Jump to content

Recommended Posts

Posted

Murray takođe zaslužuje pohvale za 12 asistencija, još više za to što je meč završio bez TO u ovako čvrstoj, skoro prljavoj utakmici. Čitav tim Denvera na svega 6 izgubljenih lopti, izvanredno! :Hail:

• Like 17
Posted

Ko ono beše rekao na početku sezone da je Bruce Brown nemač pojma i da se može uporediti sa Bartonom?

Sjajan timska pobeda. Iako statistika možda to ne pokazuje, super utakmica Nikole. Iznenadio me defanzivom, i naravno kada podigne one ručerde teško je pogoditi koš. 

• Like 7
Posted

Drago mi je inace za Gordona. Zasluzio je ovaj spotlight za svu borbu u senci Jokica. Mnogo dobar igrac. Nije mozda franchise player ili cak drugi igrac ekipe ali je sigurno igrac koga bi svaka ekipa pozelela u PO.

1 minute ago, Darko said:

Ko ono beše rekao na početku sezone da je Bruce Brown nemač pojma i da se može uporediti sa Bartonom?

Sjajan timska pobeda. Iako statistika možda to ne pokazuje, super utakmica Nikole. Iznenadio me defanzivom, i naravno kada podigne one ručerde teško je pogoditi koš. 

Debeli je imao na eye test 4 kick ball odbrane 😄 Kapiram da je to rekord istorije NBA, kamoli play offa 😄 

• Like 7
Posted

Utisak je da su ih i definitivno prelomili u momentu kada je Marej prestao da kolje loptu.

Gordon neverovatan, nekoliko puta je dobro kretao pa stao u ovoj seriji, ali sada celu temu bez greške.

• Like 8
Posted (edited)

Posle petog faula za Jokica i and one Batlera za -5 mislio sam da je gotovo i da ćemo videti standardni povratak Heata u zadnjoj četvrtini. Tu prvenstveno mora Marej da se pohvali da nije igrao hero ball i da je shvatio da on mora da bude distributor bez Jokica. 

Edited by Milko Miller
  • Like 3
Posted
On 6/5/2023 at 6:46 AM, jabadabaadu said:

U ovoj utakmici se za Majami sve pogodilo, nestvaran šut, da se svi u Denveru raspadnu šuterski, da ne igraju odbranu... i opet je bila utakmica ja jednu loptu. Tako da prognoziram da će Denver uzeti obje u Majamiju.

Rekoh

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
34 minutes ago, Stex said:

jokic ispod 5 asistencija, mislim da je majami konacno provalio nesto...

nagec in fajv

nebitno, imam samo masivan rispekt za vrucjinu, nisu bili favoriti ni u jednoj rundi a eto ih, igraju uglavnom egal 4x tekme sa najboljom ekipom lige.

• Like 6
Posted
56 minutes ago, uini said:

nebitno, imam samo masivan rispekt za vrucjinu, nisu bili favoriti ni u jednoj rundi a eto ih, igraju uglavnom egal 4x tekme sa najboljom ekipom lige.

Izgubili 3x dvocifreno i ubacili 93, 94 i 95 poena. Koliko je bilo egal, toliko je moglo i da ode na blowout.

6:41

8:28

6:26

Vreme koje je ostajalo do kraja utakmice, u svakoj od tri pobede, u momentima u kojima je Denver ubacio onoliki broj poena sa kolikim je Heat završavao utakmicu.

• Like 10
Posted (edited)

Egal je bilo sa Lejkersima, bez obzira na metlu.

Šta je drugo nego rutiniranje nego kada vodiš uglavnom celu utakmicu, mahom dvocifreno u poslednjoj četvrtini, držiš protivnika na ispod 95 poena i pobeđuješ bez neke neizvesnosti.

Pritom, dobijaš i sa 20 skokova više, ali i sa manje skokova; i kada ti udarni dvojac odigra legendarno, ali i ispodprosečno; i kada ide trojka i kada ne može ništa da se nabode; i kada sidekicks odigraju kao glavni igrači, ali i kada se ne pojave..

Edited by medobrundo
  • Like 11
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...