TB Told Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 3 hours ago, uini said: savremena košarka ne samo da trpi, već i ohrabruje te famozne 3&D igrače, čiji ja nisam veliki fan ali dokazano je da ne moraju svi da budu neki ballhandleri, samo da se ne preteruje na temu. i dalje je najvažnije probaciti loptu kroz obruč. Problem je što u tu definiciju 3&D igrača kod nas od tih specijalaca spada samo Lazić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 "Zvezda will be eliminated if it loses vs ASVEL.Zvezda will be eliminated if two of these three teams win: Partizan, Baskonia, Zalgiris." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Neka Baskonija i Žalgiris pobede sve 3 tekme do kraja, pa šta bude. 4 2 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 2 hours ago, Marvin said: Meni osim Hange pada na pamet i Ponitka, ne znam kakav ugovor ima sa PAO doduse. Može Ponitka, bio bi dobar tandem sa Lazarevićem 1 2 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 2 hours ago, MrTwister said: Ima Dialo i dogodine ugovor . Nije fer, kod ovog Monaka sve transparentno, nema kao kod nas platni razredi i zaštita podataka o ličnosti. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Nije fer, kod ovog Monaka sve transparentno, nema kao kod nas platni razredi i zaštita podataka o ličnosti. Ima ovo za sve timove u FRA ligi, jbg drugaciji su propisi sto se tice transparentnosti. Tamo drzava bukvalno garantuje svaki ugovor jer im timovi prije sezone moraju da dostave budzet sa kojim raspolazu. Ukoliko tim ne bude u mogucnosti da isplacuje igrace, drzava to pokrije a klub ili ugasi i posalje u fazon 3-4 ligu. Plate su u odnosu cak i neke aba liga ekipe smijesne a za ove EL da ne pominjem, pogotovo kad su neki manji timovi u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 kad smo kod Asvela, vest od danas, epizoda - propisi su propisi Francuska košarkaška liga (LNB) kaznila je Asvel iz Liona novčano i oduzimanjem dve pobede, usled kršenja finansijskih pravila ovog takmičenja. Razlog je prilično nesvakidašnji – ekipa koju vodi trener Ti-Džej Parker isplaćivala je zarade Nandu De Kolou delimično kroz autorska prava na fotografije, što u Francuskoj nije dozvoljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 opa, imamo i mi frstimpreshns lika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Sve se nema, a već se planira roster za narednu sezonu. Živeće ovaj narod 🥳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Al forumasi sto se cude zbog formiranja ekipe za sledecu sezonu, kao da ne znaju da smo mi ovde to poceli jos u septembru. Mi ovde formiramo rostere, povremeno nam se ispreci kosarka 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 3 minutes ago, Redstar0356 said: Al forumasi sto se cude zbog formiranja ekipe za sledecu sezonu, kao da ne znaju da smo mi ovde to poceli jos u septembru. Mi ovde formiramo rostere, povremeno nam se ispreci kosarka Ja tako kad zagovnjam prelazni rok u menadžeru, skipujem igricu do sledećeg prelaznog roka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 (edited) 3 hours ago, MrTwister said: Ima Dialo i dogodine ugovor . Apsolutno je nemoguće da Okobo ove sezone ima 250k nakon prošle sezone u Asvelu, kao i mnoge druge cifre za ovu sezonu edit: My bad, u pitanju su plate od prošle sezone, druga kolona se odnosi na ovu Edited March 30, 2023 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Ja bih samo volela da Vildoza ostane, za ostale kako 'oćete... 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekoime123 Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 2 hours ago, Guru said: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 2 minutes ago, Manu said: Apsolutno je nemoguće da Okobo ove sezone ima 250k nakon prošle sezone u Asvelu, kao i mnoge druge cifre za ovu sezonu Gledaš pogrešnu kolonu, ove sezone ima 700k. Da ume da koristi levu ruku možda bi imao i više. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 5 minutes ago, Manu said: Apsolutno je nemoguće da Okobo ove sezone ima 250k nakon prošle sezone u Asvelu, kao i mnoge druge cifre za ovu sezonu Tu pise da ima 700 za ovu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 (edited) Da da, evo stigoše odgovori baš u trenutku kad sam editovao. Ako su ove cifre tačne, rekao bih da i ove sezone imaju manji budžet od ostalih ekipa koje su u TOP8 trenutno osim Baskonije, čestitke na tome. Edited March 30, 2023 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Ovaj Monako da dođe da održi časove poslovanja i Zvezdi i Partizanu ako je ovo tačno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1 hour ago, Kankkunen said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 36 minutes ago, DameTime said: Ja bih samo volela da Vildoza ostane, za ostale kako 'oćete... A ovaj macan? Spoiler 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: A ovaj macan? Reveal hidden contents Ovaj nije moja liga. A i imam 👀 samo za jednog. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Daj tog Elajdzu Brajanta za sledecu sezonu,skupi covek 11 skokova,jedan od boljih defanzivnih igraca na toj poziciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Na kraju ce otici Kampaco, a doci ce Jovic. Sve ostalo ostaje isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts