necke Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Mislim da je ona serija od 6 pobeda stvorila nerealnu i pogresnu sliku o kvalitetu tima. To je bila sok terapija i nesto laksi raspored i mislili smo da cemo na kraju i osvojiti EL. Poslednji rezultati mozda i najbolje oslikavaju da sa MAX 2 EL igraca ovo je nas maksimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Putuj Evropo Super smo se družili Nama je lepo Taman kako smo zaslužili Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 minute ago, uini said: nek navijaci nabave magicnu kuglu pa dodju samo kada igramo odlicno ( : jok, nek uživaju i gledaju kako u poslednjem napadu bukvalno pustimo centra da zakuca, jer što da ne 🙂 lepota je u oku posmatrača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Samo da na kraju ne budemo zadnji na tabeli. Mislim, da mi je neko rekao da ću se toga pribojavati nakon pobjede u Pireju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 jebiga, ne mora na tekme da se ide @medobrundo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Uživajmo dok traje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 8 minutes ago, uini said: jebiga, ne mora na tekme da se ide @medobrundo ne mora, ja idem na svaku, nego mi žao ovih ljudi koji su potegli put u nadi da vide nešto smisleno i vredno sećanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekoime123 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 14 minutes ago, Sector said: Samo da na kraju ne budemo zadnji na tabeli. Mislim, da mi je neko rekao da ću se toga pribojavati nakon pobjede u Pireju... Ako opet budemo 14ti obesiću se,bože daj barem da budemo zadnji samo nemoj 14ti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 13 minutes ago, medobrundo said: ne mora, ja idem na svaku, nego mi žao ovih ljudi koji su potegli put u nadi da vide nešto smisleno i vredno sećanja Veruj mi, oni se super provode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ništa, čekamo 01.03. da vidimo da li će nam i zabranu normalnog sudjenja skinuti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) možda još koji put Duško da proba sa Petrusevim u odbrani u finišu ima li još negde praksa da neka ekipa izbaci sve ofanzivce u finišu kad juri rezultat i treba da igra odbranu - pa onda kad odbrani napad ide sa ragbistima u juriš Edited February 2, 2023 by medobrundo 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Katastrofalan šut za 3 pts, užasne role većine igrača i loša odbrana u prvom poluvremenu - i opet vam je za pobedu trebalo da se Dobrić ne pokaki u barem dva napada od X koliko ih je upropastio. Baš bezveze izgubljena utakmica a takve su najgore; nudio se Armani celo drugo poluvreme i niste to iskoristili. Poslednjih par utakmica su pokazatelj mog stava o Nedoviću, da sam navijačica Zvezde sad bih čupala kosu s glave, ovako ću se zadovoljiti sa - alibi igrač, bio i ostao. Što se tiče rukometnih izmena sa Vildozom, opravdano je samo ako je na klupi obavljao online šoping i koristio sezonska sniženja u Milanu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Ovo je bas sramotno bilo, da se umesto napada za -2 i igranja na jedan posed, svira nepostojeci faul i prakticno pokloni pobeda protivniku. Uz sve to, jos nekoliko gresaka na nasu stetu u momentima kad smo prilazili. I generalno imamo dosta drugaciji kriterijum sudjenja od kada je krenulo sve ovo s Kampacom, ali sta ocekivati od privatne prcije. Nisam pobornik teorija zavere, jedan sam od retkih koji je pisao da je u proslogodisnjoj finalnoj seriji ABA lige bilo sasvim dobro sudjenje, ali ovo danas, i u nekoliko prethodnih utakmica je bas bas tendenciozno. Zao mi je sto smo prinudjeni da igramo ovu lakrdiju od takmicenja, iskreno. Ali okej, borimo se do kraja i to je to, pa nek opet budemo deveti, nema veze. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Boricemo se za "top 8", kasd uvedu play-in kao u NBA ali negdje do 12te ekipe... Krive se sudije, a mi sutiramk 1/17 za tri u utakmicu gdje nama gori a oni odustali od EL. Igramo sa Ilicem koji je do ove italijanske mini turneje odigrao ukupno 18 EL minuta... O nama i ovoj sezoni i potezima uprave treba snimiti dokumentarni film 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Nije mi jasna odluka da u finišu zameni Vildozu. Ni Vildozi nije bilo jasno zašto ga menja. Mi da smo bili na 70% svoje igre od pre mesec dana rutinski bi ovo dobili. Ništa posebno nije igrao Armani. Džaba i što su nam se ponudili na kraju, nismo umeli to iskoristiti a i sudije su nas debelo oštetile. Edited February 2, 2023 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Grozim se ovakvih "elitnih" sudija. Čestitke domaćinima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 minute ago, medobrundo said: možda još koji put Duško da proba sa Petrusevim u odbrani u finišu Najveća Ivanovićeva greška je školovanje Petruševa. Jedini visoki sa ofanzivnim doprinosom. Morao ga je dizati kad je bio na vrhuncu. Nikako onako spuštati. Idemo dalje. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 hour ago, medobrundo said: Fali još malo da obrnemo ceo krug, da nam Bentil postane najbolji i go to igrač ponovo. ✅ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Da postoji iole konkurentno takmicenje rekao bih napustaj ovo sranje Naravno da smo i mi bili losi ali ovo je neverovatan blam za El 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Koliko sam samo borbi vodio ovde da pokazem ljudima koliki je bezmudas Dobric i da van Zvezde nece nigde ni da prismrdi EL. A mnogi ga ovde branise tad, dizali u zvezde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Sramotan je ovaj poslednji faul Bentilu, definicija kradje. Svaki put kad im je trebalo poen, dovoljno je samo da zabace glavu. Prestali su cak i elementarna pravila da postuju. Protiv Partizana slicna prica u zadnjem minutu kada se sve sviralo. Protiv Zalgirisa su progutale pistaljku zadnja 3 minuta. Jajarski, ali smo i sami krivi. Sramotne dve partije, duzni su ostali ljudima koji su se iscimali toliki put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Prodajem dve karte za bayern ako neko ide u Minhen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Prihvatio bih oberučke ovakvo suđenje do kraja života u zamjenu da Kobra ode iz Zvezde. Pun mi ga je kufer više, aman dosta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 2 minutes ago, K.Dot said: Prodajem dve karte za bayern ako neko ide u Minhen. Autobuske, vozne, avionske ili za mec 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 minute ago, suptil said: Autobuske, vozne, avionske ili za mec 😄 Za meč 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts