Jump to content

EUROLEAGUE 2022/23


Chaos Is Me

Recommended Posts

4 minutes ago, Del Piero said:

Kalina zakljucao Jaramaza u poslednjem napadu.

 

 

Apsolutno, ali uz svestranu pomoć ostalih igrača Bajerna koji su se jednostavno sklonili u stranu i stali. Deluje mi da ih je i onaj pomoćni trener poremetio sa pričom kako moraju da šutaju za tri.

Link to comment
Share on other sites

Polako se izdvajaju ekipe koje će u TOP8.

Makabi krenuo da dobija u gostima, Baskonija ne tone baš kao što joj se predviđalo ali svakako mislim da će Efes pre njih u top8.
Ostaje Žalgiris, ako dobije veceras, sto se ocekuje oni su u TOP8 ako izgube onda daju šansu Partizanu i eventualno Valensiji.

Zvezda tone, kasno im se priključuje Kampaco, Virtus igra promenljivo tako da su daleko od TOP8..ovo ostalo Bajern, Asvel, Pao…je tanko.

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, realno *w said:

Kakav festival gluposti u Valensiji.

 

Boldvina jure da naprave faul, on beži i baci loptu u aut. Imao bi 2 bacanja i 3 sekunde do kaja, na +1. Ali nisu kaženjeni, srećom po njega.

Gledao sam na preskoke, ali sam stekao utisak i da sudije dosta toga navlače na Valensiju? Možda grešim.

Link to comment
Share on other sites

Nije Partizan u ozbiljnoj formi, nego ima ozbiljan kvalitet, koji eksploatise u duelu sa inferiornim protivnikom. Kvalitetniju petorku od Exum-Panter-Papapetru-Ledej-Lesor u Evropi mogu 2 ili 3 ekipe da izvedu, ako i toliko. Nesretni Zalgiris ima tacno 0 igraca tog kalibra, jedan Naneli bi im bio superstar i ubedljivo najbolji igrac

Edited by fradler
  • Like 6
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...