DameTime Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Šteta... Imali su ih ovde za drugi gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Sta mislite...kakve su sanse da prodjemo kao Maroko 1998? Da Kamerun umuva 1-0 Brazilu koji je sigurno prvi a mi ispadnemo uprkos pobedi protiv Svajcarske 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Sreca nasa pa je i ova Svica bedna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Alex_Serbia said: Sreca nasa pa je i ova Svica bedna. Ne brini, protiv nas će se pretvoriti u Brazil. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Sta mislite...kakve su sanse da prodjemo kao Maroko 1998? Da Kamerun umuva 1-0 Brazilu koji je sigurno prvi a mi ispadnemo uprkos pobedi protiv Svajcarske 🙂 Nikakve Brazil ce im dati izmedju 4-6 komada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Sta mislite...kakve su sanse da prodjemo kao Maroko 1998? Da Kamerun umuva 1-0 Brazilu koji je sigurno prvi a mi ispadnemo uprkos pobedi protiv Svajcarske 🙂 Ako Brazil ne može da da gol onoj odbrani Kameruna onda ne treba ni da idu u osminu finala već kući 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Brazil zasad niko nije uspio ni ugrozit. Strasna ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Sta mislite...kakve su sanse da prodjemo kao Maroko 1998? Da Kamerun umuva 1-0 Brazilu koji je sigurno prvi a mi ispadnemo uprkos pobedi protiv Svajcarske 🙂 Nije Brazil sigurno prvi. Teoretski, ako izgube a Svajcarci dobiju nas, odlucivala bi ukupna gol razlika, a ne medjusobni duel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Alex_Serbia said: Sreca nasa pa je i ova Svica bedna. Sreća? Samo će nam još teže pasti kad nas dobiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Jučer za Maroko u igru uđe (Yahia Attiyat) Allah - Maroko pobijediDanas za Brazil uđe (Gabriel) Jesus i normalno - Brazil pobijedi. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Mi ne smemo da srljamo protiv Švacarske. Igrati maksimalno oprezno i ako ga umuvamo iz nekog prekida. Je ne vidim kako ćemo mi njima iz igre da damo gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Dobijamo u petak garant. Spori su Svicarci da bi nas dobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Cilemile said: Jučer za Maroko u igru uđe (Yahia Attiyat) Allah - Maroko pobijedi Danas za Brazil uđe (Gabriel) Jesus i normalno - Brazil pobijedi. Imamo li mi kakvog Budimirovica? Tako nesto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 I, koliko puta je Švajcarska šutnula na gol? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Nije ovde bilo mnogo uzbuđenja. Očekivano "tvrđa" utakmica - Švajcarci su se (slično kao mi) čuvali gola, a u napadu ako uspeju da ugroze. Znaju da teško mogu protiv moćnog Brazila. Na drugoj strani, Brazil sada već očigledno igra dozirano, taktički pristupaju svakoj utakmici u grupi. Znaju da svakom mogu dati gol, ali prvo poluvreme malo ispituju, testiraju protivnika. I samo dodaju gas kad treba. Strpljivo su čekali na gol i to je bilo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Raduj se Srbijo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) Brazil sigurno odbija Kamerun a da li ćemo mi Švajcarsku veliko je pitanje. Mada ruku na srce Švajcarska nije danas ništa odigrala. Edited November 28, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 E sad je sve na nasim momcima. Znaci nek sednu, neka rasprave sta imaju, neka izanaliziraju sta je bilo dobro a sta lose. Neka se sete sve nepravde 2018. i rvackih zahvata, pa nek izadju i pobede. Ovi svajcarci su bolja ekipa od nas, bolji su tim, imaju hladniju glavu. Ne verujem da mozemo da ih pobedimo, ali mislim da nam je bolje kad idemo iz pozicije underdoga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 9 minutes ago, DameTime said: Takav nam je bio jedan gol. Ostalo petljanje u petercu, slabo (čitaj: sporo) se oslobađamo lopte. I njima isto 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, Čvarkov said: Raduj se Srbijo! Petarde u komsiluku. Veselje. Dolazi ekipa RTS-a da snima 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 16 minutes ago, Alex_Serbia said: Kakva smo mi beda, najbolje pokazuje ovo svrsavanje od strane komentatora sa Arene. Ne mozemo da se radujemo zbog nas samih, pa moramo da se radujemo kad pobedi ekipa za koju inace niko ne bi navijao Brazil je jedna od ekipa za koje uvek navijam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 5 minutes ago, pantelia said: Nije Brazil sigurno prvi. Teoretski, ako izgube a Svajcarci dobiju nas, odlucivala bi ukupna gol razlika, a ne medjusobni duel. Naravno, skroz si u pravu. Lapsus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Barkley#34 said: Brazil je jedna od ekipa za koje uvek navijam. A dobro, ja nastupio iz prilicno subjektivnog ugla ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Brazil odličan ali jako antipatičan tim, kad sam video Kafua, Karlosa i Ronalda k'o da me je sunce obasjalo. Ne vidim da su Švajcarci krš - jaka, uigrana ekipa, pa i Brazil je morao da odigra akciju sa PESa da bi im dao gol. Teško ćemo mi njima da umuvamo, ali ajde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Svajcarci bez udarca prema golu i na gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts