Miki28 Teoljub Posted April 26, 2023 Author Share Posted April 26, 2023 Daj grofe ne zajebavaj. Mozda ali mozda da odbije PO pa da uzme neki 2+1 ali za tipa 25-30 miliona po sezoni. Nema trika da ce mu iko vise dati max ugovor, covjeka jednostavno nema bar 1/3 sezone ako ne i vise a povreda ce biti sve vise i vise. Koliko god da je robot vjerujem da i on puca mentalno, ovo su bas udarci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Tragedija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Njemu samo totalna budala moze dati max. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Bas steta sto nije ostao u Torontou, mislim da bi bar jos jednu titulu uzeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Tragedija. Upravo jebote. Ja se stvarno nadam da ce se vratiti ali to nece biti ni blizu njegovog maksimuma.Na iskustvo i skill ce trpati ali nece moci da vuce kao dosad.Bem ga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 ako se operise preko leta, bice u pravoj formi za playoff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) Kawhi ovo može biti jedan od 1000 slučajeva gde se može reći da tih dodatnih 20 ili 100 ili350 miliona zaista ništa ne znače... Edited April 26, 2023 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 https://freethrow.pythonanywhere.com/predict/15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 koliko sam razumeo, nisu bili uopste bliski, tako da averujem da je ova situacija bas mnogo potresla leonarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Spoiler Nema veze, ma koliko da nisu bili bliski, sama činjenica da ti je rođena sestra osuđena na doživotnu robiju mora kod osobe sa relativno očuvanim psihičkim zdravljem da ostavi snažne (ako ne i devastirajuće) posledice. Mislim diskutujemo o fizičkim traumama pa evo malo i o duševnim. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 A to mu je bas bas rodjena sestra? Tipa isti otac majka, odrastali u detinjstvu u istoj kuci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 23 minutes ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/predict/15 Predviđam, a ruka mi se trese... Možda prođem kao Smajli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 25 minutes ago, freethrow said: Hide contents Nema veze, ma koliko da nisu bili bliski, sama činjenica da ti je rođena sestra osuđena na doživotnu robiju mora kod osobe sa relativno očuvanim psihičkim zdravljem da ostavi snažne (ako ne i devastirajuće) posledice. Mislim diskutujemo o fizičkim traumama pa evo malo i o duševnim. nije rodjena sestra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) Denver najviše problema ima kada neki fizički jak igrač čuva Jokića, a nominalni centar da čuva Gordona i štiti reket. Tu je ključ AG koji loše šutira trojke i nema prodor da reši te više i sporije igrače. Mora da uzima te šuteve i da ponešto ubaci. U napadačkom smislu idealno rešenje bi bilo MPJ na 4, ali Gordon mora da igra zbog odbrane. Pitanje je samo da li će se Monti i u kom momentu setiti da stavi Krejga/Okogija na Jokića, a Ajtona na Gordona. Lično mislim da će TC seriju krenuti na Mareju što isto ima smisla. Sa druge strane očekujem i bolju seriju za KCP -ija jer mu je ovo bolji mečap, Edvards je bio prekrupan, a ovde su tu Buker i CP3 koji su mu protivnici po meri. Finiks će sigurno pokušavati uzastopne pikove gde će prvo uvlačiti Jokića, a onda i Portera u pik, ne smeju to da brane u dropu i moraju biti agresivni, videćemo. Navijački Denver u sedam, poslednji ekser udara MPJ . Edited April 26, 2023 by Milos 3.14 Polufinalisti zapada imaju najviše navijača na forumu, ima da pršti što je super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 32 minutes ago, gggggggg said: nije rodjena sestra. Ja od početka kapiram da jeste i još se čudim... Nema veze, my bad, izvinjavam se. Što se meniskusa tiče, to je osetno manji problem od ligamenata. Ako ga tretira pravilno i kako treba (a ne kao Wade), može da bude kao i pre povrede. E sad ne znam kako je ostalo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 29 minutes ago, Milos 3.14 said: Denver najviše problema ima kada neki fizički jak igrač čuva Jokića, a nominalni centar da čuva Gordona i štiti reket. Tu je ključ AG koji loše šutira trojke i nema prodor da reši te više i sporije igrače. Mora da uzima te šuteve i da ponešto ubaci. U napadačkom smislu idealno rešenje bi bilo MPJ na 4, ali Gordon mora da igra zbog odbrane. Pitanje je samo da li će se Monti i u kom momentu setiti da stavi Krejga/Okogija na Jokića, a Ajtona na Gordona. Lično mislim da će TC seriju krenuti na Mareju što isto ima smisla. Sa druge strane očekujem i bolju seriju za KCP -ija jer mu je ovo bolji mečap, Edvards je bio prekrupan, a ovde su tu Buker i CP3 koji su mu protivnici po meri. Finiks će sigurno pokušavati uzastopne pikove gde će prvo uvlačiti Jokića, a onda i Portera u pik, ne smeju to da brane u dropu i moraju biti agresivni, videćemo. Navijački Denver u sedam, poslednji ekser udara MPJ . Ayton ide sigurno na Jokica. KD na Gordona po meni možda će prednost dobiti Okogie u odnosu na Craiga u startnoj u ovoj seriji i da će mu dodijeliti Murraya. Book na MPJ i CP na KCP. A to si svakako u pravu da će Phoenix na sve moguće načine raditi hunt screenove na spomenutu dvojicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Ejton će imati 25 ppg u ovoj seriji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) 49 minutes ago, bodo said: Ayton ide sigurno na Jokica. KD na Gordona po meni možda će prednost dobiti Okogie u odnosu na Craiga u startnoj u ovoj seriji i da će mu dodijeliti Murraya. Book na MPJ i CP na KCP. A to si svakako u pravu da će Phoenix na sve moguće načine raditi hunt screenove na spomenutu dvojicu. Ne moze Book tek tako na MPJ, ima ovaj da sutira preko njega i da ne obraca paznju celu seriju Edited April 26, 2023 by Radalek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Nije se predala Minesota, svaka im čast. Ruku na srce, video sam nekih pet-šest situacija u kojima su bili oštećeni. Strašna serija Edvardsa. Nije ga noćas išao šut za tri ali je ostali deo skoringa bio baš dobar. Tri puta je završio direktno preko Gordona, bez straha. Poludistanca takođe sjajna. Denver je u problemu sa šutem već dve utakmice. Sa takvim ciglarenjem neće im biti lako protiv Sunaca. Povadili su se na kraju malo, ali pre toga je bilo katastrofalno. Jokić je u prve tri utakmice uputio ukupno dva šuta van reketa uz trojke u drugoj i trećoj utakmici, a noćas je baš neuspešno prangijao (jer su dosta popunili reket). Osim što je maltene najbolji trojkaš. Baš me zanima kako će izgledati protiv Ejtona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Ja sam napravio bas hrabru predikciju da Nagetsi prolaze Sunca u 6! :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 27 minutes ago, Radalek said: Ne moze Book tek tako na MPJ, ima ovaj da sutira preko njega i da ne obraca paznju celu seriju Ti misliš da će Book ganjati Murraya a Craig ili Okogie koji je i niži od Booka MPJ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Nek je srećan rodjendan pre svega sjajnoj osobi, vrhunskom poznavaocu (i ljubitelju) košarke i čoveku zahvaljujući kome malo bolje razumem salary cap - @MrTwister 🥳❤️ 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Nek je srećan rodjendan pre svega sjajnoj osobi, vrhunskom poznavaocu (i ljubitelju) košarke i čoveku zahvaljujući kome malo bolje razumem salary cap - @MrTwister 🥳❤️ Hvala na lijepim zeljama, ali sa novim CBA morace se uskoro back to drawing board 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) 49 minutes ago, bodo said: Ti misliš da će Book ganjati Murraya a Craig ili Okogie koji je i niži od Booka MPJ. Pre ce Book da bude na Gordonu koji em nije suterska pretnja em ne moze da ga obidje iz driblinga a KD ce da bude na MPJ-u. Book je i snazniji od Duranta, teze ce ga Gordon ugurati pod kos. Edited April 26, 2023 by Radalek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Ja sam napravio bas hrabru predikciju da Nagetsi prolaze Sunca u 6! 😄 Svaka cast na hrabrosti i verovanju da ce Sansi uzeti dve pobede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts