Hernangomez Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 (edited) Ne odgovara komsijama da se odlozi finale i zato i ova direktiva i pritisci na ABA. Pola tima im vec raspusteno jbg. Edited June 3, 2023 by Benito 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Kakve gluposti se moraju trpeti da bi se igralo u je*enoj Evroligi, takmicenju u kojem platis da bi igrao, u kojem je svaki drugi klub ogorcen ocajnim kvalitetom sudjenja, gde su nagrade za ucesce i ostvarene rezultate presmesne, gde u 80% utakmica tokom regularnog dela hale zvrje prazne jer nikoga ne zanimaju utakmice bez znacaja i one u kojima ovi najjaci kalkulisu, gde prvi covek i direktor nema pojma nista i nema nikakvu moc da bilo sta odlucuje. Je*ala vas ovakva EL. I znam da Covic nista pametno nece uraditi dok god nema garancije da ce igrati istu ovu EL. Podrzao bih ga da sad odmah istupi iz ove Aba lige koja nema smisao, ali nema nista od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Sve ovo se toliko razvuklo i toliko smara da sam potpuno izgubio interes za finale, kad god da se odigra, ako se uopste odigra. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Just now, СтелаРоса said: Kakve gluposti se moraju trpeti da bi se igralo u je*enoj Evroligi Mislim da je potpuno jasno da se ne moraju trpeti. Pobednik ABA lige nije garantovani ucesnik Evrolige, a ne moras imati nikakav uspeh, mozes cak i ne dobaciti do plej ofa ABA lige i opet imati ucesce u ULEB takmicenjima. Tako da sem nekog regionalnog prestiza, ova ABA liga ne znaci nista, i to vec neko vreme. Mislim da smo kao region trebali da ih odjebemo cim su nam oduzeli dva garantovana mesta. Ako se secas, prvo je bilo dva garantovana, plus treci u kvalifikacije, pa dva garantovana, pa jedan garantovan i sad nista. Tako da... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Pa ja uopste nisam siguran da cemo mi bez osvojene Aba lige igrati EL. To nam je garancija, sve ostalo bi bilo jako neizvesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Postoji prosto rešenje... Prve dve u ABA službeno dobije Zvezdin protivnik, a od treće, kad završimo našu ligu, da krenemo da se ćeramo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Potpuno ispravna odluka. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 (edited) dakle odjebati i ABA i EL, to je resenje? Edited June 3, 2023 by NikadProtivKaline 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 35 minutes ago, Alex_Serbia said: Ako se ne budu menjali termini, jel to znaci da je Dusko zapalio/pobegao? Sta kaze @Tamburinjo, on je to nedavno sudski tumacio na KKP temi vezano za lane? Briljantno. Neka si nam rekao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: dakle istupiti iz ABA, i iz EL, to je resenje? Ne, resenje je prosto. Zavrsiti KLS pa onda moze poceti ABA playoff. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Pa kako ne kontate, ABA liga se ukida i ne moze ni da salje nikoga u EL zato sto ne postoji i onda ide sampion KLS u EL. Bravo Nebojsa doktore Covicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Ja sam zbog ovih gluposti koje se desavaju iz godine u godinu prestao da pratim Aba i preko TV a na utakmicu u Aba ligi nisam otisao jos odavno Sve je vec postalo neukusno Ni jedna sezona nije prosla bez neke kradje, skandala , otimacine, tuce Treba sto pre napustiti smrdljivu ligu pa makar igrali i EuroKup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Skidam kapu za doslednost. Veliki smo klub! ❤️ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 27 minutes ago, NikadProtivKaline said: dakle odjebati i ABA i EL, to je resenje? Možda bolja opcija nego saviti se i pristati na ovaj cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Milija ce da dobije poziv jednog coveka koji nece smeti da odbije a onda ce da se posere po sebi. Ovu bednu ABA ligu treba ugasiti, ionako to djubre od takmicenja postoji samo zahvaljujuci srpskim sponzorima. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Konacno je Nebojsa uspeo da njegovo saopstenje, tj odluku podrzava velika vecina Cigana. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Apsolutno ispravna odluka, pristajanje na ove termine bi bilo samoponizavanje, ako cemo da izgubimo titulu u kancelariji ove smrdljive lige, neka cemo. Na terenu bi to islo malo teze. 😈 Odigrati KLS po svaku cenu, a ko hoce da ceka, neka saceka, ako nece, Boze moj, makar cemo jednom u necemu biti principijelni i dosledni do kraja 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Svaka cast upravi na ovome, dosta je bilo vise! Nadam se gasenju iste lige, ovo je prvi korak ka tome... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kankkunen Posted June 3, 2023 Popular Post Share Posted June 3, 2023 10 48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Meni ovo lici na pocetak kraja Aba lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 6 minutes ago, suptil said: Meni ovo lici na pocetak kraja Aba lige. To je krenulo pre 2-3 godine, sad je već izvesno. Priča se o novoj KLS pod patronatom KSS ... al ništa pouzdano. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 1 hour ago, fasper said: Milija ce da dobije poziv jednog coveka koji nece smeti da odbije a onda ce da se posere po sebi. Ovu bednu ABA ligu treba ugasiti, ionako to djubre od takmicenja postoji samo zahvaljujuci srpskim sponzorima. Milija dobio poruku izgleda... https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3690536-direktor-aba-lige-smiruje-strasti-naci-cemo-najbolje-zajednicko-resenje-sampiona-da-dobijemo-na-terenu 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 6 minutes ago, drakon1 said: Milija dobio poruku izgleda... https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3690536-direktor-aba-lige-smiruje-strasti-naci-cemo-najbolje-zajednicko-resenje-sampiona-da-dobijemo-na-terenu Dobio poziv kao Aleksa Vukanović onomad 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 (edited) 3 hours ago, John Terry said: Ajmo kladionica. Hoce li Covic da pojede svoje reci ili ce opet da zrtvuje klub zbog svoje sujete? Evo ja kao poštovalac lika & dela Nebojše Čovića da izjavim da mu je ovog puta svaka na mestu. Odjebati govna. 2 hours ago, Alex_Serbia said: Ako se ne budu menjali termini, jel to znaci da je Dusko zapalio/pobegao? Sta kaze @Tamburinjo, on je to nedavno sudski tumacio na KKP temi vezano za lane? Postoji samo jedan klub i jedan trener koji beži sa megdana. Edited June 3, 2023 by Laki21 31 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 19 minutes ago, drakon1 said: Milija dobio poruku izgleda... https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3690536-direktor-aba-lige-smiruje-strasti-naci-cemo-najbolje-zajednicko-resenje-sampiona-da-dobijemo-na-terenu Realno ako Arenasport ukine finansiranje onda se ovo govno od lige gasi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts