Jump to content

Recommended Posts

Posted

Partizan nas je dva puta ove godine ugostio. Oba puta je kvota na domacina bila tu negde oko 1.5. Malopre pogledah u Mocartu, 1.8. Sto je negde i realno, domacini su.

Ja se baš radujem seriji, mislim da ovaj put neće biti toliko sranja, manje su tenzije, idu oba tima u EL. 

AJMOOOOOO CIGANIIIII 

Posted
4 minutes ago, NMX said:

Ja se baš radujem seriji, mislim da ovaj put neće biti toliko sranja, manje su tenzije, idu oba tima u EL.

Mhm

I dalje stoji ono ko hoce sa mnom u setnju veceras.

Posted (edited)
29 minutes ago, Don Dusko said:

Meni ce posebna pobeda biti ako ne bude bilo kakvog incidenta sa nase strane(a voleo bih isto i sa njihove).

Pa oni su se u vezi toga obratili u javnos..

Edited by Alexandar
Posted
3 hours ago, uini said:

tekma u 2000 sati, zna se iz cije kuhinje ovo dolazi. ali nema veze, presao sam na letnje racunanje spavanja, mogu do 22:22h da vilenim.

Nece se zavrsiti do tad.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Drug Crni said:

Ja sam priličan optimista.
Navijački 3:0,realno 3:1 za nas.

Spoiler

Zaboravio si neciju prognozu na tenisu.A i ja se trudim isto da je zaboravim. :D

• Tuzno 1
Posted

Rolerkoster sezona. Na startu sam bio u fazonu nemamo sanse, pred novu godinu sam bio uveren u Kalemegdan u junu, onda sam ponovo poceo da se kolebam, ali sad sam generalno optimista.

Dobijamo u 4. 

• Like 3
Posted

Mocart jutros nije imao Vildozu u ponudi za poene košarkaša. Sada ima.

Ima li nekih vesti oko povrede?

Posted
11 minutes ago, NMX said:

Mocart jutros nije imao Vildozu u ponudi za poene košarkaša. Sada ima.

Ima li nekih vesti oko povrede?

Rekao je Ivanovic juce da su svi spremni tako da cim su ga i kladionice ubacile, onda ce igrati.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Комшије су фаворити свакако што због предности домаћег терена што због нешто квалитетнијег ростера, али сам некако сигуран да је ова серија наша. Контрола скока биће кључна. Треба нам Недовић од барем 17-18 поена просека у овој серији и не дозволити да Нанели везује тројке. 3:1 за нас моја прогноза.

Posted

Ako bude fer sudjenje Partizan nema sta da trazi. Em su pali fizicki em su pali pshicki posle Reala. Ako bude sudjenje posteno moze da se desi cak i metla za nas. Kljucno je da dobijemo jednu od prve dve jer nisam siguran da mozemo da se vratimo sa 0:2

Jedno hrabro predvidjanje, veceras 15+ razlike za nas.😀

Posted
8 minutes ago, fasper said:

Ako bude fer sudjenje Partizan nema sta da trazi. Em su pali fizicki em su pali pshicki posle Reala. Ako bude sudjenje posteno moze da se desi cak i metla za nas. Kljucno je da dobijemo jednu od prve dve jer nisam siguran da mozemo da se vratimo sa 0:2

Jedno hrabro predvidjanje, veceras 15+ razlike za nas.😀

Znaci ako izgubimo sudije nas pokrale. :S

• Love 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...