Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 4/29/2023 at 12:41 PM, Don Dusko said:

Memfis jbt ocekivao sam veci Fajt od ovoga u game six.

Takozvani fake tough guys.

Nego je li ziv Brooks?

Expand  

Rekao je da ne postuje nikog dok mu ne uvali 40 poena i onda su izgubili 40 razlike. Poetic justice.

• Like 4
Posted
  On 4/29/2023 at 12:57 PM, Radalek said:

Rekao je da ne postuje nikog dok mu ne uvali 40 poena i onda su izgubili 40 razlike. Poetic justice.

Expand  

Nije mi problem prica ali onda budes musko i istrpis kritike i zajebanciju a ne da bjezis od medija ko p....

Mnogo se zajebao sto je krenuo na Lebrona, nije bio svjestan koja je medijska masinerija Lebron, nije mu to Green. 

Green i Pat isto pricaju ali bar budu dostupni ako im se ta prica obije o glavu. 

Dobio je od Lebrona 20&20 i vcrs -40. Mislim da ga Memphis nece zadrzati posto je FA na ljeto.

• Like 3
Posted
  On 4/29/2023 at 2:12 PM, 4th and Goal said:

Dobiju li sutra Kingsi, eto te na drugom mjestu, iza kolege @bodo.

Expand  

I know, od nas iz top 10 (brojala sam hehe) samo smo @bodo i ja prognozirali prolazak Kingsa, i to oboje u 7 tekmi. My brother Aquarius 😄 

Očekujem i gggggggg-ov povratak u sam vrh jer odlično prognozira, mislim da su ga Lakersi zeznuli. 

• Love 1
Posted
  On 4/29/2023 at 2:49 PM, DameTime said:

I know, od nas iz top 10 (brojala sam hehe) samo smo @bodo i ja prognozirali prolazak Kingsa, i to oboje u 7 tekmi. My brother Aquarius 😄 

Očekujem i gggggggg-ov povratak u sam vrh jer odlično prognozira, mislim da su ga Lakersi zeznuli. 

Expand  

Ćarapanska veza 😁. Pogledaj u inbox. 

• Love 1
Posted
  On 4/29/2023 at 3:11 PM, bodo said:

Piše da si left conversation. Pisao sam ti prije tri, štiri četrti dana. 

Expand  

Ako si pisao u našoj prethodnoj convo, nedavno sam brisala poruke (morala sam da čistim inbox). Pa ako ti nije frka da otvoriš novu prepisku, a mogu i ja 😄 

Posted
  On 4/29/2023 at 3:16 PM, DameTime said:

Ako si pisao u našoj prethodnoj convo, nedavno sam brisala poruke (morala sam da čistim inbox). Pa ako ti nije frka da otvoriš novu prepisku, a mogu i ja 😄 

Expand  

Javim se kasnije u inbox. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
  On 4/29/2023 at 8:46 AM, Chaos Is Me said:

Pobednik Nuggets - Suns serije će izaći sa zapada na megdan Bostonu u finalu. I to sam vam rešio.

Expand  

Rekao je @Nugetlija  Mikiju pre neki dan da će da osvoje titulu, pričaće se o njoj sto godina, znači protiv Niksa u finalu.

Inače ako postoji neko koga navijači Denvera iskreno mrze to je Boston i sve što ima veze sa njim, čak više od Lejkersa. Verovatno zbog rivalstva u NFL.

Posted
  On 4/29/2023 at 3:34 PM, Milos 3.14 said:

Rekao je @Nugetlija  Mikiju pre neki dan da će da osvoje titulu, pričaće se o njoj sto godina, znači protiv Niksa u finalu.

Inače ako postoji neko koga navijači Denvera iskreno mrze to je Boston i sve što ima veze sa njim, čak više od Lejkersa. Verovatno zbog rivalstva u NFL.

Expand  

Ako dodje do finala Nuggets-Knicks, nece biti veceg Knicks fana od mene

Sorry @uini

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...