Jump to content

UEFA Champions League 2022/23


Don Juan

Recommended Posts

Nidje veze te dve situacije... tad je izgledao smesno, ovde je reagovao bas onako kako treba u situciji gde sam cuva dva igraca, sad sto je ovaj lik pogodio jedino mesto kuda je lopta mogla da prodje i da zavrsi u golu, to nije do lose reakcije VvD-a nego kapa dole tom liku... jos 1000 puta da sutne, nijednom ga nece dati.

 

Inace, najvise boli sto ovom golmanu sa termina ne mozemo da damo gol... bukvalno sramota.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jesi vidio gol @Ludilo 1? 

Petković kroz četvoricu vanjskom izbacuje Oršića u zicer. 

Milan je bio bolji, al ne za 2 gola. Jbt onako slabašan penal u 45. i ideš na poluvrijeme s 0:1. Vratiš se s poluvremena i u prvih 60 sekundi primiš za 2:0 gol. Livaković prima glavom gol iz 5 metara i po ko zna koji put se ne miče s crte. Onda majstorija Petkovića za 2:1, uz to još jedna odlična šansa, al ne vrijedi. Primamo za 3:1 iz ničega. 

Neću reć da je sudac navlačio za njih, ali svaka 50/50 situacija je išla njima. Čist faul na Ivanušecu s leđa on daje aut Milanu (i da nije svirao faul, opet je bar aut za nas). Za isti intenzitet  kontakta oni dobiju penal, Oršić žuti za simuliranje. 

Nije razlog poraza, ali Milan nije bio bolji za 2 gola, ni blizu.

 

4 hours ago, Barkley#34 said:

 

Globan je car. Europski bitan lik u tim krugovima sportskog menadžmenta, statistike i td.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tottenham je i stvarao neke sanse, pokusavao, ali na kraju ipak zasluzena pobeda Sportinga. Lloris je maestralnom paradom i kontra rukom sacuvao sut koji je prethodnio korneru nakon kojeg je postignut gol, malo je falilo da se uzme jos jedan clean sheet & da budemo bez poraza u poslednjih valjda 14 meceva u svim takmicenjima, ali Sporting zavrsava utakmicu jako i odnosi bodove. Zajeban poraz, ali ovaj Sporting je nakantao i Eintraht u Frankfurtu, portugalski timovi se ne sale u LS ove sezone -> Benfica i Sporting. Ima jos dosta kola da se igra, pa polako. Poraz je kad-tad morao doci. 

 

 City igrao beskrvno, gubio, onda gol Stonesa gde je golman Dortmunda bas lose odreagovao, i onda nerealna i asistencija Kansela i golcina Haalanda. Kakav golgeterski start Norvezanina u Sitiju, unreal... 

Link to comment
Share on other sites

Juventus je jeziv,ali jeziv. Kostic opet promasuje volej sa 5 metara.
Haland je zivotinja. Zaustavis mu redovne puteve da zabije,on je zvizne nekim Ibra-like kung-foo udarcem..kako ga zaustaviti?
Zelinskom McGregor odbrani penal,na odbijanac naleti Politano i da gol. VAR gleda i kaze: Politano uleteo u 16m pre udarca,penal se ponavlja. Zelinski opet uzima loptu i McGregor mu opet skida. Napoli u dva meca fulao 3x penale.

Milan nije bio bolji za dva gola,ali nije vas sudija ostetio @Bugl Khan. Imao je kriterijum koji nikome nije bio jasan i stetio je i Milana takodje.

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Drug Crni said:



Milan nije bio bolji za dva gola,ali nije vas sudija ostetio @Bugl Khan. Imao je kriterijum koji nikome nije bio jasan i stetio je i Milana takodje.

Moguće, znam da si realan lik. Naravno da ja ne mogu objektivno gledat. Svakako nije razlog poraza, ali mi je išao na živce s kriterijem koji je, po meni, išao u korist Milana. Ti kažeš da je i s Milanove strane tako izgledalo. Ponavljam, moguće. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Barkley#34 said:

Zapazio sam ga letos kad je pravio projekcije grupa Evro takmičenja. Stvarno se vidi da zna a i zanimljive stvari iznosi.

Imaš par podcasta s njim. Tribina, Nogometni podcast isto čini mi se. Di pojašnjava kako pare vrte sve, kako mu nije jasno da je UEFA (kao najjača kontinentalna asocijacija) pristala na proširenje SPa gdje Europa, kao ona koju se najviše pita, ne dobija ništa i bit će teško klanje u kvalama i dalje, dok Azija, CONCACAF, Oceanija, CONMEBOL dobijaju kvale di je teže ne otić na SP nego se kvalificirat. Lik je profesor na ekonomskom fakultetu u Zg, drži predavanja vani (koja nisu baš jeftina). Al voli sport tako da mi koji ne znamo, ili nam se ne da, možemo do dobrih informacija 😁

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kakva kriminalna partija golmana Sportinga Adana - direktan krivac za prvi gol, kod drugog također izuzetno loše postavljen da bi nakon manje od pola sata igre dobio direktan crveni. I evo 3-1 sada za Marseille, moglo bi biti ružno do kraja za Portugalce. A krenuli su sjajno, prekrasnim golom Trincaoa u prvoj minuti…

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...