Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 7/2/2023 at 4:17 AM, DameTime said:

@Manu Šta kažeš? Meni je žao što će igrati sa teškim privatnikom i ravnozemljašem ☺️

P.S. Zezni komšije, ali preko Dalasa 😛 

Expand  

Zadovoljan sam naravno, Dante je pokazao u obe EL sezone da mu je mesto i dalje u NBA, ako je na minimalcu još bolje.

Inicijalno će biti peti bek u rotaciji (Luka-Kyrie-Seth-Hardy), pa neka se dokaže da zaslužuje više.

• Like 1
Posted
  On 7/2/2023 at 6:58 AM, Manu said:

Zadovoljan sam naravno, Dante je pokazao u obe EL sezone da mu je mesto i dalje u NBA, ako je na minimalcu još bolje.

Inicijalno će biti peti bek u rotaciji (Luka-Kyrie-Seth-Hardy), pa neka se dokaže da zaslužuje više.

Expand  

Pročitah da je u pitanju jednogodišnji ugovor, minimalac. Svakako dobar posao za vas, za njega nisam toliko sigurna, treba njemu (mnogo) više prostora da se pokaže...

• Like 3
Posted (edited)

Brzo će Dante istisnuti slovenačku prevaru iz prve petorke, a onda kreće golf i čoveče ne ljuti se sa Kjubanom do prvog devetocifrenog ugovora...

Edited by freethrow
  • Ha-ha 5
Posted

Loš potez za Exuma ako je jedna godina za minimalac, da bi igrao 10 minuta po tekmi i imao 3ppg. Treba jos da vezba kod naseg trenera Željka.

• Like 1
Posted
  On 7/2/2023 at 7:39 AM, 40Wins said:

Loš potez za Exuma ako je jedna godina za minimalac, da bi igrao 10 minuta po tekmi i imao 3ppg. Treba jos da vezba kod naseg trenera Željka.

Expand  

Exumu treba prostor i lopta u rukama a to u Dallasu nece imati...Prostor zbog svog suta a loptu...Pa bas ce on uzeti loptu od Doncica i Irvinga...

• Like 1
Posted

Slažem se, loš potez Exuma, mogao je biti ozbiljno mudo u Evropi, u nba je najnebitniji mogući igrač, još u Dallasu je baš loš fit pored ball dominant igrača.

Rockersi nakrcali malo defanzivaca konačno uz sve te gunnere.

Najneomiljeniji superstar (ako je to uopšte) u ligi - Lamelo Ball. Čemu li se Hornetsi nadaju sa ovim cirkuzantom kao franšiznim igračem, da mi je znati?

• Like 4
Posted

Exumu je trebala karta za povratak u NBA.

Sad je na radaru svima a nije ni toliko mator. Fakticki ce mu biti dovoljna 1 nasumicno dobra partija da osigura svoj ostanak.

Da ne pricam koliko je danas tanka linija izmedju minimalnca i 10- ak miliona za par godina...

• Like 4
Posted

Landale sad u Evopi ne bi pravio nikakvu razliku.

10-ak miliona godisnje...

Dalas s obzirom da je imao 0 manevarskog prostora jos od drafta radi odlican posao.

Jos ne mogu da skapiram kako Curry igra za 4 miliona... 

I da ne moze nista da odbrani ( ima takvih slucajeva na svakom koraku) ali je jedan od najboljih sutera u ligi jos uvek.

Steta samo sto ne igra sa Embidom/Jokicem.

Posted

Sabonis je najbezvezniji i najgori ,,potpisujem 200 plus miliona ugovore/jedan sam od lidera solidnog tima/visestruki sam Ol star'' igrac ikada. Cejndz maj majnd.

• Like 6
Posted
  On 7/2/2023 at 8:55 AM, Snjofko said:

Sabonis je najbezvezniji i najgori ,,potpisujem 200 plus miliona ugovore/jedan sam od lidera solidnog tima/visestruki sam Ol star'' igrac ikada. Cejndz maj majnd.

Expand  

Barem je bio centralni deo najefilasnijeg napada lige+ ti garantuje PO u toj ulozi.

Sta reci za Lamela?

On ti za 260 miliona garantuje instagram pratioce i redovno pojavljivanje u TOP 10, pokretna prazna kalorija...

• Like 4
Posted
  On 7/2/2023 at 6:18 AM, Miki28 said:

Mogu oni da pricaju ali na kraju Lillard ce ici tamo gdje Lillard zeli a to je Majami. Ovo je samo prica da izvuku sto vise.

Svakako da je paket recimo Bruklina bolji za Portland jer imaju pikova vise od Heata ali nacice se neko resenje gdje ce se ukljuciti sa vise timova pa da se vidi sta ko hoce jer jednostavno ovo je liga igraca, star power je bitan a Lillard je itekako ime plus sve te godine u Blazersima, na kraju ce se ispostovati njegova zelja. 

Cim je izasla juce vijest, odmah mi je palo na pamet da se trejd prosiri i na Hardena u Klipane i da onda Portland i 76ersi uzmu od Heata i Klipana nesto sto zele. 

Uglavnom bice tu dosta pregovaranja i cenkanja ali jasno je da ce iz Heata morati otici Herro, Lowry, Robinson, Jovic i ti pikovi a mozda i Martin a vidjecemo gdje ce kao sto ce iz Klipana otici ti njihovi ugovori Marcusa, Covingtona/Batuma a vrvt Powell pa mozda i Zubac. 

Ukljucice se tu ako zatrebaju i ekipe sa malo prostora u salary capu tipa Spursi da uzmu jos neke pikove. 

Expand  

Ja se nadam da uspevas da nekako monetizujes ovo znanje

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Pojavila se vijest da i za Yabuselea ima NBA interesa, samo fali da i on podje u Dallas, dje bi možda i starter bio kakva im je trenutno situacija sa 3/4 igračima [emoji23]

Posted

Ode i Uncle Jeff, 6 meleona jbg.

B Brown, Bryant i Jeff.

Koga Denver moze iskopati od visokih? Ostali su DAJ i Nnaji koji je krpio na centru.

Thomas nije ni igrao ali Brown i Jeff su bili vazni članovi rotacije, koja sad baš tanušno izgleda.

Posted

Imaju regularku da vide hoce neko od mladjih iskociti i hoce li Nnaji pokazati napredak.... a onda oko All stara  pokupit nesto u trejdu i pripremiti se za playofa...

Posted

Od Bobby Marksa

Lillard has four years and $200 million left on his contract. Because of the new collective bargaining agreement, teams would have to use the 110% traded player exception if a Lillard trade would leave them over the first or second apron. If a team is below either apron and uses the 125% trade player exception (sending out less in matching salary), they would not be allowed to exceed the $172 million first apron in any transaction, including signing a player.

Reveal hidden contents

Posted

Green je isceđen kao krpa. Od njega nije očekivati da bude neki faktor i naredni plej of, a ruku na srce i ove godine je imao katastrofalnih partija. Ima valjda neko krilo sa njegovom produkcijom za manje od 6 mil. po sezoni...

Meni se sviđa Gordon na C. Jak je kao bik. U plej ofu lagano Gordon može na C kad Jokić odmara.

Posted
  On 7/2/2023 at 8:55 AM, Snjofko said:

Expand  

plejmejking centri ne rastu na drvetu

@DameTime ugovor džeremi grentu 🤪 ... ako su nas zvali KANGZ,  vi ste sad BLAYZARZ

• Like 1
Posted

Molim za par minuta paznje.

Postovani poznavaoci Nba lige, posto vecinu ovih igraca poznajem malo do uglavnom ni malo, molim vas da mi pomognete da eventualno skratim ovaj spisak igraca bez ugovora sa malim platama za uslove Nba (ispod 2m) koji bi u malim sansama mogli poci put Evrope. Jasno je da nece preci gotovo niko jer prosecno predje po par igraca ukupno iz Nba u Evroligu po sezoni al cisto teorije radi da se ne bi iznenadili ukoliko neko dodje.

Dakle sta po vama sigurno nema nikakve sanse za Evroligu i ko po vama sigurno dobija veci ugovor? Po mogucstvu sto vise odgovora bi mi znacilo da objektivno skracujem.

PG:

Dalano Banton (Toronto)

Jared Butler (Oklahoma)

Michael Carter Williams (Orlando)

Matthew Dellavedova (Sakramento)

Jeff Dowtin (Toronto)

Goran Dragic (Milvoki) 

Trent Forrest (Atlanta)

Trevor Hudgins (Hjuston)

Saben Lee (Finiks) 

Theo Maledon (Oklahoma) 

Mac McClung (Filadeljfija) 

Raul Neto (Klivlend) 

Frank Ntilikina (Niksi) 

Scotty Pippen Jr. (Lejkersi)

McKinley Wright (Dalas)

Ove ispod na pg sam vec izbacio po preporuci @threepwoodi @uini :

Jevon Carter, Ayo Dosunmu,  Dennis Smith Jr., Duane Washington Jr. , Aaron Holiday, Miles McBride 

Sada mi treba pomoc i za ostale pozicije da skratim, neke sam vec izbacio sa dobrim brojkama i znacajnijim ulogama tipa 15+min po mecu.

SG:

Dru Smith (Bruklin)

Rodney McGruder (Detroit) (pretpostavljam da je on nerealan al propustio pola utakmica tacnije odigrao 32 utakmice plata oko 2 miliona, nema ugovor, morao sam ga staviti)

Theo Pinson (Dalas)

Sviatoslav Mykhailiuk (Sarlot)

Javonte Green (Cikago)

Justin Holiday (Dalas)

David Duke Jr. (Bruklin)

Trevor Keels (Niksi) (racunao igrace koji su odigrali barem 3 utakmice ove sezone a to je on iako vise spada u g league jer je tamo proveo veci deo sezone)

Lester Quinones (Golden Stejt)

AJ Green (Milvoki)

Buddy Boeheim (Detroit)

Ron Harper Jr. (Toronto)

Johnny Juzang (Juta)

Jared Rhoden (Detroit)

Xavier Moon (Klipersi)

SF:

Darius Days (Hjuston)

Jack White (Oklahoma)

Juan Toscano-Anderson (Juta)

Admiral Schofield (Orlando)

Keon Ellis (Sakramento)

Jamal Cain (Majami) 

Kendall Brown (Indijana)

Matt Ryan (Minesota)

Terry Taylor (Cikago)

PF:

Nathan Knight (Minesota)

James Johnson (Indijana)

Isaiah Mobley (Klivlend)

Dominick Barlow (San Antonio)

Mfiondu Kabengele (Boston)

Moussa Diabate (Klipersi)

Mamadi Diakite (Klivlend)

Juancho Hernangomez (Toronto)

C :

Orlando Robinson  (Majami)

Omer Yurtseven (Majami)

Paul Reed (Filadelfija)

Luka Garza (Minesota)

Gorgui Dieng (San Antonio)

Boban Marjanovic (Hjuston)

Meyers Leonard (Milvoki)

Neemias Queta (Sakramento)

John Butler Jr. (Portland)

Olivier Sarr (Oklahoma)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...