DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 (edited) 14 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @DameTime Naravno da si volela Hibachija, pa on je Lillard pre Lillarda:D Edit: Da se nadovežem, jedan od omiljenih videa Edited February 5, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 31 minutes ago, Miki28 said: @freethrow Ocekivao sam ovo, nimalo naivno. Ovo ce biti 4-6 nedelja pa mozda i vise. Ako su ruze procvetace, odnosno ako su ozbiljan tim prezivece oni to odsustvo nekako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Slažem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 vreme je za jedan alec burks - james wiseman trejd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Detroitu je zafalio jos jedan centar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 za 1-2 pika ce ga istrpeti jednu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 @freethrow bar se nadaju ali mislim da je slaba vajda, bice ova malo duza pauza od ovog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 Bravo za Dalas. Nisam mislio da ce Cuban povuci potez 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Mart je mesec povratka kepeca - Karija i Kampaca, koji ce svoje timove vratiti u plejof zonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 5 minutes ago, Miki28 said: Bravo za Dalas. Nisam mislio da ce Cuban povuci potez Fin return za Netse.imho. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Bravo za Dalas. Nisam mislio da ce Cuban povuci potez Ravna zemlja, vakcinacija, antisemitizam... jasno je da mu jedino jos ostala rupa u obrazovanju oko Srba najstarijeg naroda, sad ce to Doncic ispraviti 🤣 Ocekujem Kajrija na Hepiju u naredne dve, najvise tri godine 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 Sad da vidimo Luku i Kyrie kako ce se uklopiti🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Jedva čekam da vidim kako će to da funkcioniše sa Lukom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 Lebron, AD, fanovi Lejkersa ( ja ) i fanovi Lebrona ( delgi i grof ) trenutno 2 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Toliko o trejd ponudi Lejkersa koja se ne odbija. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 (edited) Bruklin sasvim logicno uzeo bolju ponudu, jer Lejkersi nista blizu ovome nisu mogli da ponude. Velika kocka Dalasa, ako Kajri ne planira da potpise za njih dugorocno, jer dali su DFS, koji je jako dobar igrac uloge, izuzetan defanzivac, pride i jeftin, a i Dinvidi je i dalje vredan kao predvodnik klupe i kombo skorer. Finiks verovatno zatezao oko cene, i ovi prelomili. Sad nema nikakve dileme ko ce imati ubedljivo najjaci bekovski duo u ligi. Moglo bi to da bude ozbiljno uzivanje za gledati, ako kliknu on i Luka. E sad, sto Dalas mimo njih dvojice I Vuda (edit i THJ, njega sam zavoravio, on je solidan) ima uglavnom granicne NBA igrace, to je vec druga prica. Sta znam, mozda se nadaju da ce ovako privoleti neke od veterana i rutinera koji budu katovani od strane tankerskih ekipa, a bice sigurno takvih nakon dedlajna. Ako nista, barem nije zavrsio u Lejkersima ili Klipersima. Ni jedni ni drugi ne zasluzuju da ih bilo ko jeftino pojacava vise. Okupili su svoje ekipe ring chasera, pa neka guraju sa onim sto imaju. Edited February 5, 2023 by Sombor Shuffle 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Kjuban je zvanično prolupao, samo mi žao Luke.. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Just now, Shikamaru said: Kjuban je zvanično prolupao, samo mi žao Luke.. Polako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Dolazi Irving na leto u LA. Pelinka je procenio da Lejkersi trenutno imaju tim za titulu. Luka vise ne moze da se zali kako nema podrsku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 AJMOOOOOO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 9 minutes ago, Snjofko said: Ocekujem Kajrija na Hepiju u naredne dve, najvise tri godine Kajri, reci mi kako je to bilo kad si upoznao Arkana? 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Dalas iskopirao Zvezdu sa Kampaco-Vildoza tandemom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 15 minutes ago, Sombor Shuffle said: Bruklin sasvim logicno uzeo bolju ponudu, jer Lejkersi nista blizu ovome nisu mogli da ponude. Velika kocka Dalasa, ako Kajri ne planira da potpise za njih dugorocno, jer dali su DFS, koji je jako dobar igrac uloge, izuzetan defanzivac, pride i jeftin, a i Dinvidi je i dalje vredan kao predvodnik klupe i kombo skorer. Finiks verovatno zatezao oko cene, i ovi prelomili. Sad nema nikakve dileme ko ce imati ubedljivo najjaci bekovski duo u ligi. Moglo bi to da bude ozbiljno uzivanje za gledati, ako kliknu on i Luka. E sad, sto Dalas mimo njih dvojice I Vuda (edit i THJ, njega sam zavoravio, on je solidan) ima uglavnom granicne NBA igrace, to je vec druga prica. Sta znam, mozda se nadaju da ce ovako privoleti neke od veterana i rutinera koji budu katovani od strane tankerskih ekipa, a bice sigurno takvih nakon dedlajna. Ako nista, barem nije zavrsio u Lejkersima ili Klipersima. Ni jedni ni drugi ne zasluzuju da ih bilo ko jeftino pojacava vise. Okupili su svoje ekipe ring chasera, pa neka guraju sa onim sto imaju. Ko je u LAL ring chaser? Damjan Dzons? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Da li uprava Denvera mirno spava? Ako je Luka dobio ispomoc valjda i Jokic treba da je dobije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Just now, suptil said: Da li uprava Denvera mirno spava? Ako je Luka dobio ispomoc valjda i Jokic treba da je dobije 😄 Luka jeste dobio veliku pomoc, ali Jokic i dalje ima bolju ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts