Jump to content

picknroll

Član foruma
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

picknroll's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Month Later
  • Reacting Well
  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post

Recent Badges

26

Reputation

  1. picknroll

    Bliski Istok

    https://odysee.com/@InfoTeam:d/SWorldControlIsraelLo:9?fbclid=IwAR2KlZTLBL3-kphkdIw2Nk75op5YY9Tgoxk7bsM9ezmecFdt_i1APlQPJQ4
  2. Pa dobro, nije da se desilo u finalu EL.
  3. Trifi je vreme da se spusti dva ranga niže, neka ekipa ispod evro kupa, Igokea ili tako nešto. On bi u Megi bio rotacija, ovaj Đurišić je izmislio košarku za njega.
  4. Možda si u pravu, al ipak treba sputavati poriv za provokacijama.
  5. Negde sam čuo, mislim na podkastu 1 na 1, da su prema istraživanju koji element u igri najviše utiče na krajnji rezultat, to bio defanzivni skok.
  6. Ne znam čemu ironija, umesto da navedeš konkretne situacije.
  7. Gledam sve mečeve Partizana i Zvezde u EL i nisam video da je Zek bilo koga povredio osim Deka, al ni to se ne može pripisati nameri, čovek se bacio za loptom. Nisam stekao utisak da je prljav igrač, malo je reći da sam zatečen ovakvim upisima.
  8. Nisu im potrebne njegove rapsodije, al dal će moći da se iskontroliše, videli smo protiv Partizana kako je to izgledalo pre par meseci.
  9. Polako, rano je za takve izjave, a i nikad ne potcenjuj mogućnost da argentinska fabrika cigli počne da ih isporučuje kad im to najmanje treba.
  10. Za ovo sam napisao na lajvu da se bacio ko u bazen.
  11. Smajli je dobio petu ličnu kad je trebao da uhvati skok u napadu tako što ga je jedan igrač iz Olyja povukao za nadlakticu.
  12. Pre nego što su Panteru svirali preko pola, Vokap mu je izuo patiku, al da je samo to bilo, skandal potpuni. Ne preterujem ako kažem da je ovo bilo u top 3 navlačenja za neku ekipu koje sam ikada video, al neće ništa da pričaju jer žele A licencu. Ćuti, trpi i radi.
  13. Partizan je za jednog medveda pod košem udaljen od borbe za EL trofej, to je jasno i Žocu, ali koga dovesti.. I večeras bi rutinski dobili da Kaminski i Smajli nisu izleteli. Širili su i dobro igrali dok je jedan od njih mogao. Milutinov ih je ubio, a još nisu spuštali koliko su mogli. Osim Koprivice nema klasičnog centra, a on je maksimum Aba nivo. Ima nekih slobodnih centara u NBA, neka se otvore. Khem Birch bi za 2M vrv došao. Odbrana i skok i ništa im više ne treba.
×
×
  • Create New...