Romantik Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Los dan je da izgubis od slabije ekipe, ali da te neko nakanta 30-40 razlike to ne moze biti los dan, vec i predaja tokom meca, odustajanje. To sa F4 nema nikakve veze, tamo poraz znaci kraj, a ovde je samo razbijanje kraj. Kako ti mozes biti najbolji ili legitimni prvak necega a neko u tom istom takmicenju te zgazio 40 razlike, to nije poraz, to je ponizenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 14 hours ago, Del Piero said: Isto mesto, isti kos nedavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Baš mi je gotivna Unikaha, mnogo bih voleo da izbace Barsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Jure Zdovc navodno u pregovorima sa Besiktasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Vreme je da gospodin Armani prestane da dovodi igrače i dovede dizajnera.Ovo je bajfar najveće govno koje profesionalni košarkaš morao da obuče.Crveno platno sa razbacanim logoima sponzora Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Francuze niko ne prenosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Francuze niko ne prenosi?AP2 od 20 i 30hПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Monako će se prošetati do titule. Vembanjama bez nekog uticaja na igru, mada su mu dosta posvećeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Taj Vanebejama jeste talenat ali kontam da ce se ameri bas razocarati jer su napravili bas ogroman hajp oko njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 8 minutes ago, Don Dusko said: Taj Vanebejama jeste talenat ali kontam da ce se ameri bas razocarati jer su napravili bas ogroman hajp oko njega. Baš mi je teško da procenim, ali ima tu neverovatnog materijala. Jednostavno, visina na kojoj on igra košarku je jedno 30cm iznad onoga na kojoj je igraju ostali. Imao je na ovoj tekmi 2 skoka, pa ne znam da kažem koliko iznad obruča skida loptu, ali to je na pola table maltene. Takođe i šutevi, pa i distribucija lopte. Po meni ključno da ne pokušaju da ga ukalupe i da razvijaju bukvalno sve, pošto deluje da može svašta. ps. Je l moguće da Monako neće produžiti Obradovića? Pošto je bila ta priča. 4 u EL u reg delu, odlična serija sa Makabijem, 3. mesto na F4 i sada šetnja do titule u LNB. Šta je više mogao da uradi!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 7 hours ago, Don Dusko said: Taj Vanebejama jeste talenat ali kontam da ce se ameri bas razocarati jer su napravili bas ogroman hajp oko njega. Mislim da će njemu trebati jedno 3 ili 4 godine da se pošteno razvije. Mada i dalje očekujem da će biti novajlija godine u NBA ligi, igra za loš tim i dobiće svu slobodu, što bi sa njegovim talentom trebalo biti dovoljno za to. Ali ne verujem da će to biti nekakva dominacija, treba sačekati bar jedno 3-4 godine za tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 11 hours ago, realno *w said: ps. Je l moguće da Monako neće produžiti Obradovića? Pošto je bila ta priča. 4 u EL u reg delu, odlična serija sa Makabijem, 3. mesto na F4 i sada šetnja do titule u LNB. Šta je više mogao da uradi!? Da više titra jajca Džejmsu, pa zato što je maleni uvređen, ovaj ostaje bez posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Inace je bio prenos tekme i na NBA YT kanalu, mozda ce biti tamo i sledeca (ako se nekome gleda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Gospode Bože, šta radi ovaj Teodosić?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ja sam corav, ali u ovoj gomili ne vidim ko koga...😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Mislim da je Heketu gurnuo/udario navijača, a ne Teo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Meni deluje da je Teodosić ušao i vratio se iz tunela. Možda i grešim ne vidi se baš najbolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) Prvo navijac gura Tea sa ledja pa Hackett uskace a onda i Teo se vraca Edited June 11, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Prosto mi je nevjerovatno da navijaci imaju prilaz igracima, posebno gostujucim u ovakvim utakmicama gdje se izgubi utakmica na jednu loptu i gdje su glave vruce. Reakcija Hacketta i Tea je neprimjerena ali nema sta navijac sa udara/gura Teodosica po ledjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: Prosto mi je nevjerovatno da navijaci imaju prilaz igracima, posebno gostujucim u ovakvim utakmicama gdje se izgubi utakmica na jednu loptu i gdje su glave vruce. Reakcija Hacketta i Tea je neprimjerena ali nema sta navijac sa udara/gura Teodosica po ledjima Jasno, obezbeđenje zakazalo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 U Izraelu ništa novo ... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Gledam ove snimke i sve me jeza hvata na sta ce da lici nas derbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 8 minutes ago, Don Dusko said: Gledam ove snimke i sve me jeza hvata na sta ce da lici nas derbi. Evo još malo Evo novog prekida, upali su i navijači ... ima na SK-5 ko voli frku. Edited June 11, 2023 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ovde je obezbedjenje zakazalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Na kraju, Hapoel - Makabi 112 - 74 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts