Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Mogli bi da igramo za nijansu pametnije u napadu. Očekujem nešto više igranja pika i boljeg protoka lopte. Nijesmo bili loši, korektna partija u oba pravca, ali možemo bolje. 

 

Luni i Grin su prilično dobro uštopovali Sabonisa. Zato su nas Foks i Monk uništili. Za Foksa razumijem, ali mnogo je da nas Monk onako uništava. 

 

Vigins se pošteno ispromišavao, ali djeluje fizički dobro. Pejton radi mnogo dobrih stvari na terenu. Njegov povratak je odličan potez. 

 

Mislim da smo u dobroj situaciji iako gubimo 1:0. I dalje mislim da se više pitamo u ovoj seriji. Mora sad da se dobije druga tekma. 

 

Ono što je očigledno je da nam fali još jedan centar. Preniski smo i svaka ekipa će nas satirati na skoku. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ovi Warriorsi kao da su došli iz druge dimenzije u PO. Ovo nema veze sa onom ekipom iz regularke. Jaki su ko kuća i iako su i Kingsi zabavni za gledanje i napadački jako potentni bit će im vraški teško izbaciti ih iz daljnjeg takmičenja. Svakako najzanimljiviji par prve runde. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, displejnejm said:

@ggggggggJa ne vidim da ih ljudi ne uzimaju za ozbiljno - najveći broj komentatora američkih smatra da je najverovatnije finale Zapada Sans - Voriors.

 

eh, ne bih uzimao njih (pre svega espn) previse ozbiljno. oni uvek imaju ove big market biasove. po njima su i lakersi izraziti favoriti protiv memphisa i imaju sanse da osvoje zapad.

denver jedva da i ko pominje iako su lagano bili prvi. da su curry ili james bili prvi sa svojim ekipama kao sto je denver bio, vazili bi za glavne favorite u ligi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, 4th and Goal said:

@stefan81888 @NikadProtivKaline @realno *w @delgado @Shonewizard @AlexMaxim @zorex @Miskooo @Barkley#34 @Jenkins @maXa88 @AgroLaki u toku dana ostavite prognoze za Milwaukee-Miami i Denver-Minnesota serije. Nemojte čekati 7-8 sati navečer. Isto važi i za forumaše sa nickovima "Diksi" i "BackTwoBack".

 

freethrow.pythonanywhere.com

 

Hvala, hvala!

 

Zakasnio bi, a pristojno sam počeo.

Edited by realno *w
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...