Klotzen Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 9 minutes ago, unagi said: Što bih pljuvali i ako ne prodju, mi kao da uvek igramo završnice velikih takmičenja pa je ovde neki ogromni neuspeh ako ne prodjemo grupu. Zato što su odigrali katastrofalno ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Ja priznajem da nisam baš video neko silno busanje od starne igrača pred ovo SP eto mozda ne pratim baš sve medije pa sam "koštunica". Utakmicu sa Brazilom treba da analiziraju stručni štab i igrači i da izvuku pouke iz toga. To što "novinari" traže krv je samo njihov problem. Praksa je da uvek druga dva igrača dolaze na KZŠ i tako treba i da ostane. Izgubili smo od Brazila ne od Farskih ostrva Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 (edited) ... Edited November 26, 2022 by berti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 1 hour ago, Klotzen said: To je malo potcenjivanje javnosti a pogotovo novinara tamo Stalno su drugi igrači. Nema to veze. Posle meča su bili igrači koji su igrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Evo kako se igra protiv najjacih. Mi bismo se izbezumili protiv Francuza, Danska igra hrabro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Pokrenut postupak protiv Srbije zbog isticanja zastave "Kosovo je Srbija" u svlacionici...Kakvi smo mi strucnjaci da useremo stvari, to je za knjige. Mi smo tacno zasluzili sva ova sranja koja nam se desavaju zadnjih 10,20,30 godina..Mudonje velike, sami protiv svih, najbolji i najljepsi. Jebo nas pas da nas jebo. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 (edited) 4 minutes ago, Marokanac said: Pokrenut postupak protiv Srbije zbog isticanja zastave "Kosovo je Srbija" u svlacionici...Kakvi smo mi strucnjaci da useremo stvari, to je za knjige. Mi smo tacno zasluzili sva ova sranja koja nam se desavaju zadnjih 10,20,30 godina..Mudonje velike, sami protiv svih, najbolji i najljepsi. Jebo nas pas da nas jebo. Isteraće nas sa SP za narednih 20 godina a kad bi nam ukinuli fudbal na isto toliko spasili bi nas muka Edited November 26, 2022 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 8 minutes ago, Perkos2 said: Isteraće nas sa SP za narednih 20 godina a kad bi nam ukinuli fudbal na isto toliko spasili bi nas muka Ma nista atrasno. Dobice nek opomenu, u najgorem slucaju neku globu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 48 minutes ago, Barkley#34 said: Poslednja stvar koju treba da rade je da objašnjavaju javnosti. Šta god da kažu deo mase će biti nezadovoljan. Slažem se. Šta god da se kaže, i ko god da kaže, neko bi se našao nezadovoljnim. Ovo se ispravlja samo sa mnogo boljom igrom i pobedom u sledečoj utakmici. 23 minutes ago, Marokanac said: Pokrenut postupak protiv Srbije zbog isticanja zastave "Kosovo je Srbija" u svlacionici...Kakvi smo mi strucnjaci da useremo stvari, to je za knjige. Mi smo tacno zasluzili sva ova sranja koja nam se desavaju zadnjih 10,20,30 godina..Mudonje velike, sami protiv svih, najbolji i najljepsi. Jebo nas pas da nas jebo. Samo neznam kako su je to isticali, kad je bila u svlačionici... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 U ponedeljak za vreme utakmice 32°C, ima da dišemo na škrge. Biće mnogo zajebano da se dobijemo Kamerun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 58 minutes ago, L' Imperatore said: Slažem se. Šta god da se kaže, i ko god da kaže, neko bi se našao nezadovoljnim. Ovo se ispravlja samo sa mnogo boljom igrom i pobedom u sledečoj utakmici. Samo neznam kako su je to isticali, kad je bila u svlačionici... Ovo?Pa prvo ovakvo nesto ne treba da se nadje u svlacionici.Drugo "nema predaje" i Kosovo.Pa nije ni cudo sto hoce da nas tuze jer moze da se intrepretira na milion nacina.Trece sto volimo ovako da provociramo? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Jes' vala, stvarno nije u redu prema Brazilu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 13 minutes ago, Don Radonja said: Ovo?Pa prvo ovakvo nesto ne treba da se nadje u svlacionici.Drugo "nema predaje" i Kosovo.Pa nije ni cudo sto hoce da nas tuze jer moze da se intrepretira na milion nacina.Trece sto volimo ovako da provociramo? Da je patetično i krinđi, jeste. Ali to šta če da se nadje u svlačionici je na igračima i stručnom štabu, jer je svlačionica njihova. Naravno, dok se ne ide u neki ekstremizam. Što se tiče provociranja, ako igrači i ostali članovi stručnog štaba ovo nisu prenosili na društvenim mrežama, onda provokacije nema. Jer svlačionica nije javno mesto, i nije mišljeno da iko to vidi i bude isprovociran. Ako su delili po mrežama, onda jeste provokacija i promovisanje političke parole i treba neko da bude kažnjen. Zaustavio bi se kod te teorije oko toga kako svlačionica nije javno mesto. Da nebi previše zalazili u dvostruke aršine i kako je ok da se podržava teritorialni integritet nekih država, a druge samo što nisu naterali da se u Tadićevom stilu izvine što su ih tukli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 4 minutes ago, L' Imperatore said: Da je patetično i krinđi, jeste. Ali to šta če da se nadje u svlačionici je na igračima i stručnom štabu, jer je svlačionica njihova. Naravno, dok se ne ide u neki ekstremizam. Što se tiče provociranja, ako igrači i ostali članovi stručnog štaba ovo nisu prenosili na društvenim mrežama, onda provokacije nema. Jer svlačionica nije javno mesto, i nije mišljeno da iko to vidi i bude isprovociran. Ako su delili po mrežama, onda jeste provokacija i promovisanje političke parole i treba neko da bude kažnjen. Zaustavio bi se kod te teorije oko toga kako svlačionica nije javno mesto. Da nebi previše zalazili u dvostruke aršine i kako je ok da se podržava teritorialni integritet nekih država, a druge samo što nisu naterali da se u Tadićevom stilu izvine što su ih tukli... Pa kao sto vidis izaslo je napolje.E sad ako nas kazne samo da ne bude sta nam rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Ovo je neko sa strane doneo u svlačionicu i slikao. Nisu ovo igrači stavili. Nekorišćena svlačionica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Kazniće nekog ekonoma i ako je neko od igrača to objavio negde javno. Koliko znam na drustvenim mrežama ne zabranjuju postavljanje ove zastave. Zastava nikog ne vređa pošto na Kosovu žive i Srbi a naš savez ne zna da se žali kad Shaqiri na kopačkama ima zastavu Albanije. Mi smo za fer plej naivčine glupe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Ovo je neko sa strane doneo u svlačionicu i slikao. Nisu ovo igrači stavili. Nekorišćena svlačionica. Može ovo da se odradi u PS-u za 10-ak minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 7 minutes ago, Don Juan said: Ovo je neko sa strane doneo u svlačionicu i slikao. Nisu ovo igrači stavili. Nekorišćena svlačionica. Ako je tako onda kazniti te sto su doneli i pokusali da isprovociraju.Jbg.i ja se onda izvinjavam na prethodnim komentarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 2 hours ago, L' Imperatore said: Samo neznam kako su je to isticali, kad je bila u svlačionici.. Kazu da je vlaznost vazduha najveca u vecetnjem terminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Imamo mi mnogo veci problem od zastave https://sportklub.rs/katar-2022/vesti/nova-muka-za-piksija-pod-znakom-pitanja-i-vlahovic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Znači kako stoje stvari neće igrati Vlahović, Kostić i Sergej, a Mitar u kakvom je stanju bolje da i ne igra... Moraćemo da dobijemo sa Jovićem i Đuričićem kako stoje stvari... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Treba da igraju oni koji su 100% spremni i iznesu taj mec. Siguran sam da mozemo pobediti Kamerun u bilo kom sastavu, pa makar i sa Djuricicem kao jedinim spicem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Kad je muka tu je Luka Jović😃 mozda sad nadoknadi ono što je propustio na Novom Zelandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 (edited) Po kladionici svi su u boljem fizičkom stanju nego juče. Kao, čeka se sutrašnji trening. Edited November 26, 2022 by Barkley#34 slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 11 minutes ago, Perkos2 said: Kad je muka tu je Luka Jović😃 mozda sad nadoknadi ono što je propustio na Novom Zelandu Кад је мука ту је Јовић Лука* 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts