Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Gledam Fener Partizan i kontam ladno Partizan ima kvalitetniju petorku od Fenera na svakoj poziciji. 

Nema vise Fener te novce kao u vreme Obradovica. 

Hmmmm... 

Posted

Ima Fener odlican budzet. To sto mozda nije 35 nego 30 miliona ti je klasican slucaj Potejto Potato.

Nego, sinoc su mogle ozbiljne pare da se uzmu ako je neko igrao kladionicu na Partizan i Zvezdu. Mislim da se nikad nije desilo da oba kluba u istom kolu nekog evropskog takmicenja skinu skalp ovakvim favoritima na gostovanju.

• Like 3
Posted

Nije baš Fener tako ogroman favorit bio, ko ih je gledao u posljednje vrijeme. 

Vanja baš postao legit opcija u EL, nisam to očekivao nakon epizode u Valensiji. 

Alba se raspala potpuno, dozvolili su 18-0 seriju Makabija u zadnjoj četvrtini, uprkos groznoj partiji Zoa. 

Posted (edited)
2 hours ago, Sector said:

Nije baš Fener tako ogroman favorit bio, ko ih je gledao u posljednje vrijeme. 

Vanja baš postao legit opcija u EL, nisam to očekivao nakon epizode u Valensiji. 

Alba se raspala potpuno, dozvolili su 18-0 seriju Makabija u zadnjoj četvrtini, uprkos groznoj partiji Zoa. 

Fener je bez Motlija druga ekipa. Nisam očekivao da im toliko nedostaje + su malo pali u formi u odnosu na početak sezone + su na početku imali lakši raspored

Vanja je mene oduševio još u repki, odličan igrač.

Edited by Milos 3.14
Posted
16 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ali Gudura 1/12 iz igre sinoć, ozbiljan kanal.

Samo sam se nadao da nas neće ugrobariti u poslednjoj sekundi kao što to obično biva kad neko ima takav šut. Kao i Nedović npr. kad je kamenjario u derbiju, pa na kraju ubo.

Posted

Ja ne verujem da je ovaj Brazdeikis proveo 3 sezone u i oko NBA lige.Jedan od snaznih kandidata za najgoreg igraca EL, tezak odron, kao da su Zalgirisu poturili nekog fake igraca sa nabudzenim CV-om🙄

• Like 1
Posted

Svaki put me oduševi ova proslava pobede Žalgirisovih navijača i igrača. Baš moćno izgleda.

Da se razumemo, ne volim ih ič, ali rispekt veliki.

Posted

Valjalo bi da pobedi Barsa ovo, da udalje malo Valensiju od nas a i da manje zapinju protiv nas sledeci petak. 😁 Al nekako im je odbrana tanka.

Posted
4 minutes ago, Sector said:

Kako je loš Armani, nema njima spasa.

Teško je opisati ovo.

Siguran sam da imaju Pengosa bili bi sigurno bar 50% bolji,ovako rupa bez dna

Valensija opasna ekipica 

Posted
1 minute ago, Issey said:

Očaj živi Armani. Baš šteta što su nas dobili...

Zato je potrebna doselekcija kod nas. Jednsotavno brutalan ritam. Da smo imali Martina na tom mecu dobili bi ih bez obzira na umor. Ozbiljni sistemi ne smeju da dozvoljavaju sebi liksuz da ne budu kvalitetno popunjeni na svim pozicijama. Sa Ivanovicem bar, nadam se, postajemo ozbiljan sistem. Uzmi Dusko evrotitulu!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...