Milos 3.14 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 hour ago, Nicklord said: League Pass vam je jako džabe za plejof ako nećete Arenu Bukvalno. Mislim da je 1700 dinara za ceo PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Milos 3.14 said: Bukvalno. Mislim da je 1700 dinara za ceo PO. ... Edited April 16, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) Pošto je bodo izmenio post, ovaj moj više nema smisla... Edited April 16, 2023 by displejnejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 16 minutes ago, displejnejm said: Ti plaćaš Kinezu, a Kinez ne plaća nikome! E to je poslovni model bez mane! 😃 Kažu user-friendly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 gledajuci nocas ove warriorse, bojim se da ne bude opet kao prosle godine kada ih niko nije previse uzimao za ozbiljno i oni izasli iz zapada. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Mogli bi da igramo za nijansu pametnije u napadu. Očekujem nešto više igranja pika i boljeg protoka lopte. Nijesmo bili loši, korektna partija u oba pravca, ali možemo bolje. Luni i Grin su prilično dobro uštopovali Sabonisa. Zato su nas Foks i Monk uništili. Za Foksa razumijem, ali mnogo je da nas Monk onako uništava. Vigins se pošteno ispromišavao, ali djeluje fizički dobro. Pejton radi mnogo dobrih stvari na terenu. Njegov povratak je odličan potez. Mislim da smo u dobroj situaciji iako gubimo 1:0. I dalje mislim da se više pitamo u ovoj seriji. Mora sad da se dobije druga tekma. Ono što je očigledno je da nam fali još jedan centar. Preniski smo i svaka ekipa će nas satirati na skoku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) @ggggggggJa ne vidim da ih ljudi ne uzimaju za ozbiljno - najveći broj komentatora američkih smatra da je najverovatnije finale Zapada Sans - Voriors. Edited April 16, 2023 by displejnejm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Pobede Memfisa i Sakramenta bice dobre za košarku. Ali ipak mi je zelja broj 1 za ovaj PO da Sunsi izduvaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ovi Warriorsi kao da su došli iz druge dimenzije u PO. Ovo nema veze sa onom ekipom iz regularke. Jaki su ko kuća i iako su i Kingsi zabavni za gledanje i napadački jako potentni bit će im vraški teško izbaciti ih iz daljnjeg takmičenja. Svakako najzanimljiviji par prve runde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 28 minutes ago, displejnejm said: @ggggggggJa ne vidim da ih ljudi ne uzimaju za ozbiljno - najveći broj komentatora američkih smatra da je najverovatnije finale Zapada Sans - Voriors. eh, ne bih uzimao njih (pre svega espn) previse ozbiljno. oni uvek imaju ove big market biasove. po njima su i lakersi izraziti favoriti protiv memphisa i imaju sanse da osvoje zapad. denver jedva da i ko pominje iako su lagano bili prvi. da su curry ili james bili prvi sa svojim ekipama kao sto je denver bio, vazili bi za glavne favorite u ligi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Samo se vi zezajte, pravoslavni uskrs danas a Lakersi u matine terminu, znate sta sledi 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) Lebron voskrese, pobedu Lejkersa donese Edited April 16, 2023 by DameTime 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Cekamo Perka da nam kaže zapravo da je svo vrijeme bio u pravu oko Jokića. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) 8 hours ago, 4th and Goal said: @stefan81888 @NikadProtivKaline @realno *w @delgado @Shonewizard @AlexMaxim @zorex @Miskooo @Barkley#34 @Jenkins @maXa88 @AgroLaki u toku dana ostavite prognoze za Milwaukee-Miami i Denver-Minnesota serije. Nemojte čekati 7-8 sati navečer. Isto važi i za forumaše sa nickovima "Diksi" i "BackTwoBack". freethrow.pythonanywhere.com Hvala, hvala! Zakasnio bi, a pristojno sam počeo. Edited April 16, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 @João Palhinha hajde molim te proveri da li je dobar nalog stodemajer - dodao sam sve serije koje si prognozirao kao Stoudemire, ali imam utisak da fale neke plejin serije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Cekamo Perka da nam kaže zapravo da je svo vrijeme bio u pravu oko Jokića.Ovo rasisitička izjava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Из неког чудног разлога навијам за Никсе ове године. @uini, извини, вероватно ћу бити баксузан. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 18 minutes ago, Referent said: Из неког чудног разлога навијам за Никсе ове године. @uini, извини, вероватно ћу бити баксузан. Kaže se izuini, menjam daniela dravota!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 5 hours ago, Milos 3.14 said: Bukvalno. Mislim da je 1700 dinara za ceo PO. I poprilično đubre i može jako da baguje, do nivoa da bude negledljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 hour ago, freethrow said: @João Palhinha hajde molim te proveri da li je dobar nalog stodemajer - dodao sam sve serije koje si prognozirao kao Stoudemire, ali imam utisak da fale neke plejin serije? evo sad gledam, izgleda da sam propustio da tipujem prve dve tekme, tj. hawks - heat, wolves - lakers. my bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 @freethrow Ili su zaključane serije ili ja ne umem s telefona, u svakom slučaju, kad budeš mogao, piši mi 4-1 za Milvoki i 4-3 za Denver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 26 minutes ago, medobrundo said: I poprilično đubre i može jako da baguje, do nivoa da bude negledljivo. Ja baš imam super iskustvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 @delgado @Dracarys @Miki28 @alpaka Bereta Sida jeste li spremni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts