Jump to content

nekoime123

Član foruma
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nekoime123's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

291

Reputation

  1. Nemoj pored tih 50+ godina u kosarci da zaboravis njegove zidarske sposobnosti ipak je on zasluzan za izgradnju krova na Areni.
  2. Neće,svi znamo da ostajemo bez pleja i da novi biti doveden neće... A iskreno 3-4 godine smo igrali sa Uskokovićem Holom 40 godisnjim Rocestijem i Covic jr,pa možemo i sa Teom i Jagom da pregrmimo mesec ipo. Samo jedna streč4 i možemo da zatvorimo sezonu sto se pojačanja tiče,sinoć kad smo raširili parket dvocifren je bio čovek koji celu karijeru jedva da ima 2ppg. (Dvocifren je za celu 2023tu bio u svega 5 utakmica od toga samo 1 u EL,takodje 4.1 protiv Panatinajkosa prošle godine)
  3. Tobi je prethodnih par utakmica odigrao na solidnom nivou...nzm čemu pesimizam.Igramo protiv Asvela ekipe koja ima centra kojem je jedini kvalitet visina i to što ga manje upućena košarkaška publika meša sa Mustafa Falom. Možemo da uživamo još jedno kolo (nadam se).A onda da bijemo glavom dal Tobi moze da pomogne protiv Milana i Baskonije.
  4. Malo je falilo da me vozi hitna na onih -9 kad je Smit izbacio Tea iz dvorane fintom...
  5. Svaku loptu je dobio na tacnu,Sferopulos mu je P&R igrom napravio 8 od 14 poena. Teodosić Neda i Jago su Alenu i Kaminskom pravili decu u reketu sobzirom da jednom nisu ispratili Gilespija u piku... 8 od 14 poena je zakucao u praznom reketu imao jedan put-bek takodje i onu dvojku iz floutera koja je pukom srećom ušla u koš. Ne kažem odlična partija Fredija i svakako nam je potrebno još ovakvih partija ali ne vidim gde je Željko pogrešio što se te konstantacije tiče. Sve u svemu da ne stane večeras i da nastavimo ovaj niz.Imamo solidan raspored ,Baskonija u Beogradu ne treba da predstavlja problem,jedino brine Milano ali ni to cak nije nemoguća misija sobzirom u kakvom smo ritmu.
  6. Pa kad je upravu... I u ABA i u EL donosi očajne odluke...sto mu je karakteristika tokom čitave karijere.Ovakav samo uzima minute igračima raspoloženijim od njega.Plavšić je takodje danas prokomentarisao njegovu inteligenciju...tako da nije Luka jedini koji je provalio da je kod njega prisutan evidentan manjak iste.
  7. Fali nam mozda i ponajvise četvorka koja može da odapne neki šut van reketa i malo raširi parket sobzirom da DeDa ne može da nabode šut van 6.75 sve da mu život zavisi od njega. O beku da ne pričam Nedović se još prošle sezone stavio u službu bekap igrača svojim očajnim partijama a ove sezone igra ulogu jedinog "pravog beka" ekipe. Te dve pozicije nam ponajviše skripe a mi dovodimo ponovo ograničenog centra...
  8. Cenim optimizam ali u 2ipo minuta je uspeo da napravi faul na sutu za tri na mozda najboljem izvodjacu slobodnih u feneru,i potom izasao iz igre i vise se u istu nije vraćao.Osim skoka koji nam svakako nije bio jadac ne doprinosi uopste,kad se Mitar bude vratio ni ovih 3 minuta verovatno neće dobiti pored ovako raspolozenog Tobija i Bolomboja...Definitivno jedan od većih promašaja ove sezone pored DeDe Simona Bjelice i Šabaza. Vrv ima manju platu od svih gore navedenih ali opet užasna selekcija igrača je ponovo izašla na videlo.
  9. Gilespi se po meni barem može već deklarisati kao promašaj a o Simonoviću ne vredi ni diskutovati,taj dečko je promašio sport onakav bol u onoj stvari da on 3 lopte baca u ruke igracima Igokee,u odbrani i napadu nepostoji... Koliko god mislim da je dovodjenje Dalibora bila loša odluka što zbog njegove karijere i naših živaca,takodje mislim da je u ovih 5 min pokazao vise nego on u 5 utakmica.
  10. Nedović je juče ako ništa preuzimao na sebe odgovornost u momentima kad Top nije znao šta da radi sa loptom,iz tih razloga su i dolazili isforsirani šutevi u poslednjim sekundama napada itd,tako da mu ne uzimam za zlo ocajan %... (ne kazem bilo je tu tipicnih promasaja iz otvorenih pozicija i isforsiranih suteva iz side-stepa i step-beka ali ono...na 30+ je suludo o tome diskutovati) Kontrolu skoka smo svakako imali tako da nas promašaji i nisu koštali koliko su mogli. Pritom suludo je o % pricati kad smo utakmicu dobili sa maltene 40 razlike gde smo od 1 sekunde imali kontrolu nad tekmom. Davidovac je juce iznenadio mozda ne toliko poenima koliko je bio na svakoj lopti,raduje sto ova utakmica moze da bude možda njegova prekretnica sezone gde ce napokon igrati nesto vise od nekog klinca iz parka koji prvi put ima kontakt sa loptom. Takodje raduje i Majk koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji (ne racunajuci fijasko u Grckoj gde je igrao nepunih 9min)
  11. Bolomboj nije igrač koji će u napadu igrati svako veče na ovom nivou,kad je pogodio prvu trojku bilo mi je jasno da je ovo "njegovo veče" ali opet...Mislim da je svakako dobro da se i Tobi razigra pošto ga smatram daleko boljim igračem od Bolomboja.
  12. Nažalost... Tobi je definitivno bio za mene kao "Luka Dončić enjoyera" najjače pojačanje ovog prelaznog roka... Kako se dečko igrao sa Goberom na Olimpijadi 2020te (msm da je te godine Gober bio DPOY čak),sinoć je barem meni pokazao da je idalje taj igrač i da može daleko više od prikazanog ako ga puste da igra.
  13. Tobi udje u seriju u 2/4,ne odigra maltene celu 3/4 i u 4/4 udje na 4min naravno totalno van ritma... Gde je Duško stao Janis produžuje.
×
×
  • Create New...