Luchifer89 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Ajmo tamno plavi, oooooouuuuooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Denver peta uzastopna pobeda u gostima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Јокић и Мареј дебело испод свог просека а овако лагана победа. Доминација. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Mnogo jači Denver, baš velika razlika u kvalitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 5 minutes ago, Del Piero said: Denver peta uzastopna pobeda u gostima. Neverovatan podatak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Murray takođe zaslužuje pohvale za 12 asistencija, još više za to što je meč završio bez TO u ovako čvrstoj, skoro prljavoj utakmici. Čitav tim Denvera na svega 6 izgubljenih lopti, izvanredno! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Izgubljene lopte 8/16 ali Boga mi i 12/2 u ukradenim loptama je interesantan podatak. Majami je popravio skok ali marginalno za razliku u organizaciji (+4). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Ko ono beše rekao na početku sezone da je Bruce Brown nemač pojma i da se može uporediti sa Bartonom? Sjajan timska pobeda. Iako statistika možda to ne pokazuje, super utakmica Nikole. Iznenadio me defanzivom, i naravno kada podigne one ručerde teško je pogoditi koš. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Drago mi je inace za Gordona. Zasluzio je ovaj spotlight za svu borbu u senci Jokica. Mnogo dobar igrac. Nije mozda franchise player ili cak drugi igrac ekipe ali je sigurno igrac koga bi svaka ekipa pozelela u PO. 1 minute ago, Darko said: Ko ono beše rekao na početku sezone da je Bruce Brown nemač pojma i da se može uporediti sa Bartonom? Sjajan timska pobeda. Iako statistika možda to ne pokazuje, super utakmica Nikole. Iznenadio me defanzivom, i naravno kada podigne one ručerde teško je pogoditi koš. Debeli je imao na eye test 4 kick ball odbrane 😄 Kapiram da je to rekord istorije NBA, kamoli play offa 😄 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Utisak je da su ih i definitivno prelomili u momentu kada je Marej prestao da kolje loptu. Gordon neverovatan, nekoliko puta je dobro kretao pa stao u ovoj seriji, ali sada celu temu bez greške. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Još samo jedna... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Jokiceva defanzivna partija, vjerovatno najbolja u karijeri, tri blokade i brdo izbijenih lopti iz ruku. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 ... i nogu. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) Posle petog faula za Jokica i and one Batlera za -5 mislio sam da je gotovo i da ćemo videti standardni povratak Heata u zadnjoj četvrtini. Tu prvenstveno mora Marej da se pohvali da nije igrao hero ball i da je shvatio da on mora da bude distributor bez Jokica. Edited June 10, 2023 by Milko Miller 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 jokic ispod 5 asistencija, mislim da je majami konacno provalio nesto... nagec in fajv Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 On 6/5/2023 at 6:46 AM, jabadabaadu said: U ovoj utakmici se za Majami sve pogodilo, nestvaran šut, da se svi u Denveru raspadnu šuterski, da ne igraju odbranu... i opet je bila utakmica ja jednu loptu. Tako da prognoziram da će Denver uzeti obje u Majamiju. Rekoh 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 34 minutes ago, Stex said: jokic ispod 5 asistencija, mislim da je majami konacno provalio nesto... nagec in fajv nebitno, imam samo masivan rispekt za vrucjinu, nisu bili favoriti ni u jednoj rundi a eto ih, igraju uglavnom egal 4x tekme sa najboljom ekipom lige. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 56 minutes ago, uini said: nebitno, imam samo masivan rispekt za vrucjinu, nisu bili favoriti ni u jednoj rundi a eto ih, igraju uglavnom egal 4x tekme sa najboljom ekipom lige. Izgubili 3x dvocifreno i ubacili 93, 94 i 95 poena. Koliko je bilo egal, toliko je moglo i da ode na blowout. 6:41 8:28 6:26 Vreme koje je ostajalo do kraja utakmice, u svakoj od tri pobede, u momentima u kojima je Denver ubacio onoliki broj poena sa kolikim je Heat završavao utakmicu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 pa dobro, to je za mene egal tekma, pogotovo sto je denver izraziti favorit, @medobrundo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Kakva je igračina Bruce Brown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Egal rutiniranje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 divi ga ovaj shavija dobro ajde, sve su ih rutinirali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) Egal je bilo sa Lejkersima, bez obzira na metlu. Šta je drugo nego rutiniranje nego kada vodiš uglavnom celu utakmicu, mahom dvocifreno u poslednjoj četvrtini, držiš protivnika na ispod 95 poena i pobeđuješ bez neke neizvesnosti. Pritom, dobijaš i sa 20 skokova više, ali i sa manje skokova; i kada ti udarni dvojac odigra legendarno, ali i ispodprosečno; i kada ide trojka i kada ne može ništa da se nabode; i kada sidekicks odigraju kao glavni igrači, ali i kada se ne pojave.. Edited June 10, 2023 by medobrundo 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Cestitke!Sad samo jos jednu utakmicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts