Perkos2 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 53 minutes ago, John Terry said: Uzmeš majicu običnu, napišeš Z napred i upadaš lagano. Možda i pivo dobiješ. nisam siguran da to i dalje ima prolaznost, duvaju malo zapadniji vetrovi u zadnje dane Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 5 minutes ago, Perkos2 said: nisam siguran da to i dalje ima prolaznost, duvaju malo zapadniji vetrovi u zadnje dane Sve je na istoku, samo je pitanje ugla rotacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Ne ispratih, sta je to bilo sa saranjem Pionira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 1 hour ago, John Terry said: Ne možemo sve metkove izbeći, nama 82% sudija ne odgovara a na ovih 18% se mrštimo. boltauzer je uz javora najveće osvedočeno govno koje nam sudi. Smeće, ološ, gnjida, jajara (jer se razbojnik koristi za klasu čestitije lopove) i nečovek. Što dalje od očiju. Najsretniji bih bio da ga kao i javora nikada više ne vidim. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 (edited) 13 minutes ago, FireKeeper said: Ne ispratih, sta je to bilo sa saranjem Pionira? Čović išarao stepenice, kkcz shop i ne znam koji još deo Pionira i onda svalio na komšije kako bi podigao tenziju pred derbi i sejao mržnju. Grobari išarali sprejevima, imaš na klupskom sajtu slike šta su pisali. Edited January 25, 2023 by Урош19 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 45 minutes ago, Laki21 said: boltauzer je uz javora najveće osvedočeno govno koje nam sudi. Smeće, ološ, gnjida, jajara (jer se razbojnik koristi za klasu čestitije lopove) i nečovek. Što dalje od očiju. Najsretniji bih bio da ga kao i javora nikada više ne vidim. Bas dosta sudija sa renomeom sudi sutra, Perez, Lotermozer (mada je on sudio prosli derbi), Vilius, Latisevs, Paterniko, Mogulkoc, Bissang, pa i Radovic. Milan Nedovic i Damir Javor takodje. Moguce da ce nama suditi jedan od Pukl/Boltauzer, mozda Daniel Hierrezuelo a naravno ja bih voleo Garsiju ali sudio nam je protiv Monaka, tako da ne verujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 3 minutes ago, necke said: Bas dosta sudija sa renomeom sudi sutra, Perez, Lotermozer (mada je on sudio prosli derbi), Vilius, Latisevs, Paterniko, Mogulkoc, Bissang, pa i Radovic. Milan Nedovic i Damir Javor takodje. Moguce da ce nama suditi jedan od Pukl/Boltauzer, mozda Daniel Hierrezuelo a naravno ja bih voleo Garsiju ali sudio nam je protiv Monaka, tako da ne verujem. Hmmmm... Spoiler Zasto si mene zaboravio? Oooo Ana, oooo Ana... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 1 hour ago, Laki21 said: boltauzer je uz javora najveće osvedočeno govno koje nam sudi. Smeće, ološ, gnjida, jajara (jer se razbojnik koristi za klasu čestitije lopove) i nečovek. Što dalje od očiju. Najsretniji bih bio da ga kao i javora nikada više ne vidim. Lično mislim da je Javor "samo" drama queen, da je attention seeker i da kada mu pokažeš poštovanje koje on misli da zaslužuje, sudi dobro. Nije on samo nas oštetio. Ume da sudi u inat. A indikativno je da evropu sudi bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Pregledao sam dosta utakmica izmedju ekipa iz iste drzave i lige (nas protiv part i ced 2015/16) i u nijednoj situaciji nije sudio sudija iz te drzave/lige. Nama jesu sudili i Pukl i Radovic i Javor, ali imamo samo 3 utakmica sa ABA ligasima u EL, pa gledajuci to, ocekujem i prekosutra bez jadranskih sudija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Davidovac za Mozzart Sport: Skoro da sam preskakao svoje mečeve, kako bih gledao Zvezdu https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/davidovac-za-mozzart-sport-skoro-da-sam-preskakao-svoje-meceve-kako-bih-gledao-zvezdu/441699 13 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Fališ Deda i ti nama 😊 Quote Da li pratiš Crvenu zvezdu? “Skoro da sam preskakao svoje utakmice, da bih pratio Zvezdu“, smeje se Davidovac. 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 1 hour ago, Урош19 said: Čović išarao stepenice, kkcz shop i ne znam koji još deo Pionira i onda svalio na komšije kako bi podigao tenziju pred derbi i sejao mržnju. Grobari išarali sprejevima, imaš na klupskom sajtu slike šta su pisali. Zivim u blizini hale kao i navijacka grupa antiromi osnovana na Karaburmi.Isti rukopis, iste parole po celoj Karaburmi…. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 4 minutes ago, Kankkunen said: Davidovac za Mozzart Sport: Skoro da sam preskakao svoje mečeve, kako bih gledao Zvezdu https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/davidovac-za-mozzart-sport-skoro-da-sam-preskakao-svoje-meceve-kako-bih-gledao-zvezdu/441699 Došao sam u klub, nisam znao veći deo igrača, osim Milutinova i Šveda. - svi znaju šveda : i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 DeDa se navukao na votku i sobranie...Neće se vraća više 😁 Šalu na stranu, tihi ubica, clutch majstor, naravno da nedostaje... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Stvarno bi bilo lepo da i ovaj EL derbi preskoče sve ex Yu sudije. Dovoljno je što ih gledamo po ABA ligi. Toliko se kukalo sa obe strane godinama, da su svi želeli neutralce, pa hajde neka nas ispoštuju i ovaj put. Ima mnogo sudija, valjda mogu toliko da urade. 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Onom što nije video aut protiv Barse je istekla suspenzija...Samo kažem 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 26 minutes ago, ZiS said: Onom što nije video aut protiv Barse je istekla suspenzija...Samo kažem 🤣 Taman da se iskupi 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Quote 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 😏 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Stvarno bi bilo lepo da i ovaj EL derbi preskoče sve ex Yu sudije. Dovoljno je što ih gledamo po ABA ligi. Toliko se kukalo sa obe strane godinama, da su svi želeli neutralce, pa hajde neka nas ispoštuju i ovaj put. Ima mnogo sudija, valjda mogu toliko da urade. Bukvalno bih poželeo i Anu pre ovih specijalaca.. Mislim da mi sudi.Tko sam ja, tko sam ja da ti sudim...Sam ću izaći. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 35 minutes ago, Gavran said: Miroslav vesto sakrio pljosku 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 https://youtu.be/jl-Moe7BWmM Kakva momcina, jedan od simbola nasih uspeha u poslednjh deset godina 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Zna li se koliko karata su ponudili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 2 minutes ago, Gb92 said: Zna li se koliko karata su ponudili? Iskren da budem, drago mi je sto ce bar na EL biti gostujucih navijaca,makar gore u golubarniku na D. Razumem da je teze za obezbediti, ali mi je prisutnost i jednih i drugih car derbija. Kamo srece da nismo stoka i jedni i drugi pa da budu dve krcate Arene na EL derbijima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts