Jump to content

Recommended Posts

Posted

Užasna sekvenca. Sudije solidno guraju Dubse, sve sviraju. Što neko reče Sabonis je stvarno klasična litvanska cepanica, mene bi bilo sramota da mi Looney i ekipa ovako skidaju lopte s glave. Odnos off reb 16:8 za Dubse.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, 40Wins said:

Drzimo glavu iznad vode nekako nekako, ali Fox nikakav. Da li se stiso ili ga jebe prst vise nego pre.

ne nego se vratio svojoj stroj navici... divljanju

samo -10 😲

Posted

Možda jednostavno previše očekujemo od simpatičnih Kingsa. Njima su posle Foxa najbolji igrači felerični Sabonis, volume scorer kakvih ima na kilo po ligi Monk, buđavi Huerter i jedan solidni al ne specijalni ruki. Svaka čast i na ovome do sad. Dubsi em su kvalitetniji em su nemerljivo iskusniji.

Posted

Ova treca cetvrtina me je podsetila na srecna vremena Radnickog iz Kragujevca koji je predvodjen Borisovim i Dacom Mijatovicem dominirao u skoku. 15 ofanzivnih jebote.

Posted

e ta ugovor logika je jedna od stvari koje me najviše nerviraju u NBA... ne vidim drugu logiku zašto je sabonis opet u igri

ako on zarađuje toliko i toliko, to zanči da će proporcionalno imati toliko i toliko minuta

evo, ne kapiram

• Like 2
Posted

Luni opet 20 skokova, a 10 minuta ostalo. Strasnu seriju je odigrao.

Nema sta da se prica, svaka cast obema ekipama, bez obzira ko prosao dalje. Izuzetno dobra i zanimljiva serija za gledanje. Ne ocekujes ovakve stvari vec u 1. rundi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...