Sector Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Jbt kakve gluposti Fenera, kako su lako prosuli momenat. A i ovaj Slukas jebeni više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 28, 2023 Author Share Posted April 28, 2023 Odlična utakmica u Pireju, ne zajebavajte. Hayes Davis baš opasnu sezonu igra a uvek mi bio bezveznjikav igrač. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 (edited) Auuu kakve gluposti Oly u finisu, bacanja promasena, skok u odbrani. Katastrofa. Tacno se sve crta za OT Edited April 28, 2023 by Miki28 Typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 I Fener je promasio dva bacanja posle and one situacija. Da vidimo Guduru sad. Steta sto mu izadje trojka pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Hahahah Vezenkov. Druze imas li ti mozga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Puno sreće na kraju za Fener ali ne žalim se. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Biće ovo sjajna serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 5 ludih tekmi u najavi. Svaka cast Itudisu i Guduri. Treba dobiti dole u play offu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Odlična utakmica u Pireju, ne zajebavajte. Hayes Davis baš opasnu sezonu igra a uvek mi bio bezveznjikav igrač. Agreed. Drugo poluvreme odlicno, nekako sam vise komentarisao situaciju dok je oli bio na plus 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Očekivao sam da Fener uzme jednu u Pireju, odlično je ovo za seriju, puno očekujem od narednih utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Brejk Fenera. Kako su odigrali 1Q neverovatan podvig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Fener je rekao bih kvalitetnija ekipa od Oly, mozda i najbolja od svih u top8. Uz Barsu i KKP. A jos im fali i Vilbekin. Bice dobra serija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Previse se zaigrao Barcokas imam osjecaj, previse je rotirao za plejof utakmicu, dozvolio Feneru da se vrati nakon onakvog pocetka. Fener zbio redove, tu rotacija 7-8 igraca i vozi, Hayes-Davis i Pierre su vec neko vrijeme najbolji igraci Fenera i to su i ovoj sezoni pokazali, tu i tamo iskoce Guduric i Motley, ovo ostalo samo da ne pravi stetu iako se Dorsey svojski trudio u oba meca da bude sto beskorisniji. Bitan brejk jer moze znaciti nesto zanimljiviju seriju nego sto sam ocekivao, ne znam kad se vracaju Booker i Wilbekin ali znacice im sigurno, ako ista da manje igra Dorsey i da Motley ne pogine vs Falla koji ima neki Shaq tretman u Pireju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Edwards ih je drzao u 2/4, radio ono sto treba da radi, bio microwawe strelac. U 3/4 je dobio 4. licnu, posle ga nije ni vracao Itoudis. Nije bas igrac za onakvu zavrsnicu, previse bi ga eksploatisali u odbrani verovatno. Ali odradio je svoj posao. Guduric je odigrao vrlo zrelu 4/4, bio je plej i imao dosta odgovornosti. Igrao i odlicnu odbranu na Sloukasu i na visokima nakon preuzimanja. Calathes srecom presedeo celu cetvrtinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedan Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Bravo za Fener. Odlicna partija. Jako bitna pobeda protiv odvratnog Olimpijakosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Strasna partija Veselog veceras. Mirota standardno ispratio. Dovoljno za mirnih 2:0 uprkos zilavim litvancima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 2 hours ago, Don Dusko said: Eh moj Gudura. Ima neki problem🤨🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Za malverzacije 2 + kusur meseca, za pokusaj ubistva 5 utakmica grejanja klupe. Evroligaska pravda par excellence. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Ovde je Yabusele trebalo da dobije min 10 utakmica.Dek i Lesor po 5Musa, Hezonja, Panter po 2.Egzum i Ljulj po 1.Od svega Panter dobio jedini koliko je realno.Totalno glupa odluka koja je na kraju odrađena tako da se daju šanse Realu da ode na F4. Španci i EL.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Mislim slažem se da su kazne el smešne i ne baš pravilno raspoređene (neozbiljna organizacija bila uvek), ali ovako kako bi ti kaznio, Partizan bi imao manje šansi do kraja serije i na eventualnom f4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Hoce li Yabusele moci da igra na f4 ako prodju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 2 minutes ago, deez nuts. said: Hoce li Yabusele moci da igra na f4 ako prodju? Ako puste muziku koju voli možda i zaigra 🙂 Dobio je 5 tekmi suspenzije što znači i da Real pobedi tri i prodje na f4 neće moći da igra još 2 tekme. Ni teoretski ne može da igra na F4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Who cares, pošto neće proći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Умемдакажемсамодверечи... Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 11 hours ago, jedan said: Bravo za Fener. Odlicna partija. Jako bitna pobeda protiv odvratnog Olimpijakosa. ништа лично, него...пошто сам нов овдје па бих био рад да знам нека правила форума, ако постоје (избрисан ми је пристојан пост, без икаквих увредљивих ријечи), рецимо...кад бих написао; "кад би се у финалу састали одвратни Фенербахче и одвратни Партизан, човјек не би знао за кога да навија"...је л то ок пост? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 11 minutes ago, Умемдакажемсамодверечи... said: ништа лично, него...пошто сам нов овдје па бих био рад да знам нека правила форума, ако постоје (избрисан ми је пристојан пост, без икаквих увредљивих ријечи), рецимо...кад бих написао; "кад би се у финалу састали одвратни Фенербахче и одвратни Партизан, човјек не би знао за кога да навија"...је л то ок пост? Zavisi koliko se dopadas moderatorima u principu.Ja sam u jednoj diskusiji,vec zapocetoj, o nekom prljavom potezu igraca kkp na pocetku sezone rekao da im je tim takav,pun takvih igraca i dobio sam 15 ili 18 dana zbog "generalizacije". Istine radi,od tada Lesor se slikao pored onog uvredljivog transparenta o Kalinicu i Petrusevu,zapoceo jedno 5 tuca,Andjusic je vredjao Zvezdu nakon neke nasumicne EL utakmice pa opet to ponovio i pored izvinjenja,pa su ucestvovali u najvecoj tuci EL ikada i opet timski provocirali publiku... Uglavnom nije bitno sta pricas i sta je istina nego kako neko to subjektivno shvata. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts