Don Juan Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Makar je mali pokazao muda. Mijatović?. Svaka mu čast. Onakav šut sa penala se ne brani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 1 minute ago, Don Juan said: Mijatović?. Svaka mu čast. Onakav šut sa penala se ne brani. To je bukvalno najbolji potez utakmice. Zaista se nije imalo sta videti za ovih skoro 2 sata. Rakonjac....katastrofalan. Barem je penal pogodio. Mozda je i zbog situacije na Vracaru, ali plasim se da je ovo nasa prava slika i prilika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Slika i prilika onog izbezumljenog ciketana je ovakav mec, jer Zvezda treba da jede za uzinu svaku ekipu na ovim livadama. Ali neka, pirocanska veza mora da radi, neka njega jos koju nedelju, a onda ce biti izrazito puno vremena za novog trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 34 minutes ago, Manoly said: Slika i prilika onog izbezumljenog ciketana je ovakav mec, jer Zvezda treba da jede za uzinu svaku ekipu na ovim livadama. Ali neka, pirocanska veza mora da radi, neka njega jos koju nedelju, a onda ce biti izrazito puno vremena za novog trenera. Ma bre mani se vise tog Pirota,pusti nas da zivimo😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 1 hour ago, Manoly said: Slika i prilika onog izbezumljenog ciketana je ovakav mec, jer Zvezda treba da jede za uzinu svaku ekipu na ovim livadama. Ali neka, pirocanska veza mora da radi, neka njega jos koju nedelju, a onda ce biti izrazito puno vremena za novog trenera. Valjda knjazevacka veza 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 1 hour ago, Manoly said: Slika i prilika onog izbezumljenog ciketana je ovakav mec, jer Zvezda treba da jede za uzinu svaku ekipu na ovim livadama. Ali neka, pirocanska veza mora da radi, neka njega jos koju nedelju, a onda ce biti izrazito puno vremena za novog trenera. Brt sto ti je Pirot kriv, idi kod Knjazevcana pa njih zajebavaj 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Braco, ja kad ga vidim onako smusenog i nikakvog, a onda pomislim da prima neku ne malu platu u Zvezdi, teska muka me uhvati. Ne bas onoliko kao kad pomislim gde tj u koji qrac je ovo drustvo otislo, ali definitivno je tesko videti ciketana na klupi Zvezde... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 21 minutes ago, Manoly said: a onda pomislim da prima neku ne malu platu u Zvezdi 100k mu je plata za to vreme koje će da provede vodeći klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Mitrovic na postavljenu odbranu bas nista ne moze, pa cak ni protiv bekova iz lige. Rekao bi covek da ce bar malo da napreduje, malo vise da ukljuci mozak, malo vise da ukljucuje saigrace u kombinovanje. Jok, kad dobjie loptu, to je kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 13 minutes ago, Markoss said: Mitrovic na postavljenu odbranu bas nista ne moze, pa cak ni protiv bekova iz lige. Rekao bi covek da ce bar malo da napreduje, malo vise da ukljuci mozak, malo vise da ukljucuje saigrace u kombinovanje. Jok, kad dobjie loptu, to je kraj. Ne znam sto smo mi prodali Gavrica da bi kasnije doveli Mitrovica, Gavric je bar 3 puta bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 1 hour ago, Redstar0356 said: Ne znam sto smo mi prodali Gavrica da bi kasnije doveli Mitrovica, Gavric je bar 3 puta bolji. Gavric je talentovan decko, ali mnogo labilan mentalno, do te mere da je to bilo neverovatno. Fudbalski top, ali jednostavno nema glavu da se maksimalno posveti i da ne dozvoli da ga stvari sa strane ometaju u tome. Neko kad mu je tesko trenira, neko krene da cirka, nazalost, on je ovaj drugi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 (edited) 10 hours ago, Markoss said: Gavric je talentovan decko, ali mnogo labilan mentalno, do te mere da je to bilo neverovatno. Fudbalski top, ali jednostavno nema glavu da se maksimalno posveti i da ne dozvoli da ga stvari sa strane ometaju u tome. Neko kad mu je tesko trenira, neko krene da cirka, nazalost, on je ovaj drugi. Pa dobro ima li neko stabilan kod nas? Sta ti treneri rade, kakav su uzor toj deci? Nemoguce da je svaki iole talentovan decko kod nas stabilan a Srnic, Gobeljic, Terzic, Mrkela i treneri mladjih selekcija stabilni. Edited May 4, 2023 by Redstar0356 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Љуба Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Веља алкос, Гавра алкос, сви цугају. Јел то она генерација коју је Короман тренирао као пионире? Sent from my SM-G998U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 11 hours ago, Љуба said: Веља алкос, Гавра алкос, сви цугају. Јел то она генерација коју је Короман тренирао као пионире? Sent from my SM-G998U using Tapatalk Veljko Nikolić uopšte nije naše dete.On je došao u omladince iz Ofke.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Љуба Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Знам, у оном последњем черупању ОФК. И Рачић чини ми се. Sent from my SM-G998U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 (edited) On 5/6/2023 at 1:19 PM, Polivalentni Stevica said: Veljko Nikolić uopšte nije naše dete.On je došao u omladince iz Ofke.. Ne znam kako drugi to definisu, ali za mene je "nase dete" ono koje prve seniorske minute odigra u Zvezdi, tako da nije problem sto je dosao u omladince, vec sto je pre toga igrao za seniore OFK-e. Racic npr nije, dosao je kao omladinac u CZ, u Omladinsku skolu, pa je odatle otisao u prvi tim, tako da je vise Zvezdino dete nego OFK-ino, ipak smo mu mi dali sansu u prvom timu. Mislim, OFK je ubacivala klince od 16, 17 da igraju, on sa 18 nije imao trening sa prvim timom maltene. Mi smo iz te OFK-ove 98,99 uzeli Cupica, Gojkova i Milica jos, a evo sad i Lazara Nikolica. Partizan je pokupio Siskova, Bosnjaka i Lakcevica, plus Djerleka kao mladjeg, a Cukaricki one blizance Ilice. Bili su tu jos Damjanac i Babovic koji ne znam dal jos uvek igraju fudbal, pa onaj spic Djokic. Dobri su bili, redovno su na Karaburmi dobijali vecite relativno lako. Svakako je Velja mogao da napravi daleko bolju karijeru da ga fudbal zanima, ali posto to nije slucaj, verujem da ce usreciti nekog Superligasa sad na leto, suska se. Edited May 7, 2023 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 21 minutes ago, Markoss said: Ne znam kako drugi to definisu, ali za mene je "nase dete" ono koje prve seniorske minute odigra u Zvezdi, tako da nije problem sto je dosao u omladince, vec sto je pre toga igrao za seniore OFK-e. Racic npr nije, dosao je kao omladinac u CZ, u Omladinsku skolu, pa je odatle otisao u prvi tim, tako da je vise Zvezdino dete nego OFK-ino, ipak smo mu mi dali sansu u prvom timu. Mislim, OFK je ubacivala klince od 16, 17 da igraju, on sa 18 nije imao trening sa prvim timom maltene. Mi smo iz te OFK-ove 98,99 uzeli Cupica, Gojkova i Milica jos, a evo sad i Lazara Nikolica. Partizan je pokupio Siskova, Bosnjaka i Lakcevica, plus Djerleka kao mladjeg, a Cukaricki one blizance Ilice. Bili su tu jos Damjanac i Babovic koji ne znam dal jos uvek igraju fudbal, pa onaj spic Djokic. Dobri su bili, redovno su na Karaburmi dobijali vecite relativno lako. Svakako je Velja mogao da napravi daleko bolju karijeru da ga fudbal zanima, ali posto to nije slucaj, verujem da ce usreciti nekog Superligasa sad na leto, suska se. OFK je nekad imao bas ozbiljnu omladinsku skolu za nase uslove. Steta, da ih nisu vodili kriminalci i jajare, uvek bi bili u TOP 5 klubova u zemlji sto tradicijom OFK i zasluzuje. Sem Zvezde, Partizana i Vojvodine, ko je veci klub u Srbiji od OFK Beograda? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 (edited) Nekada su te lige mladjih kategorija bile dooosta jace, ovo je sad iz godine u godinu sve smesnije. Imao si Zvezdu i Partizan, ali i OFK-u i Rad u Beogradu, sto je ozbiljna konkurencija, plus Vojvodinu koja je kupila sve sto valja u regionu. Danas, imas Zvezdu koja dovodi sve sto pozeli, i Partizan koji dovodi preostalo, a opet formira boljeg igraca za seniore. Svi drugi klubovi su u sluzbi ta dva, pa cak i Vojvodina koja stanca decu za vecite. Eto, tu je jos i Cukaricki, ali im je poprilicno tesko da se izbore s vecitima, iako je za svako dete bolje da ode tamo. Takodje, Zvezda sad dosta ranije salje klince u Graficar, a i Partizan u Teleoptik, pa i zbog bonusa, dosta dece je pri prvim timovima. Omladinska se jos drzi, al kadetska je cirkus. Edited May 7, 2023 by Markoss 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Mita Mrcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Zabi ga i Pešić konačno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Najbolji napadac medju nenapadacima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Možda je moglo i danas bez pevanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 38 minutes ago, Drug Crni said: Možda je moglo i danas bez pevanja? Nisam gledao od starta, ali najavili su da neće biti organizovanog navijanja od strane Delija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 8, 2023 Author Share Posted May 8, 2023 Otpevana je samo jedna pesma za decka koji je bio nas navijac i jedna od zrtava masakra u Mladenovcu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Da,jedna pesma samo..posle nije bilo toga..izvinjavam se,post sam napisao nakon što sam je čuo u prenosu. Što se igre tiče..mi smo jedan izduvani balon..imam utisak da svi čekaju kraj sezone i dolazak novog trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts