fillam Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 https://partizan.rs/ostavka-ivice-ilieva/ Ode Ivica, opet... Spoiler Овим путем обавештавам јавност да се повлачим са места спортског директора ФК ”Партизан”. Желео бих да се захвалим свим људима у Клубу на сарадњи, професионалности, подршци и борби у протеклих седам година. Период у којем сам се налазио на челу спортског сектора био је прожет многим успесима, победама, пласманима у европска такмичења, али је такође било и неуспеха, који нас нису омели на путу да верујемо да ће клуб на спортском и организационом плану јачати. Сада је дошао тренутак да се повучем из клуба, из приватних разлога. Желим да напоменем да ћу у будућности бити уз клуб, као навијач, да ћу пружати подршку људима који воде клуб, као и играчима за које верујем да ће исказати квалитет који поседују и на крају сезоне изаћи као победници. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Privatni razlozi=izgradnja naselja u Rakovici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 32 minutes ago, Perkos2 said: Privatni razlozi=izgradnja naselja u Rakovici Kad kuća gori, nek' se domaćin ogrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Jedne od ovih godina Ivica će stvarno da ode pa ćete vidjeti vi… 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Jbt gledam fener kijev. Da smo njih izvukli kako bi nas ubili, bilo bi mucno za gledanje. Ovako mozda i izvucemo jednu neresenu protiv vazda neugodnih Kiprana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Urošević novi kapiten. Zasluženo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Nemanja Radoja nema klub. Tom Rogic nema klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 29, 2022 Author Share Posted July 29, 2022 Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LE igramo u četvrtak 4. avgusta, sa početkom u nenormalnih 17.30. Trenutna prognoza za taj dan je 36 stepeni. Revanš je 11. u 21 h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 (edited) 17 hours ago, Alek The Great said: Nemanja Radoja nema klub. Tom Rogic nema klub. Glavcic,Purtic ili probati dovesti Stefana Kovaca,Jovana Lukic slobodan je i Leonardo Edited July 29, 2022 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Stevanović – Živković, Marković, Saničanin, Urošević – Andrade, Fejsa – Menig, Natho, Petković – Rikardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Počeli smo loše, a onda smo naglo pali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Komsije sutnite napolje ovog stolicu , covek nema veze s vezom... Barem da udjete u Europa Ligu.. To vam zelim od srca, za dobrobit srpskog fudbala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Lalat sad ili nikad 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Dočekaš vikend i onda započne ovim 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Meni je Ilija Stolica delovao uvek kao neko ko zna fudbal. Zašto mu ovako tim izgleda meni je misterija. Niti uigrani niti bilo kakvu volju pokazuju. Kao da ga buše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Lepo skandiranje iz lože u Pazaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 29, 2022 Author Share Posted July 29, 2022 Ako može Stolica da objasni koja je tačno ideja sa Belićem (mogao je da zadrži Petkovića kao bonus) i da li je realno da nema drugog štopera na raspolaganju nego je morao da spusti Fejsu? Tim je prošle godine u ovo doba kidao a sad jedva stoje. Ovo je gore od očekivanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Ništa, okrećemo se Evropi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Sveta je trebao da startuje umesto Vujacica, ali nesto se desilo. Ja nisam bio odusevljen dovodjenjem Stolice, ali opet sam ocekivao vise od ovoga. Sto pre se resimo igraca poput Zivkovica, Lutovca i slicnih bolje ce biti. Sanicanin mi je najvece razocaranje, ocekivao sam vise kada je potpisao. Realno, kad tad cemo proigrati i mislim da druga pozicija se nece dovoditi u pitanje, sto je i realnost u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 toliko ste tragični da ne mogu ni da uzivam u vasim kiksevima, ovo je prosto neprijatno gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 10 minutes ago, Barkley#34 said: Ako može Stolica da objasni koja je tačno ideja sa Belićem (mogao je da zadrži Petkovića kao bonus) i da li je realno da nema drugog štopera na raspolaganju nego je morao da spusti Fejsu? Tim je prošle godine u ovo doba kidao a sad jedva stoje. Ovo je gore od očekivanog. Belić nije mogao da se izbori za prvi tim u Čuki a sad je dočekao da povezuje igru Partizana. Stolica je jedan opasan demagog sa još opasnijim vetrom u leđa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 28 minutes ago, Sam B said: Meni je Ilija Stolica delovao uvek kao neko ko zna fudbal. Zašto mu ovako tim izgleda meni je misterija. Niti uigrani niti bilo kakvu volju pokazuju. Kao da ga buše. Gde je mogao da ti deluje da zna fudbala, jer sem sto se u Vozdovcu zadrzao godinu dana i to pre sest godina (igrao prilicno defanzivan fudbal), vodio je Vojvodinu i Olimpiju kumulativno 20 dana, a postavljao je i neke negativne rekorde sa u21 repstacijom. S takvim CV-em mozda moze Teleoptik da vodi, tako da je realnije da mu buse konkurenciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Stolica mora da leti ovog trenutka jer je njegov diletantizam rekordnom brzinom izašao na videlo. Stanoje je doktor fudbala za njega, a ovako demolirati igru u samo par nedelja je skoro neverovatno. Ovo što mi igramo kad protivnik ima loptu je možda moglo da prođe pre jedno četrdeset godina, ovo bi već devedesetih bilo prevaziđeno. U napadu ćemo povremeno uraditi nešto jer ima dovoljno talenta i kvaliteta, ali generalno ovo ima velikog potencijala da bude najgori Partizan ikad. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Očekujem da nas nagrade nekim sponzorom u naredne 2 do 3 nedelje. Stres free sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Stolica mora da leti ovog trenutka jer je njegov diletantizam rekordnom brzinom izašao na videlo. Stanoje je doktor fudbala za njega, a ovako demolirati igru u samo par nedelja je skoro neverovatno. Ovo što mi igramo kad protivnik ima loptu je možda moglo da prođe pre jedno četrdeset godina, ovo bi već devedesetih bilo prevaziđeno. U napadu ćemo povremeno uraditi nešto jer ima dovoljno talenta i kvaliteta, ali generalno ovo ima velikog potencijala da bude najgori Partizan ikad. Ovog trenutka znači već sutra treba da imamo novog trenera i pokušati nekakvom šok terapijom da se prodrma tim i izvuče neka 0 na Kipru. To nam je utakmica sezone jer prolaskom igramo sigurno LK. Ako ne uspe, odigrati sa juniorima sezonu. Ups, pa prodali smo već najbolje... ništa, uvek možemo stopama KK, Gospodar će da nas spase. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts