McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Slovenija, Francuska, Litvanija, Nemacka, Bosna, Madjarska. Edited September 3, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Daj i neke ankete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 Za pobednika grupe i ko prolazi recimo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 I za koga se navija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 Jedino ako mi neko pomogne posto ne znam kako da dodam multi anketu. Vidim opciju samo za jednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Kod Nemaca izgleda popusta disciplina i organizovanost 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Potvrda Dragiceve informacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Zasto nije startovala utakmica Nemacka - Francuska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Držao je Dirk neki govor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Stvarno ili zajebavas? Edit: ne zajebavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Meni se ne dopada ovo što igraju Nemci i Francuzi. Gomila fizikalaca bez ikakvog sistema, uz puno anarhije i nerezonskih poteza i šuteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Meni se dopada što igraju Nemci, francuska bi mogla na začelje grupe ako ovako nastavi 32 minutes ago, drgnk said: Meni se ne dopada ovo što igraju Nemci i Francuzi. Gomila fizikalaca bez ikakvog sistema, uz puno anarhije i nerezonskih poteza i šuteva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Nemci razvalise rastimovane Francuze. Odlicne partije Loa i Timana koji su odigrali najbolje kada se lomila tekma krajem treće četvrtine. Pogledao sam danas: Esp- Bul Slo- Lit Ger-Fra Imamo mi fine šanse ovo prvenstvo samo da nas zdravlje posluži. Sutra ću da pogledam Grke protiv Hrvata i verujem da ce biti bas dobra tekma. Naša snaga su Jokic i Vasa,ali do zlata će nam jako trebati Kalina i Lučić, tu leži naša prednost jer ni jedna reprezentacija nema tako dobra dva krila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Maodo Lo je ozbiljan i poprilično potcenjen igrač. Prošle sezone je baš razbio u drugom delu, a evo i sada nastavlja da igra kvalitetno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 30 minutes ago, realno *w said: Maodo Lo je ozbiljan i poprilično potcenjen igrač. Prošle sezone je baš razbio u drugom delu, a evo i sada nastavlja da igra kvalitetno. Odučio je Francuze od života, nisam vjerovao da ću ovo da napišem ali sinoć je bio baš očigledno bolji razigravač od Schrodera. Uzgred, sjekač djeluje kao stvarno dobar momak, radovao se sinoć svakom dobrom potezu lika koji mu je konkurencija za minute kao da ga je on napravio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Ne treba preceniti Nemce na osnovu ove bezidejne partije Francuske. Sinoć su za Nemce iskočili najprosečniji proseci od igrača - Thieman i Giffey. Dobri su, čvrsti i disciplinovani ali utakmice protiv SLO i LTU će dati bolju sliku. Svakako reprezentacija u usponu i kad se u narednim godinama priključe Mo Wagner, Kleber i ostali biće dosta nezgodni, posebno ako Franz Wagner dodatno uznapreduje a hoće. Lo je legit evroligaški igrač i zna da igra 1 na 5 ali i u sistemu, sazreo je, poboljšao šut i rešenja generalno tako da nije iznenađenje kad odigra dobro. Ima ubitačan crossover prilikom koga još blago odskoči u nazad, baš lako pravi separaciju za šut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 Gifi tm je opak igrac, pisali ste o Tobiju u Sloveniji, to je Gifaj u Nemackoj. Sve radi sto treba, inteligentan, hladan, igra bez greske. Nije individualno bogznasta ali u reprezentaciji isporucuje redovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Tobey je mnogo kvalitetniji individualno od njega imho. Korektan je Giffey igrač ali kao neka zakrpa na 3 i dobar spot up šuter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 Naravno da jeste, uporedio sam ih u smislu da donose bas ono sto treba ekipi obojica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Zasto Omić ne igra više za Sloveniju? Bolji je od Dimeca a i dobar je pnr igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Zasto Omić ne igra više za Sloveniju? Bolji je od Dimeca a i dobar je pnr igrač. Nije u 12 ... https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/team/Slovenia#|tab=roster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 7 minutes ago, Pero_Cameron said: Zasto Omić ne igra više za Sloveniju? Bolji je od Dimeca a i dobar je pnr igrač. Mislim da se vodi kao naturalizovani igrač 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Žiga Dimec je stvarno legenda, čovek zvani "pet jakih faulova za 10 minuta", juče je takve batine udelio Valančiunasu da ovome nije bilo dobro. Kapiram da Žiga može lagano da sabije 20 piva za veče. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Platio bih da gledam mma obracun "Ziga me Dimec"-a i Raska "Sekirica" Katica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 Dobar je Zigi ali Ploditelj je Ploditelj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts