Fat Zadd Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 38 minutes ago, Lmx said: Da li sme da ostane budan nedeljom posle 22? Za specijalne prilike ( a to je draft), naravno. Ali prvo zna se, domaći, full trening, potom draft 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 hour ago, Fat Zadd said: Igra i, ako dozvolite, junior, s' tim sto cu ja biti zadužen za komunikaciju na 4umu... poslaću E-mail danas sutra, samo da mu istekne kazna zabrane korišćenja kompa Koje sve psovke zna jr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 36 minutes ago, Nele said: Koje sve psovke zna jr ? Na kom jeziku?😁 Sve ove nase srpsko-juznjacke (+ YouTube naravno), na Ukrainsko-Ruskom, Nemackom ili i naravno na Engleskom 😁 ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 minute ago, Fat Zadd said: Na kom jeziku?😁 Sve ove nase srpsko-juznjacke (+ YouTube naravno), na Ukrainsko-Ruskom, Nemackom ili i naravno na Engleskom 😁 ? Reko da ga cika Nele nauci 😁😁😁smislicemo vec nesto Sto se mene tice moze draft u nedelju u 22h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 6 minutes ago, Nele said: Reko da ga cika Nele nauci 😁😁😁smislicemo vec nesto Sto se mene tice moze draft u nedelju u 22h Ovako nesto bi bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 (edited) 14 hours ago, Lmx said: @мајор јосип да ли буразер игра? Preskače ove godine Edited October 9, 2023 by мајор јосип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Ako ima mesta, moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka doncic Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Pozdeav ljudi, jel ima jos vremena da se pristupi fantasy ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 8 hours ago, Dracarys said: Molim kolegu @Dracarys da ne truje prostor. @duka doncic ti bi bio 14 ucesnik, ali s obzirom da si nov clan, moramo da utvrdimo da neces da odustanes posle drafta ili ako rezultati krenu po zlu. Postavlja se pitanje o terminu drafta, mollim ucesnike da se izjasne. Glasanje je otvoreno u okviru lige. @Шеф стручног штаба Rubin Vinjaks @realno *w RP McMurphy's team @Nele Duvaniste Royals @bosMan_jr Pogon @Brat od Korneta 1945 @Bogoljub Gagic Team Bogoljub Gagic @Bad Boys . Bad Boys @Nellthe Nosebleed Section @tsva Uprava napolje tsva @Jerotije Pantic team jerotije @Admiral Admiral's team Nadam se da sam dobro dodelio timove, ako nisam ... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka doncic Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Pozdrav @Lmx necu odustati jer vec 2 godine igram i na yahoo fantasy ali bih voleo da igram i sa nasim ljudima. Aamo mi moras objasniti gde i kako da se registrujem. Hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Ja sam ispunio svoju gradjansku duznost @Dracaryssvaka cast na pesmi brt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka doncic Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Pozdrav ljudi, jel moze onda neko da me ubaci u ligu i da mi barem objasni kako treba? Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 18 minutes ago, duka doncic said: Pozdrav ljudi, jel moze onda neko da me ubaci u ligu i da mi barem objasni kako treba? Hvala! pošalji lmx-u mail koji ti je vezan za espn fantasy, drugačije ne može da te ubaci u ligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Prijave su jos uvek otvorene, trenutno je neparan broj ucesnika. Duka je 15. Ko jos nije glasao za vreme drafta, pozeljno je da glasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari djed 33 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 (edited) Da li mogu i ja da probam na nagovor mog priatelja @Propolis Nemam nikakvog iskustva Edited October 13, 2023 by stari djed 33 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 8 hours ago, stari djed 33 said: Da li mogu i ja da probam na nagovor mog priatelja @Propolis Nemam nikakvog iskustva Ako ti nemaš iskustva bem mu baš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
picknroll Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 I ja bih igrao ako su prijave za ligu još uvek otvorene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Ko je bio 4ti u C lig prosle sezone ? Treba da igra ove godine B, posto je Major Josip koji nije ispao, odustao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 On 10/14/2023 at 6:09 PM, picknroll said: I ja bih igrao ako su prijave za ligu još uvek otvorene.. takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Draft sad u nedelju, 22h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Izvinjenje svima, u guzvi sam ovih dana, veceras cu da sredim listu ucesnika. Bilo je odustajanja, transfera u B .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 hours ago, realno *w said: Draft sad u nedelju, 22h? Glasanje je u toku. molim ostale koji nisu glasali da se izjasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Meni je svejedno, uklopiću se u bilo šta. Koliko god je ljudi glasalo, uzeti ono za šta je većina i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlasosa Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 (edited) Pozdrav, igram NBA fantazi vec 4 godine i prijavio bih se za C ligu ove godine. Sta je sve potrebno od infomacija za prijavu? (email, ime ekipe, itd). Sada sam video na profilu, igrao sam na ovom forumu 2021/2022. Edited October 19, 2023 by Vlasosa Missing information Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts