40Wins Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 4 minutes ago, uini said: jel insinuiras da je udonis > pet rajli? ja ne bih smeo to da tvrdim ni u poredjenju sa svetim petrom i djordanom ali danasnja omladina nou, pet rajli je pravi USA frajer, faca, old skul, nego mislim da Udonisu treba da nadju prilagodjeniju ulogu u klubu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 28 minutes ago, DameTime said: Pokušavam da se izmestim iz svoje pozicije, ali jednostavno mislim da ne postoji čovek na planeti kom individualna priznanja ne znače baš ništa. Prirodno je da čoveku prija da bude pohvaljen, a njegov rad prepoznat na neki način. Ono što mogu da razumem jeste da neko u kolektivnom sportu drži sujetu pod kontrolom dovoljno da ne stavi sebe ispred tima, to uvek poštujem. Mogu da zamislim da mu se MVP RS smučila zbog cele priče i da je hteo da se sačuva za nešto što mu više znači, ali ovo je malo verovatno da mu baš ništa ne znači 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 4 minutes ago, 40Wins said: nou, pet rajli je pravi USA frajer, faca, old skul, nego mislim da Udonisu treba da nadju prilagodjeniju ulogu u klubu.. pet rajli je sotona ali ti si na zapadu, pa nemas pojam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Pat je jedan veliki gospodin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Just now, alpaka Bereta Sida said: Pat je jedan veliki gospodin. nije gdin ali je djavolji majstor i ol skul shmeker. usput obvladava na temi kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) 15 minutes ago, Milos 3.14 said: Mogu da zamislim da mu se MVP RS smučila zbog cele priče i da je hteo da se sačuva za nešto što mu više znači, ali ovo je malo verovatno da mu baš ništa ne znači Ma i to mi je nategnuta priča. Nikola je uvek imao takav stav i onda je postalo opšteprihvaćeno kako on jedini ne igra za individualna priznanja, nije uopšte sujetan itd. Meni deluje da ne voli medijski spotlight i onda to pokušava da izbegne takvom pričom, ne želi da bude stalno u centru pažnje. To kapiram jer smo po tome slični 😄 samo mislim da ima boljeg načina za to od bacanja trofeja u špajz i govorenja da ti nagrada nazvana po jednom od najvećeg svih vremena ništa ne znači. Content samo za @uini @Luchifer89 @Chaos Is Me @NikadProtivKaline 😄 Edited May 23, 2023 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 1 minute ago, DameTime said: Ma i to mi je nategnuta priča. Nikola je uvek imao takav stav i onda je postalo opšteprihvaćeno kako on jedini ne igra za individualna priznanja, nije uopšte sujetan itd. Meni deluje da ne voli medijski spotlight i onda to pokušava da izbegne takvom pričom, ne želi da bude stalno u centru pažnje. To kapiram jer smo po tome slični 😄 samo mislim da ima boljeg načina za to od bacanja trofeja u špajz i govorenja da ti nagrada nazvana po jednom od najvećeg svih vremena ništa ne znači. Ne vredi, banujte me ajde evo sam se prijavljujem, cujemo se za 30 dana . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 niti jedan djana-content nije za mene, osim ukoliko mi ne zelus zlo i famine, @DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Nikola se na proslavi MVP RS osino ko ja na maturi poslije litar vodke. Toliko o tome da mu nagrada ne znaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 12 minutes ago, uini said: pet rajli je sotona ali ti si na zapadu, pa nemas pojam. pa napisah da je old skul faca Spoiler zamisljam da ja uzmem da furam duzu zalizanu kosu na odelo bio bih najveci čoban u firmu, ali njemu to stoji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 5 minutes ago, bosMan_jr said: Ne vredi, banujte me ajde evo sam se prijavljujem, cujemo se za 30 dana . Je l' imaš neki problem? P.S. Ovo je retoričko pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 29 minutes ago, DameTime said: Je l' imaš neki problem? P.S. Ovo je retoričko pitanje. Imam: u plejofu pomoćni igrači ne mogu da dobiju faul, to mi mnogo smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 14 minutes ago, bosMan_jr said: Imam: u plejofu pomoćni igrači ne mogu da dobiju faul, to mi mnogo smeta Ako već hoćeš da spuštaš na lični nivo, ili kako se to na ovom topicu kaže, trashtalkuješ, makar idi do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Probacu, ovde, da pojasnim... Imas, Patrika, koji ce pojesti " staklo", sa sve Majklom, ali jebi ga, Milunka - ne mogu sve sam... U ocima, Dzona Starksa se uvek videlo: Ja ne zelim da te povredim. PS. I mean, i love him even more, ali tako se ne kace prstenovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 bice dobar fazon kada utah ili neka druga ekipa ponudi maksimalan moguci ugovor reavesu pa ce ovaj u trecoj i cetvrtoj sezoni imati ugovore od 37 i 38 miliona otprilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 ako moze giannis, moze i reevs ej, kao al ce se zajebati svi koji traze nacin da budu dobra ekipa bolje da strvinjaju kao indijana ili knicksi svezije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 23, 2023 Author Share Posted May 23, 2023 Zato je Trejo bio u Crypto.com areni jutros ali dzaba Kyrie>Trejo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: Zato je Trejo bio u Crypto.com areni jutros ali dzaba Kyrie>Trejo Taman da ih opet bojkotujem. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Za holivudsku fransizu sklapaju najruzniju petorku ikada - Trajce aka ruzni, crni Legolas + Rivs farmer iz 80ih+ procelavi Bron + AD 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 2 minutes ago, drperce said: Za holivudsku fransizu sklapaju najruzniju petorku ikada - Trajce aka ruzni, crni Legolas + Rivs farmer iz 80ih+ procelavi Bron + AD Mani se estetskog doživljaja, gde je dedina rakija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 trajche je ruzan defanzivno, ne zbog izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 23, 2023 Author Share Posted May 23, 2023 Just now, uini said: trajche je ruzan defanzivno, ne zbog izgleda. Od DLoa nije sigurno gori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ne vidim sta Fejkersi mogu da dadnu za igraca tog renomea. Mada bih voleo da se Bogi otarasi dlakavog lilihipa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Just now, Miki28 said: Od DLoa nije sigurno gori jeste a ujedno i ne bas koristan pored lebrona. pri cemu ima ugovor na 40+ miliona, za naredne 3-4 sezone. kyrie all the way, taj ce za minimalac da dodje da spase brondzu i obrvu. ... bolje reevs 40+ nego trajko vidju majko igram k'a sajko https://youtu.be/1SMemTfCNNY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts