Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, Bojdo said:

Znao sam ovo za Kuzmića (mislim da je ista situacija bila i sa Dejanom Todorovićem), ali kod nas 90% ljudi pojma nema šta znači naturalizacija. Misle da neko ko je Srbin po etničkoj pripadnosti, ne može biti naturalizovan igrač. Cvrc! Napokon članak koji je lepo objasnio situaciju, barem u onom delu koji se odnosi na pravnu regulativu. A sam naslov je klasičan clickbait, tako karakterističan za srpsku tabloidnu močvaru.

Edited by drgnk
Posted

Mislim da članak nema veze sa namjerom da neko razumije pojam naturalizaciju, već je latentna težnja da se prihvate recimo Ameri ili neki drugi stranci kao naturalizovani igrači. 

• Like 6
Posted (edited)
3 hours ago, DameTime said:

Misliš da mu moć važi i u ovom slučaju? 😄

Pre njegovog posta je postojala neka nada. Jak je Jokić, ali jači od Mekove kletve ... :classic_biggrin:

2 hours ago, Stiletto said:

Neko ovde napisa da pripreme počinju 24. jula, dakle u ponedeljak. Izgleda da će pre Karija spisak objaviti novinari kad popišu ko je sve došao 😁

Ma ovo je taktički izbor Pešića. Što više odugovlači spisak, manje vremena za protivnike da se pripreme. Jednostavno.

Edited by Darko
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ukoliko Micić neće da igra, treba probati Gudurića na 1.

Potajno bih i voleo da ne gledam više tog čoveka u reprezentaciji iskreno. Možda i ne toliko potajno.

Edited by medobrundo
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted
49 minutes ago, Darko said:

Jak je Jokić, ali jači od Mekove kletve ... :classic_biggrin:

- Ma koliko da si jak, ima neko jači - Svetislav Pešić, reklama za Sinalko, 2002.

• Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, medobrundo said:

Potajno bih i voleo da ne gledam više tog čoveka u reprezentaciji iskreno. Možda i ne toliko potajno.

Team medobrundo

Posted
4 minutes ago, Skyglider said:

Jel danas treba da objavi taj čuveni spisak za SP i da se konačno razreši dilema da li Jokić igra ili ide na svadbu ? 

Jokić igra. Na svadbi.

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted

Panter i da se zove Srboljub Zivkovic bi mi bio upitan jer je preleteo iz jednog blizanca u drugi, pocinje tuce, pokazuje srednji prst navijacima rivalskog kluba... a ne gori nam na toj poziciji.

Pored Bogdana, Gudure, Nedovica... veliko je pitanje da li bi nam Srboljub Zivkovic, Srbin pravoslavac i belac iz Mrcajevaca trebao i da li bi bilo pametno ga zvati.

A fali nam plej, krilo, krilni centar pouzdan i centar ako Jokic ne igra. Da sam za stranca, a nisam, ne bih uzeo Pantera. Mozda da Bogdan ne igra.

Posted

Kakav Panter, ako negdje ne fali kvaliteta to je njegova pozicija. 

To može biti PG, SF ili PF, zavisi ko otkaže od bitnih igrača. 

• Like 2