slucajeva penale upravo gubi ona ekipa koja je ispustila prednost i prolaz. A oni su prosli i zato sad mislim da ce sad biti bas mnogo opasni, iako nisam siguran da su individualno bolji od Hrvata, a kamoli od Francuza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 13 minutes ago, Ta'veren said: Argentinske fudbalere poslati u njihovu Zadrugu, uklopice se super. Kakve alfa seljacine. Kada batica mirkovic uhvati jarnija za jaja onda je hahahaha kakav car, a kada uradi neko drugi onda je to sacuvaj me boze.Da li ste mozda ranije gledali fudbal pa provokacije su sastavni deo fudbala pa ne mozemo od svakog sporta praviti tenis gde ce se svi zagrliti i reci ne bi bilo nezasluzeno i da je protivnik dobio. Opet kazem imas na tviteru ponasanje holandskih fudbalera za vreme izvodjenja penala opet po meni zaista normalna stvar. Ali mi je vise dosadila mantra o argenticima kako su oni najgori a svi ostali citaju dostojevskog na poluvremenu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Pa i Jarni je tu bio šaban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts