Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Brat od Korneta said:

Veceras su im falili Teo (najbolji asistent), Pajola(ubedljivo najbolji defanzivac Virtusa), Kordinije i Abass koji je odigrao dobro prekjuce i obojica imaju ozbiljne uloge i minutazu prosecnu 18 odnosno 16 minuta. Kada su kompletni, a falilo im je igraca tokom cele sezone odnosno povrede (i to vaznih igraca) nista manje nego nama a rekao bih i vise, daleko su oni od najgore ekipe posle Asvela. Na papiru su jaci od minimum 7 ekipa.

Kad sam ih gledao u Pioniru meni je delovalo da je Kordinije najbolji defanzivac kod njih. 

Posted
1 hour ago, propolis said:

Kad sam ih gledao u Pioniru meni je delovalo da je Kordinije najbolji defanzivac kod njih. 

I on je vrlo dobar al Pajola cuva bekove kao Lazic u prajmu, uostalom usao je u uzi krug za defanzivca sezone. Samo zbog toga i igra 16 minuta prosecno u Virtusu posto je u napadu otprilike Pefikoliki igrac nista poeni i prostojno razigrava al nista posebno. Defanziva mu je izraziti forte, Lazic i Lazarevic style.

• Like 1
Posted
On 3/28/2023 at 1:36 PM, Sector said:

Nisam ni ja neki fan Vezenkova ali igra brutalnu sezonu, ne vidim kako može da mu izmakne prva petorka i MVP priznanje.

Ostale pozicije su no-brainer po meni. Eventualno Clyburn umjesto Nunale ako Efes slučajno uđe u 8.

Exum

Panter

Klajburn

Mirotic

Tavares

Posted

Na koju foru stavljate Exuma na keca nije mi jasno,ako je merilo koliko loptu ima u rukama onda je i Gudurić kec....

I ne samo to nego ima i 2.8 asistencija i 1.9 izgubljenih lopti po meču što je baš mizerno za poziciju na koju ga gurate.

Exum je odličan igrač,ali nije kec.

Posted
1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

На коју фору Томсон није кандидат за мвп у марту? 17.8 поена и 10.2 асистенције бележи овај месец.

Zavisi i od skora Baskonije. Petrusev je u januaru cini mi se bio ubedljivo najbolji igrac u EL po indeksnim poenima, ali nije bio MVP jer je Zvezda izgubila par meceva.

Posted
21 minutes ago, Del Piero said:

Zavisi i od skora Baskonije. Petrusev je u januaru cini mi se bio ubedljivo najbolji igrac u EL po indeksnim poenima, ali nije bio MVP jer je Zvezda izgubila par meceva.

Рубит је имао већи индекс и скор им је био 4-2. Басконији је 3-3 без вечерашње утакмице.

Posted

Да у праву си сад сам проверио Петрушев је имао 112 на 6 утакмица, Рубит 111 на 6 утакмица. Овај месец је драстично већа разлика Томсон на 6 утакмица има 162 индексна поена са скором од 50%, следећи је тек Миротић са 158 индексних поена али и утакмицом више и скор 5-2. Дакле Томсон већ има 4 више и треба да одигра вечерас утакмицу, ако би је добили скор у овом месецу је 4-3 не видим како би онда било ко други требао да буде мвп, ако би ипак изгубили онда Миротић.

Posted (edited)
7 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Да у праву си сад сам проверио Петрушев је имао 112 на 6 утакмица, Рубит 111 на 6 утакмица. Овај месец је драстично већа разлика Томсон на 6 утакмица има 162 индексна поена са скором од 50%, следећи је тек Миротић са 158 индексних поена али и утакмицом више и скор 5-2. Дакле Томсон већ има 4 више и треба да одигра вечерас утакмицу, ако би је добили скор у овом месецу је 4-3 не видим како би онда било ко други требао да буде мвп, ако би ипак изгубили онда Миротић.

Rubit je proglasen za MVP-a januara pre utakmica 31. januara, tako da je imao skor 4-1, a Petrusev 3-2 cini mi se. Mislio sam da je bila veca razlika izmedju njih dvojice u korist Filipa. Uglavnom u odabir MVP-a ulazi i skor, a koji su tacni kriterijemi i je li bolje imati 200 PIR i skor 4-3 ili 170 PIR i skor 5-2 to je vec tesko reci.

Edited by Del Piero
Posted
4 minutes ago, Del Piero said:

Rubit je proglasen za MVP-a januara pre utakmica 31. januara, tako da je imao skor 4-1, a Petrusev 3-2 cini mi se. Mislio sam da je bila veca razlika izmedju njih dvojice u korist Filipa. Uglavnom u odabir MVP-a ulazi i skor, a koji su tacni kriterijemi i je li bolje imati 200 PIR i skor 4-3 ili 170 PIR i skor 5-2 to je vec tesko reci.

Петрушев је имао 2-3 ако се не рачуна Виртус. У јануару смо победили Валенсију и Монако, изгубили Реал, Жалгирис, Партизан и Виртус је био 31.

Свакако не знам ко и како то одређује у најмању руку чудни су одабири.

Posted

Krajnje je vreme da se Klaver pridruzi Mumbruu i San Emeteriu u strucnom stabu, vecerasnja partija je sramotna.

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Ali koje napadanje Muse u odbrani, unistise ga redom svi igraci Partizana🤣🤣🤣 

Izbušio ih je Partizan sa svih strana u Q2 + su promašili sve. 

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Izbušio ih je Partizan sa svih strana u Q2 + su promašili sve. 

Nisam ranije obracao paznju na Musu u odbrani ali ovo ke tragikomicno. 

U 3 uzastopna napada ga Nunnelly, Avramovic i Punter napadaju i lagano resavaju.

Svakako previse promasenih zicera igraca Reala plus sjajno sudjenje

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2
Posted
Just now, Miki28 said:

Nisam ranije obracao paznju na Musu u odbrani ali ovo ke tragikomicno. 

U 3 uzastopna napada ga Nunnelly, Avramovic i Punter napadaju i lagano resavaju.

Svakako previse promasenih zicera igraca Reala plus sjajno sudjenje

Sjajno za koga?

Tavares zaštićeniji od belog medveda...

Posted
18 minutes ago, Sector said:

James se vratio sa 28 poena. 

Tariq fuckin Biberović trpa Baskoniju. 

Vratio se on jos protiv Zalgirisa sa 6p.

A ovde je u 4Q zamalo sjebao momentum svojoj ekipi sa tehnickom.Posle koje Bajern sa -6 dolazi na -2...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...