Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Posle pregledanja snimka su poništili prethodno dosuđene poene Ponitke jer je igrač Ukrajine udario rukom od tablu. I jeste udario, videlo se na snimku. Zar ne treba da se prizna jer lopta je letela prema košu u trenutku udara u tablu?

Za mene je ono cist kos, cini mi se da je i zatresao kos malo.

Bedna utakmica Mihajluka.

Posted

Au bre kolko su teska ova dvojica za slusanje. Pricaju jedan preko drugog, dernjaju se, bukvalno nametljivo kao da su u kafani, mislim da bi mi isli na kurac i da za istim stolom sedimo, a kamoli sto moram ovako da ih slusam.

• Like 7
Posted

Gotovo, neizvesna utakmica, ali Ukrajince ubilo ono što im je bila i glavna snaga - brzi šutevi svih igrača, bez ikakve hijerarhije i pravila, bukvalno nisu imali opciju da jedan igrač pri kraju utakmice bude "baja" i preuzme odgovornost. Svi su pucali bez savesti. 

Posted

Koliko je prijatno videti bratinu AJ Slaughtera sa ovim kesicama caja od kamilice ispod ociju, kao da nije spavao 20 dana jer uci programiranje 2 ceo dan, a uvece produzi do kst-a. 

Takodje, ne morate da zovete dva drugara smaraca koji pojma nemaju o basketu, al zato ne zaklapaju 40 minuta. Dovoljno je da upalite RTS.

• Like 3
Posted

Sarenac izgleda upgrejdovan u strucnog konsultanta?

Nadam se da ce Mijaljevic za vreme nase utakmice biti zakljucan u WC-u.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, McLeod said:

Smislenija ekipa je Ukrajina al mogli bi malo odbranu da pritegnu.

Dobro si ih jinxovao. Nema problema, samo napred, sve dok nisu naši u pitanju. 

Posted
4 hours ago, Casaubon said:

To su mi Slovenci. Litvanci su borsc - znas da to neko voli, al nikada nisi upoznao nekog takvog. 

Uf meni se borsc kad sam bio u Moskvi bas dopao. Zapravo svi ti ruski corbuljci su bili iznenadjujuce dobri.

Posted
3 minutes ago, Kankkunen said:

A sad?   :classic_laugh:

Kreteni.

3 minutes ago, Knipex said:

Kakvi amateri rade na RTS :Hail:

Bez ikakve najave samo prestane prenos utakmice u sred akcije i počinje neki džingl. Debili jbt.

To se moglo uraditi kad je tajm.Ili pauza za II cetvrtinu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...