dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 (edited) Koja glupost ccc za treci gol Portugala, al jbg desava se i to. Francuzi prejaki jednostavno. 4:2 protv Svedjana, imas utisak da mogu dati gol kad hoce i to bukvalno. Cak i to sto u nekim trenucima igraju podcenjivacki ne moze da im naskodi. Auuu vidi Spanci sto razmontirase Nemce 😲 Edited November 17, 2020 by lajavi krelac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 6-0 za Espanju protiv Nemaca??? Averujem. Crna Gora je raznela Kipar sa 4-0, za prvo mesto u grupi i ulazak u B ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 (edited) 2:3, '90. Hmpfh, iznervirah se kao pre par dana & sutra što ću. Edited November 17, 2020 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Odlican im je ovaj golman, Livakovic, ali jbg desava se ovakve greske i cesce nego sto se misli. Pa pogledajte recimo gol Madjarske protiv Islanda za 1:1 kakvo njesra al jbg. Ima toga i sastavni je deo fudbala. Ono sto je pozitivno za Hrvate je da su sa igracem manje igrali odlicnu utakmicu protiv Portugala. Kovacic koji je toliko kritikovan u njihovoj javnosti im se isplatio sada. Mozda je ovo ta tekma posle koje ce porasti u igraca svetske klase poput Modrica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 12 minutes ago, lajavi krelac said: Odlican im je ovaj golman, Livakovic, ali jbg desava se ovakve greske i cesce nego sto se misli. Pa pogledajte recimo gol Madjarske protiv Islanda za 1:1 kakvo njesra al jbg. Ima toga i sastavni je deo fudbala. Ono sto je pozitivno za Hrvate je da su sa igracem manje igrali odlicnu utakmicu protiv Portugala. Kovacic koji je toliko kritikovan u njihovoj javnosti im se isplatio sada. Mozda je ovo ta tekma posle koje ce porasti u igraca svetske klase poput Modrica. Livaković je po meni najbolji golman kojeg smo imali do sada. Kovačić je kritiziran jer je svima jasno koliki mu je plafon osim njemu samom. Ljudi su frustrirani s njim. Ima 26 godina i igra 9. sezonu na najvišem nivou. 3 sezone u Interu, 3 sezone u Realu, i sad igra 3. sezonu u Chelseau. I to je imao vrhunskih utakmica. Al on i dalje djeluje nesiguran u sebe. Ja se ne sjećam kad je zadnji put zabio gol van 16 metara. Ima dobar udarac a boji se opalit. Lampard je pričao da mora poraditi s njim na tome da više koristi taj udarac. Naniže 5 igrača, dodje do 16 i doda na stranu. Ljudi očekuju da preuzme više odgovornosti, da igra kako može. Vlašić je npr čista suprotnost. On igra na 100%. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Nemcima se vratilo za ono nakantavanje Brazila. Iako ne može da se poredi važnost utakmice, lepo je videti. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Sitijevi momci bili dobri protiv Nemaca - hattrick Ferrana Torresa, a i Rodri je postigao strasan pogodak glavom. Nemci igrali u najjacem sastavu - Gnabry, Goretzka, Kroos, Sane, Gundogan.. Zato me i cudi ovakav debakl protiv podmladjene Spanije. Svajcarska-Ukrajina odlozeno jer ima dosta pozitivnih u sastavu Ukrajinaca. Steta, nameracio sam se bio to da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 (edited) Poslednje vesti koje sam ja cuo je a je bilo 3 pozitivna Ukrajinca i da je (valjda) svajcarska vlada zabranila utakmicu i da su stavili sve ostale Ukrajince u karantin?? Edited November 17, 2020 by lajavi krelac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Najjaca fora sinoc sa tvitera:Nemci posle 0:6 izasli na teren,cekaju pocetak drugog seta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Najjaca fora sinoc sa tvitera:Nemci posle 0:6 izasli na teren,cekaju pocetak drugog seta A još se igralo na travi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 A kakav fejl Svedjana, na 3-2 za Portugal (tako se zavrsilo) i 3-2 za Francuze oni bi opstali, ali su krenuli svi ukljucujuci i golmana na poslednji prekid, i primaju lagan gol od Comana za 4-2 i ispadanje iz grupe Veliki respect za Girouda i njegove golove & kako je odigrao mec. Kao i za Kovacica kad su Hrvati u pitanju. Sitijevci izuzetno raspucani u ovom prozoru, i Ruben Dias postigao 2 pogotka (posle hattricka Ferrana Torresa za ESP) a Portugalce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 25 minutes ago, delgado said: A kakav fejl Svedjana, na 3-2 za Portugal (tako se zavrsilo) i 3-2 za Francuze oni bi opstali, ali su krenuli svi ukljucujuci i golmana na poslednji prekid, i primaju lagan gol od Comana za 4-2 i ispadanje iz grupe Kako to? Imali su u tom trenutku i jedni i drugi isti broj bodova, isti međusobni omjer, istu gol razliku ali su Šveđani zabili manje golova, valjda je to slijedeći kriterij koji se gleda i u kojem je Hrvatska bila bolja, zbog čega su Šveđani i išli na sve ili ništa na kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Gledao sam pregled utakmica na Sportklubu i tako rece komentator 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 2 minutes ago, delgado said: Gledao sam pregled utakmica na Sportklubu i tako rece komentator 😄 Malo je pogrešno sračunao 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 19 hours ago, Barkley#34 said: 6-0 za Espanju protiv Nemaca??? Averujem. Crna Gora je raznela Kipar sa 4-0, za prvo mesto u grupi i ulazak u B ligu. Polomljeni Joveta je i dalje velika klasa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 29 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Polomljeni Joveta je i dalje velika klasa. Meni je jako žao što u karijeri nije ostvario onoliko koliko je trebao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Kakva je ono fora UEFA, Norveška ne ode na meč sa Rumunima. Oni registruju 3-0 za Rumune, i zbog toga ispadne Severna Irska. Sa druge strane Norveška ako pobedi Austriju, a vode, idu u A ligu. Totalno nije fer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Tielmans zabio i Danskoj lepu golcinu, nakon one majstorije iz slobodnjaka protiv Engleza. Belgiji svaka cast kako su finisirali ovaj ciklus Englezi rutinski protiv Islanda, tek toliko da malo poprave utisak nakon 2 poraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 Cekaj brE..zar kod pocetnog udarca lopta ne mora napred? Mora da se pomeri napred,zar ne? Pogodak se moze postici direktno iz pocetnog udarca,ali inace lopta mora unapred.. Osim ako su pravila izmenjena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Nije bio početni udarac u pitanju nego su izvodili loptu nakon (drugog) gola Albanije, u 24. minutu. Pre nekoliko dana se to dogodilo. Inače, izmenjena su pravila, može lopta na početku i unazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Pravila su izmenjena pre neku godinu. Pre su uvek na centru bila dva igraca, prvi gurne napred drugi vrati nazad. Sad cesto stoji samo jedan na centru i odmah vraca nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Umro je Maradona 😪😪😪😪😪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Uh. Uh. Kad pomislis da ova godina ne moze biti losija. Pocivaj u miru "El Pibe del Oro" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Tuga. Najveci i najharizmaticniji. El Pibe odmori konacno, mali veseljace 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts