Constantin Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 2 hours ago, Kronostime said: @urosg3 ziv li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Nema odavno ni @mrd-a. Sta li je sa njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 18 hours ago, koca popovic said: Nema odavno ni @mrd-a. Sta li je sa njim? @mrdni prstom na lajk ako si ziv... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Nema ga odavno, ili: Zašto ne piše? Mouse over i kaže: Last visited Tuesday 😁 E sad, zašto neće da piše nemam pojma. Ukoliko me sećanje dobro služi ima neke veze sa politikom, USA temom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 (edited) Ne vidi se, već neko vreme @Džudi. Ima li neko kontakt, gde je, kako je? Edited December 25, 2023 by Div Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 4 hours ago, Div said: Ne vidi se, već neko vreme @Džudi. Ima li neko kontakt, gde je, kako je? Pisala sam joj privatno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 @Div Dobro je Džudi, samo na pauzi od neta 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 5 minutes ago, DameTime said: @Div Dobro je Džudi, samo na pauzi od neta Drago mi je da je dobro, pauze od neta su korisne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted December 27, 2023 Author Share Posted December 27, 2023 Drago mi je što mislite na mene. Dobro sam, mada sam neke zdravstvene preglede ostavila za sledeću godinu-generalno sam dobro. 🙂 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted January 12 Share Posted January 12 Ima li ko kakvo saznanje sta bi sa @Lobotomija? Nema ga odavno na ovim terenima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFW Posted January 25 Share Posted January 25 Pozz drugarima koji me se sećaju 😘 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted January 28 Share Posted January 28 On 12/22/2023 at 2:50 PM, Koca Popovic said: Nema odavno ni @mrd-a. Sta li je sa njim? Živ sam, hvala 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted January 30 Share Posted January 30 On 1/28/2024 at 6:08 PM, mrd said: Živ sam, hvala Vidim presao si na lakonski... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObiW Posted January 30 Share Posted January 30 Niko nije pitao, al da se javim za svaki slucaj. 5 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted January 30 Share Posted January 30 3 hours ago, ObiW said: Niko nije pitao, al da se javim za svaki slucaj. Kud zuris? Ja taman htela da pitam za tebe! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted January 31 Share Posted January 31 6 hours ago, ObiW said: Niko nije pitao, al da se javim za svaki slucaj. Obi, drago mi je da si se javio. Nego sa slicnim znanjima i misljenjima, ne javlja se Magripa. Gde je on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObiW Posted January 31 Share Posted January 31 Gde se njega seti…nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 31 Share Posted January 31 4 hours ago, zoran59 said: Obi, drago mi je da si se javio. Nego sa slicnim znanjima i misljenjima, ne javlja se Magripa. Gde je on? On je "nestao" mnogo pre gašenja FB92 koliko se sećam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted February 3 Share Posted February 3 Nisam ni ja bas najredovnija ovde, ali gde su @Cyber i @Džudi ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted February 3 Share Posted February 3 4 hours ago, Sunshine State said: Nisam ni ja bas najredovnija ovde, ali gde su @Cyber i @Džudi ? Pa @Džudi se javila 27.12. (mozes provjeriti malo iznad) da je dobro. Ali malo mi je cudno, to je bilo prije mjesec dana. @Cyber vec ne mogu da se sjetim kad je bila zadnji put ovdje. Cini mi se da je jednom (koliko sam ja vidio) spominjala zdravlje. Nadam se da nije nesto ozbiljno bez obzira o cemu se radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Odjednom mi se ucinilo da sam pogresila temu jer hocu da napisem da mi nedostaju Kinik i Schrodinger a tema se zove dje su i sta rade a ne - `nedostaje mi ovaj-onaj` ....A nedostaju zato jer sam gledala temu e-novine i videla sta smo pisali tamo pre desetak godina....sve oko Lukovica i tekstova iz e. npr. Kinik odgovora drugom niku: Pati drvendalo A Sred, pa razne stvari je pisao.... jednu sam prenela na StraMputica temi.... edit....i tako. Edited February 14 by Mama_mia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 11 Share Posted March 11 Gde je i sta radi @GlennGould ? Fale mi njegove lucidne opservacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 11 Share Posted March 11 Mislim da je ovo već jedno n-ti put da se postavlja isto pitanje,a pošto te veoma cenim,evo i ja ću bar treći put da odgovorim. Glenn je bio postavljen za moda na Politici. Imao je neki post ili anketu koja je uzburkala strasti na forumu..to je period neposredno po pokretanju ovog foruma. Tenzije između spratova su bile izraženije. Jedan deo forumaša sa Sporta (među kojim i ja),nezadovoljni nekim delovima uređivanja foruma,smo pokušali da pokrenemo jednu diksusiju sa vlasnikom i mod-timom. Nije povod bio taj Glennov potez..on se samo ukopio u širu sliku. Mislim da nas nikad nisu dobro razumeli..ili nisu hteli..bilo je tu i par klizećih startova..đonom..jesmo zatražili da Glenn odstupi sa mesta moderatora,ali ne i da napusti forum. Ne da prestane da piše. Njega je to očito uvredilo..sam je odstupio i faktički nestao. Ja se nisam slagao sa svime što je pisao, iako sam oduvek smatrao da smo generalno na istoj strani. Žao mi je što je otišao i voleo bih da se vrati. Ne pišem ovo zato što me grize savest;samo dajem neku retrospektivu događaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 14 Share Posted March 14 Kad je on otisao i teniski PDF je izgubio mnogo, pa se vremenom pretvorio u live teme na Kosarci kvalitet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 14 Share Posted March 14 Uh..dosta hrabra izjava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts