ćušpajz Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 moglo je jace ali i slabije, posto je reggie sutirao valjda 1-10 iz igre a ludi kure zaboravio da asistira u drugom poluvremenu, pa nije bilo sanse za td. sve u svemu, bitno je da nismo skinuli cjega na performanse tvojih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Pa niko ne skida gace, dok ne dovucem nekog skorera svi rezultati idu izmedju 7-5 i 5-6-2. #Trazi se skorer od nivoa Onjeke Okongwoa do NUrkica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Kakav potop mojih, užas. Čestitke @Magia, razbucao si me pošteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 kapiram ali i sam kazes da nisi imao uobicajenu nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Jos jedna, nažalost protiv vise nego desetkovanog protivnika, bitna pobeda u borbi za opstanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 58 minutes ago, uini said: kapiram ali i sam kazes da nisi imao uobicajenu nedelju Od kada sam ih pohvalio, raspali se govnjari uzeli 3 dda, sjebali ppm za to je najvise kriv Onjeka i izgubili poene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 hour ago, stefan81888 said: Kakav potop mojih, užas. Čestitke @Magia, razbucao si me pošteno. Hvala, ali bas me usralo sa tvojim povredama. Ajde Jimmy, ali na kraju i 2 meca Kapele, a i ostali po 1 mec + Luka ne da nije uzeo TD nego je unakazio i bacanja koja si vodio cele nedelje u ove 2 noci. Svakako imas vrh ekipu i ceracemo se jos 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 6 minutes ago, Magia said: Hvala, ali bas me usralo sa tvojim povredama. Ajde Jimmy, ali na kraju i 2 meca Kapele, a i ostali po 1 mec + Luka ne da nije uzeo TD nego je unakazio i bacanja koja si vodio cele nedelje u ove 2 noci. Svakako imas vrh ekipu i ceracemo se jos 🙂 Čekam te u PO za revanš 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 @Manu Mi se izvinjavamo za krađu 3 kategorije poslednje večeri. Sve je to zahvaljujući gospodinu Pulu u koga @Dracarys i dalje ne veruje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 kakva partija zubca, tripvud trazi sigurnu kucu na kraju pobeda 7-5 i pored svih nedaca cestitke tripu, u po ako se sretnemo predaj unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 hour ago, Nicklord said: @Manu Mi se izvinjavamo za krađu 3 kategorije poslednje večeri. Sve je to zahvaljujući gospodinu Pulu u koga @Dracarys i dalje ne veruje Jebite se. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 15 hours ago, Itachi Uchiha said: cestitke tripu, u po ako se sretnemo predaj unapred Cestike, posteno si me nalupao. Brutalne partije nekih igraca. Pamtimo, pamtimo... Mora da se povede jedan razgovor sa mojima da malo manje ubacuju poena, a da se aktiviraju po drugim kategorijama. Ako neko hoce neki trejdic po tom pitanju otvoren sam za dogovore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Tyrese Haliburton’s last 3 games: 60 points, 40 assists, NO turnovers i neko je sumnjao da je covek za 1 rundu lol. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 malik monk 66 pts, 15 ast, 4stl poslednje tri tekme. i neko ga je bacio nakon prve tri tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Kakvo statement prvo veče mojih. Odmah da odustanem od bilo kakvih očekivanja za ovu nedelju, pošteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Tyrese Haliburton’s last 3 games: 60 points, 40 assists, NO turnovers i neko je sumnjao da je covek za 1 rundu lol. Ne znam ko je sumnjao ali je i pre drafta bilo neopravdano, mogao je da ode i nekoliko mesta pre, sjajan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 8 minutes ago, Manu said: Odmah da odustanem od bilo kakvih očekivanja za ovu nedelju, pošteno. nemoj da me slažeš, računam na ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Kakva tuga, camer, jad i beda na FA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Uvesti limit transfera ✔️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 I tako kazniti one koji imaju pun qfer povredjenih igrača 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 32 minutes ago, Davai Davai said: Uvesti limit transfera ✔️ limit transfera vec postoji, samo ti se ne dopada kolicina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Jbte, moj ovonedeljni protivnik postiže skoro 0,80 ppm uz brutalnu efikasnost. Nadam se da nije održivo ali realno to samo meni može da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ajd u Qrac i armani, daj 200 poena na 4 utakmice.. Jbt 20/25 sutsam ga vrati u poene i ppm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 35 minutes ago, Squabbit said: Ajd u Qrac i armani, daj 200 poena na 4 utakmice.. Jbt 20/25 sutsam ga vrati u poene i ppm Bar neko, kad su mi već skoro svi povređeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 evo grofe, čudio sise što bacam 5aka manuu za jalen williamsa. to je samo poćetak, jalen begins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts