freethrow Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Izdržali smo nalet. Idemo samo pametno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kingsi ubacaju frižidere. Biće potrebno čudo da se ovo dobije. Koliko je Pejton dobar defanzivac, bukvalno u svakom posjedu igra vrhunsku odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Rešeta se ovde na sve strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Prelepa napadačka košarka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Just now, Kvaratskhelia said: Kingsi ubacaju frižidere. Biće potrebno čudo da se ovo dobije. Ispromašivali su se na početku, ali i GS je isto. Zato na kraju 1/4 obostrana dalekometna paljba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Lyles igra dosta korisnu i smislenu košarku čitavu seriju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) dobro se držimo, pogađamo šuteve, odbrana na nivou mnogo volim lajlsa edit: Quote Trey Lyles is the necessary emotional regulator on the lineup that looks like it's had 11 red bulls each Edited April 30, 2023 by ljutikrilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ne može Tomson nikako da glumi nekog kreatora. On se kreće kao ranjeni puž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kakva selekcija šuta Dubsa, samo neka tako nastave. Neka korist i od Sabonisa, dobar na ofanzivnom skoku + asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Meni deluje da je ovaj ritam nedohvatljiv za Lakerse ko god da prodje od ove 2 ekipe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 U ovom meču ima dosta fuljanja. Stef je blago, Bog mu sreće i zdravlja dao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kingz nametnuli strašan presing, odlično igraju u tranziciji a Fox nesebično dodaje. Na drugoj strani prelazna ocena samo za Stepha, Klej i Poole solidno kanale ekipu. 10 minutes ago, threepwood said: Meni deluje da je ovaj ritam nedohvatljiv za Lakerse ko god da prodje od ove 2 ekipe Kingsima je uslovno rečeno lakše kad igraju protiv ekipe bez klasičnog centra, kojima plus odgovara ovaj stil igre. Potpuno će biti druga priča protiv tima sa Dejvisom u reketu... Poješće i ispljunuti Sabonisa otprilike. Ako Dubsi prođu kojim slučajem, njima bih dala veće šanse na iskustvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 15 minutes ago, DameTime said: Kakva selekcija šuta Dubsa, samo neka tako nastave. Neka korist i od Sabonisa, dobar na ofanzivnom skoku + asistencija. Neka korist? 16/5/4 je više od neke koristi. Inače, u vezi pitanja od danas, ja sam na prognozi stavio 4-3 za Kingse a pre početka PO sa rekao Kingsi do finala zapada, pa ti vidi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ne možemo ništa da pogodimo sa distance. Kari nas sam drži u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Samo da se izdrzi ta 3/4. Mislim da će i Lebron i AD da majkaju od ovog ritma ko god ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Imaju mnogo rezerve Dubsi, Klay i Poole ništa ne igraju, Steph is sam drži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 1 minute ago, Barkley#34 said: Neka korist? 16/5/4 je više od neke koristi. Inače, u vezi pitanja od danas, ja sam na prognozi stavio 4-3 za Kingse a pre početka PO sa rekao Kingsi do finala zapada, pa ti vidi. Ušao je u seriju sada, na početku je imao užasnu sekvencu, plus je Kingzima unutra pucala odbrana najčešće. Sad već doprinosi, što je dobro pogotovo u napadu jer Fox ne pogađa baš. Odlično, nadamo se da će biti takav rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Uključiće se ovdje Klej, prije ili kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Fox i Kigan moraju bolje Klej pokojni Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Svi smo ostarili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30, 2023 Author Share Posted April 30, 2023 24 minutes ago, threepwood said: Meni deluje da je ovaj ritam nedohvatljiv za Lakerse ko god da prodje od ove 2 ekipe Djeluje. Sreca pa se ne pita samo jedna strana. I Lejkersi mogu brzo da igraju ali je logicno ds raznesu Kingse u reketu gdje su rupa. Ipak da saceka.o sampione dal imaju odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Steph kao da ne stari, i pri tome ne mislim samo na njegov baby face. Čovek sa 35 juri kroz blokove kao kad je imao 26-27 godina. Big rispekt. 💙 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) prokleta slobodna bacanja Edited April 30, 2023 by ljutikrilo slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 ............................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kakvo drvo ovaj Sabonis, i dalje ne verujem koliko nema osećaja. Klej se vraća u život, Kari u seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts