Gaga Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Sansi tanki sa klupom,dosta ce zavisiti od zdravlja CP3.
40Wins Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Cestitke Frenisu, bodou i stodemajeru. Netsi nisu cak ni Deandriju izvukli, treba da vrate fransizu u Njudzerzije. 4
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 Jeste tuzno ali ipak no1 je i dalje Harrison Barnes. 1 7
bodo Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 19 minutes ago, Gaga said: Sansi tanki sa klupom,dosta ce zavisiti od zdravlja CP3. Po meni će se odraditi još koji trejd. 1
Gaga Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Just now, bodo said: Po meni će se odraditi još koji trejd. Morali bi. 1
Dracarys Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Treba uvaljati pilicarski ugovor Semeta, dolaskom Durenta i Vorena imaju suta koliko hoces. 1
Dracarys Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Znao sam da je trebalo da se ceka leto. Tada bismo imali Irvinga i moglo je da se sprca dva pika prve runde na all in.
freethrow Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 @uini čekaj brt, dali ste KemaRediša za Harta??
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 3 minutes ago, Dracarys said: Znao sam da je trebalo da se ceka leto. Tada bismo imali Irvinga i moglo je da se sprca dva pika prve runde na all in. Pa dobices jos jedan pik na ljeto😀 a kako mislis da dobijes to all in ako imas Lebrona, AD i Kyrie na ugovoru? Ko da ide na drugu stranu?
Miki28 Teoljub Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 (edited) 11 minutes ago, freethrow said: @uini čekaj brt, dali ste KemaRediša za Harta?? @Dracarys pa to onda nije all in. Svakako da ces vidjeti danas jos jedan trejd Lejkersa u kom su ukljuceni Oat, Walker i neko od Gabriela/Brown Jr. Treba Rob da pozove ove iz Netsa i vide sta hoce za DFS-a Edited February 9, 2023 by Miki28 typo 1
Manu Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Korektna rotacija Netsa na krilu: Ben Simmons Mikal Bridges Royce O'Neale Cam Johnson Yuta Watanabe Jae Crowder Dorian Finney-Smith 1 16
LordOfTerror Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Sve su ovo posteni paketi sustinski, samo je pitanje zasto? Izalaze svima u susret kao sada Durantu, da izabere tim i slucajno ne propusti da se bori za prsten iz najbolje moguce situacije... Umesto da ih pustis da sami kusaju govna koja su izasrali i on i Lebron... Steta sto na Zapadu nemaju 3 trofeja, koliko su pikova pobacili vidim da ce Simonovic biti najtrazenija roba na leto. 2
Snjofko Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Četvrti klub u karijeri 🤦♂️ Niko od velikana, top 15, 20, 25 igraca nije igrao za vise od tri kluba. Osim Seka, ali on je presao brojku od tri u poznim godinama, kada je bio stariji od Durenta. I M.Melouna, koga je hvatao prelaz sa ABA na NBA pa je tu menjao i plus je isto posle u poznim godinama izmenjao. Ako njega uopste racunamo u sam vrh (top 25 ajde, top 15 tesko). Ali isto promaja u glavi.
DameTime Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Mavsi dobili Klipane bez Dončića, ali sa Kajrijem. 7
freethrow Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 7 minutes ago, Snjofko said: Niko od velikana, top 15, 20, 25 igraca nije igrao za vise od tri jednog kluba. (Jordana u Wizardsima ne računam, kao ni u White Soxima) 2
Bobby Shurda Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 23 minutes ago, Miki28 said: Kako titraju jaja ovom Bransonu kao da je Ajverson... Jokić da ima ovakav tretman u Denveru Nenad Šulović bi igrao u NBA 10
Davai Davai Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Kakav prelazni rok, ovo nema ni u 2k. 🤯 Da ne ponavljam sta su svi rekli (da o ovome, sto svi kazu, nije istina) dosao sam samo da se zapljunem sa foricom: Brooklyn Bridges 🥳 Bice zanimljivi za gledanje bash… povratak na staze iz 19/20 i ispravka za svasta sto su zasrali od tad… a zapad opet prebudzen. I tako, poz. ❤️
didžej hel Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 36 minutes ago, freethrow said: @uini čekaj brt, dali ste KemaRediša za Harta?? ovo sto je random kli napisao, ima smisla: I forget where I heard this, but Hart is the perfect asset in the offseason to deal for a superstar because his contract will be expiring before the draft. Between Hart, Rose, and Fournier, we will have $40m in expiring contracts if a superstar becomes available. After the draft, Rose' team option would have to be declined, and Hart will probably decline the player option, so it has to happen before the draft. I really don't want to nitpick about asset management - honestly, we gave up a protected first that will probably become a 2nd round pick because... Charlotte... Leon's two major moves in the past 12 months is Cam for a first rounder, Brunson for clearing cap space. Net positive to me 3
Chaos Is Me Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Netsi mi postaju dosta gotivni, još da nemaju Simmonsa mrtvaka. Lakersi izveli klasičnu drumsku pljačku, em dobili 3 NBA igrača različitih profila em se oslobodili Westbricka. U Minesoti mrznu mozgovi u februaru. 6 1
zorex Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Quote Timberwolves effectively turned: Andrew Wiggins, Jonathan Kuminga, Walker Kessler, Jarred Vanderbilt, Malik Beasley, Patrick Beverley, four first round picks and a pick swap into: Mike Conley, Rudy Gobert, NAW and a second round pick Postoje loše franšize, a onda ispod svih njih postoji ledeni pakao u kom su Volvsi. 8 1
threepwood Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Koliko se prepucao Zapad za jedno vece. Ima da prsti u plejofu sve, a Kingsi krecu sa treceg seeda u fazonu: 4 28
Marvin Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 36 minutes ago, Gaga said: Jel ce ovaj Lendejl imati neku minutazu ili ne? Kam tu KKP bro 1
Recommended Posts