drgnk Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 2 hours ago, Dracarys said: Ovo je po meni jezička dilema, jer zašto onda za Kipar kažemo u Kipru, a ne u Kiparu. Ceo život govorim na Kipru, otkud sad "u Kipru". Isto kao i "na Novom Beogradu". 🤔 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 On 11/18/2022 at 8:15 PM, Don Juan said: E da....pa i 2026 u USA/Mexico ima da ss toči, ali zato nikada, ali nikada zemljama kao što je Katar ne treba dozvoliti da organizuju ništa na globalnom nivou. Kada su tako rigorozni oko benigne stvari kao pivo, zamisli kako se odnose prema drugima koji nisu po njihovim standardima, pa zamisli da moraš da živiš u takvoj državi, a da nisi neki jebeni šeik. Bukvalno ništa. Ništa što je zabavno i dobro ne smiješ. 20 hours ago, Don Juan said: Inače lagano se zakuvava. FIFA je pod hitno poslala dopis da će se kapiteni nositi specijalne kapitenske trake koje će slati neke poruke koji su oni smislili, a sve da bi sprečili da se nose trake duginih boja, trake u bojama zastave (ukrajinske konkretno). Englezi, Danci i Velšani su ipak rekli da će kapitani nositi traku "one love", a Eriksen je dodao da će je nositi bez obzira na posledice. Dakle kokice i uživajte u sunovratu FIFA. Da imaju malo solidarnosti, svi bi trebalo da odbiju da nose FIFA trake. Englezi su samo rekli platit ćemo kaznu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 13 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: Ti si prosvjetni radnik ako se ne varam, zar se ne bi trebalo reći u Kataru? Brt ne znam kako si prešao i preko "oćel" 🙂 Jesam srbista, no se šprdam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ko pobedi na SP dobija sve što se ne popije kao poklon. Sada bi bila fora sa Saudijska Arabija postane svetski prvak 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Послато са moto g(100) помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 17 hours ago, Bugl Khan said: Ništa što je zabavno i dobro ne smiješ. Englezi su samo rekli platit ćemo kaznu. Veliko razocarenje je ovo sto su popustili pred Katarom. Velika sramota, pogotovo nakon ovih najava da ce sigurno nositi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 hour ago, Jurgen said: Veliko razocarenje je ovo sto su popustili pred Katarom. Velika sramota, pogotovo nakon ovih najava da ce sigurno nositi. Nisu popustili, kolko sam shvatio. Nego su rekli da će nosit što hoće i platit kaznu za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 2 hours ago, Bugl Khan said: Nisu popustili, kolko sam shvatio. Nego su rekli da će nosit što hoće i platit kaznu za to. Pa nisu nosili, ne znam kako onda nisu popustili? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 2 hours ago, Bugl Khan said: Nisu popustili, kolko sam shvatio. Nego su rekli da će nosit što hoće i platit kaznu za to. Kako nisu, skupila se m... kad im je receno kakve ce kazne biti. Jos jednom fudbaleri dominiraju sa svojim izjavama a akcija 0 bodova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 hour ago, Jurgen said: Pa nisu nosili, ne znam kako onda nisu popustili? Onda sam krivo shvatio. Pa za što će platit kaznu onda asko nisu prekršili pravila? Jer ja sam shvatio kao platit ćemo kolko treba, al nosimo ono što smo naumili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 6 minutes ago, Bugl Khan said: Onda sam krivo shvatio. Pa za što će platit kaznu onda asko nisu prekršili pravila? Jer ja sam shvatio kao platit ćemo kolko treba, al nosimo ono što smo naumili. Pa prvo je isla prica da ce ici novcane kazne ali onda su im zaprijetili sa zutim kartonima i drugim disciplinskim mjerama i onda dobijes ovo sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) E ovdje se radi o tome da i9grači nisu ujedinjeni. Tj. savezi ne vjeruju jedni drugima. ajmo nosit, ajmo, i jedeni nose drugi ne. Šta bi da svi nose? Svima žute, pa duple žute, pa ti u osmini igraju 3. opcije za poziciju. Vidio bi ko bi prvi popustio. A igrači danas su ovakvi, jbg. Vidio bi kako bi Socrates ili Cruyff odustali od nošenja. Ili Laudrup. Edited November 21, 2022 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 41 minutes ago, Bugl Khan said: Onda sam krivo shvatio. Pa za što će platit kaznu onda asko nisu prekršili pravila? Jer ja sam shvatio kao platit ćemo kolko treba, al nosimo ono što smo naumili. Jeste, ali kao u tenisu je onda FIFa vratila lopticu -"nećete platiti nego će kapiten dobiti žuti karton" (ovo je tek prelom mozga, koji bi pao kod CAS-a, ali ok). FIFA ludilo se nastavlja dalje. Sada Belgijanci moraju da skinu natpis "love" sa unutrašnje strane kragne. 12 minutes ago, Bugl Khan said: E ovdje se radi o tome da i9grači nisu ujedinjeni. Tj. savezi ne vjeruju jedni drugima. ajmo nosit, ajmo, i jedeni nose drugi ne. Šta bi da svi nose? Svima žute, pa duple žute, pa ti u osmini igraju 3. opcije za poziciju. Vidio bi ko bi prvi popustio. A igrači danas su ovakvi, jbg. Vidio bi kako bi Socrates ili Cruyff odustali od nošenja. Ili Laudrup. Videćemo šta će Eriksen da uradi. On je rekao da će da nosi bez obzira na posledice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 ❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 hour ago, Don Juan said: Jeste, ali kao u tenisu je onda FIFa vratila lopticu -"nećete platiti nego će kapiten dobiti žuti karton" (ovo je tek prelom mozga, koji bi pao kod CAS-a, ali ok). FIFA ludilo se nastavlja dalje. Sada Belgijanci moraju da skinu natpis "love" sa unutrašnje strane kragne. Videćemo šta će Eriksen da uradi. On je rekao da će da nosi bez obzira na posledice. Kao da su juče napravili te dresove pa Fifa nije znala. Bilo bi baš dobro da Fifa dobije napušavanje od strane brojnih saveza nakon SP, i to ispraćeno nekom organizovanom akcijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ako je neko od forumasa dosao neka se javi u pp da se druzimo i gledamo zajedno. Spoiler Ja cu biti u jednoj kafani u Sumadiji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Ja se cudim sto mi ova pesma u glavi od nedelje, kad ono ovaj dzingl za SP isti kao pocetak pesme Edited November 22, 2022 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Ladno je onaj smarac Poledica "strucni" komentator na N1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Ubedljivo najgora reklama sa temom SP je Maxbet. Prosto neverovatno koliko je pretenciozna i teatralna, prosto me sramota dok je gledam a sedim sam u sobi. Posebno sam se sad iznervirao dok sam je tražio na YT jer sam je gledao kao add reklamu pre nego što sam došao do videa 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Možda je još gora ona na Areni kad ove voditeljke glume učiteljice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Jel ima gde online da se gleda u 4k? Platiću ako treba 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 10 hours ago, Nicklord said: Jel ima gde online da se gleda u 4k? Platiću ako treba 😄 CBS radi za američko tržište. Pogledaj ovde, nemam pojma: https://www.cbssports.com/soccer/news/world-cup-2022-live-stream-how-to-watch-in-4k-schedule-start-times-tv-channel-for-mexico-france/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Ovaj što komentariše suđenje u RTS je urnebesan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Evo i ja sam se nasao u dilemi gde da postavim komentar - jer tice se celog SP, a nije nesto sto je sporedna stvar pa da ide u kafanu vec konkretna fudbalska. Hteo sam da pitam da li je neko ispratio ove emisije na RTSu i da li je i prethodnih dana bio ovaj mladic, Luka Jevtovic? Veceras sam ga prvi put gledao (ranijih veceri i nisam gledao emisije). Mnogo je lepo objasnio postavku igre Nemacke i Japana, graficki/vizuelno mnogo dobro prikazano, lepo to pokrio vrlo "pitkim" objasnjenjem, da su Kralj i Bogdanovic samo blenuli i cak ga i pohvalili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts